154

МАКЛАУД

преди 7 години

Накрая тук ще останат само ромите и пенсионерите. После ромите ще изядат пенсионерите, после ромите ще се самоизядат и НАКРАЯ ЩЕ ОСТАНЕ САМО ЕДИН!

153

Анонимен

преди 7 години

Та да продължа.... Русия няма нищо общо с Шипка освобождението, което бе дело на Финландия и прибалтийските народи.Къв дядо Иван,кви пет лева?!Дядо Вазов е писал за дядо Йоренсен и че на него българите са се уповавали да ги защити,не на друг))А Славейков? Писал е: "кат Финландия няма тъй могъща на света!" Комунистите са сложили думата "Русия" и ХОП! Нова историяВсе пак се радвам,че българите ми цъкат минуси.Означава,че още има патриоти.Извинявайте за цинизма ми, но такава е русофобска пропаган

152

factotum

преди 7 години

Ква е тая католическа църква ,че ще ни дават на нас тон в живота. Ако искат да питат всички други сектанти-мормони,еванагелисти , и т.н Мнение може да има единствено и само БПЦ!

151

Анонимен

преди 7 години

Да живее Полша! Освободителката... да живеят Финландия, Литва, Естония и Камчатка! Слава на Фарьорските острови! Комунистите ви пренаписаха историята, ква Русия, кви пет лева?! А Ньойският договор? Нали Русия го организира? А кой бомбеше София през ВСВ? Санстефанския договор бе дело на Ингилизия, Бисмарк, Дания и Италия, а не на Русия, която подмолно инспирира Берлинският конгрес и принуди Бисмарк и останалите Велики сили да разкъсат България! Българи! Прочетете си истинската история!!!!!))

150

Да благодарим

преди 7 години

и днес за участието на ЦИНИЧНИЯ гастарбайтер с патриотични наклонности, плюещ по всичко българско и ако го питаш - избягал е на запад заради комунистите, които вече 1000 години ни управляват, а руснаците учудващо се крепят и не желаят да умрат от глад все още. Благодарим ти, ***.

149

Анонимен

преди 7 години

Проследете парите, както се казва. Католическите църкви често се ангажират с настаняване на бежанци, винаги срещу заплащане от някъде разбира се.

148

Кико

преди 7 години

"Католическата църква за семейство Албакри: Имат право на живот!"Католическата църква е враг на България и това исказване само го доказва! Значи, някакъв мохамеданин, реално-възможен терорист "има право на живот" !?! за сметка на българите от Белене, на които правото им на живот ще бъде жертвано (за никой не е тайна до какво води съжителството с исляма). Арогантно изказване! Арогантен католически "свещеник"!

147

Анонимен

преди 7 години

Някъде четох, че за 140 год. от Освобождението на БГ, на Шипка е възможно да дойде Путин,тоест още догодина.Пита се в задачката: кво общо има Русия с освобождението и Шипка? И защо да вкарваме вълка в кошарата?Веднъж стъпи ли в БГ той няма да иска да си тръгне като американците.Може да си купи квартира в Банско,където да го издържат русофилите на соц. помощи, толкова е закъсала РФ и Путин! И а ще станем още по-зависими от Кремъл! На Шипка трябва да поканим президентите на Естония, Полша и сие ;)

146

Анонимен

преди 7 години

Малиииии, много откачалки тук се правят на юнаци. Кой ще иска да ни вади от ЕС, кой? Кой ви набива в тиквите тези идеи? Били комунистите и сме щели да ни превземе Русия????? Вие не сте в ред. И БСПЗ не искат да се излиза от ЕС защото от там идват парите. При липса на икономика и застой в развитието заради Умника от село Банкя сме в това положение. Той не разви икономиката, *** е, крадеше от всички и особено от европарите. За икономиката трябват пизнания, честност и програма. А той ги няма.

145

художника

преди 7 години

До ЦиникНе съм неолиберален, а съм реалист. Не мога да разбера защо слагате всички под общ знаменател. Да, има терористи, но има и нормални семейства които бягат от месомелачката на войната и на империализма. Такива "неканени гости" държавата трябва да ги "прослушва" минимум 6мес. и ако има нещо подозрително да ги екстрадира.Държавата трябва да се грижи за нашата сигурност и понеже НЕ го прави, народа се справя сам, по гореописания начин.

144

Анонимен

преди 7 години

Онова *** с руското знаме си плачеше за един хубав бой в полицията и да постои на студено 2-3 дни в кауша.

143

Циник до 218

преди 7 години

Само жертвите на Сталинския Голодомор са над 22 000 000 души! Няма по-големи убийци, и мракобесници от комунистите! В една хипотетична гражданска война...бих теглил куршума на всеки комунист...и ще знам, че съм свършил едно човеколюбиво дело!

142

Офф

преди 7 години

Много евтини историйки ни пробутват напоследък. Свещеникът използва амуджите, за да трупа активи пред католическата църква. Разни там селски кметове и общински съветници използват група неграмотници да викат и дудукат с предизборна цел, в т.ч. и някакъв дришль0, дето се беше завил с руското знаме и квичеше по една от телевизиите като прескрипан. А това, че нямаме една магистрала със света или пък, че европейските пари ще са до 2020г. и след това ще лапеме мухи, на кой му дреме...

141

Анонимен

преди 7 години

Нали го видяхте от репортажа оня гaмeн наметнал руския прцал на гърба? Ей такива са малкоумни друзофилите тука.

140

Анонимен

преди 7 години

До АнонименГлупости 25-30%!Това са брътвежите на кънчостойчевци и андрейрайчевци.Тия *** са не повече от 5% от населението, но са най-кресливи, притежават медиите, прокурватурата и са стабилно подпомагани с рупли от мордор.Ще ми станат само на "ястребинчета" за 2-3 дни.А са много курназ, щото ко.пеленцата им са все на сигурно място......НА ЗАПАД! Но и там ще ги намерим.

139

Циник до 209

преди 7 години

Ако не беше ни окупирала болшевишката с****..г-н Гешев щеше да изчисти България от шумкарската и*змет обираща мандри..и луканки от стрехите!Само 2700 - колко жалко!

138

Анонимен

преди 7 години

Правилно, ако пак ще ставаме руска провинция, директно съм си бил камшика от БГ заедно с децата. Това даже и доспатските помаци са го разбрали и се изнасят в Чикаго масово. Добре, че тези с руско и путинско самосъзнание сте 25-30 %.

137

Циник

преди 7 години

Долу червените *** ...във всичките им болни разновидности!

136

Анонимен

преди 7 години

До До 200Готви се. Иде тя тая.

135

Анонимен

преди 7 години

До От Руски *** до 197АКО по някако невероятно стечение на обстоятелствата ни изкарате от ЕС и на другия ден не сте затворили границата.....ама както си требе с телени мрежи и стрелба в гръб без предупреждение, смятай, че за седмица в тази територия ще останете само ком.уноидиотите, бабите по селата и държавната администрация. Дори братята от столипиново и факултето ще са си плюли на петите.Ще изкарате още седмица, две на квото е останало по складовете. после.....