96

До 120

преди 7 години

Извинение има само към семейството и то в стил"скърбим така, все едно загубата е за турско семейство". Пак то повтарям извинение към Путин или Русия няма. А Кремъл точно това разпространява. Обезщетение действително е обещано.

95

всички гледни точки

преди 7 години

не знам кой кое как го тълкува, ама руските власти ако се оставят да бъдат подведени от лицемерния Ердоган, много ще ми паднат в очите!

94

Анонимен

преди 7 години

Думите написани в писмото са :"kusura bakmasinlar". Aко го пуснете на Геизвинявайт, но всеки, който е учил турски език може да ви каже, че това не означава "Извинявайте", а нещо като не ни връзвайте кусури" . Ти си чел руския превод и естествено като русофил вярваш на руската пропаганда. Но запитах някой турчин какво означават тези думи и ще разбереш, че Кремъл превежда каквото той желае да чуе.

93

555

преди 7 години

Очаква се мнението на КЮРДСКИЯ президент!

92

Анонимен

преди 7 години

Е, нали "нож в гърба", а сега "ако има нещо, няма нищо" !

91

fsb

преди 7 години

Русия да не я мислят, руската дипломация е най-добрата в света, със сигурност ще реагират по най-изгодния за тях начин от създалата се ситуация...

90

Пян Гъ

преди 7 години

До АнонименТо краят на Сирия в сегашния и вид почти е настъпил. Картата на Близкия изток на, ако не греша, полковник Питърсън, е факт и на нея е очертана изграждащата се в момента кюрдска държава. Важното е дали към нея ще влезе и Турция от Диарбекир нататък. Смятам, че това е големият проблем на Ердоган, а не ДОСТ и България, но той явно не го разбира. Елементарен е. А дали България ще пострада, не зависи толкова от Ердоган, колкото някои хора си мислят, а от рептилите.

89

До 119

преди 7 години

Ало знаещия турски език.А как точно е извинявай на турски.Не пиши глупости-в Русия е публикуван целия текст на писмото и то ясно показва какво казва Ердоган .Има и изявление на Министър Председателя на Турция ,че ще платят щетите и ще платят обезщетение на близките на убития пилот.А ти може да се правиш спокайно на професор по турски език и граматика

88

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да се радват руските храненици Ердоган не се е извинил на Путин. Думите написани в писмото са :"kusura bakmasinlar". Aко го пуснете на Гугъл преводач ще излезе извинявайте, но всеки, който е учил турски език може да ви каже, че това не означава "Извинявайте", а нещо като не ни връзвайте кусури" . Така, че руската пропаганда слага в думите на Ердоган това, което Кремъл иска да чуе, за да вдигне санкциите срещу Турция.

87

Анонимен

преди 7 години

А сега де, тъкмо Пърд ие нта, Даниелчо и Мокета щяха да правят флот с Ердо и хоп, пак наакани!

86

Анонимен

преди 7 години

А сега де, тъкмо ***, Даниелчо и Мокета щяха да правят флот с Ердо и хоп, пак наакани!

85

Пян Гъ

преди 7 години

Смятам, че щабът на Путин е изключително ловък и обигран. Ще намерят адекватно решение. Ердоган казва: "Бате, сбъркахме. Не трябваше". Явно или скрито, Путин ще каже: "Ха сега коленичи и целувай ръка, та да не целуваш после **з". Самото извинение и обещанието за компенсация вече вкарват Турция в обяснителен режим и подчинено положение, от което тя няма да може да печелят колкото преди инцидента. Предстои да видим как ще изиграя картите си Путин.

84

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКакво хилядолетие ви гони. Вие изкарвате Турция по-стара държава от Елада. Я по-добре учете историята не от турски източници

83

Анонимен

преди 7 години

"Любовта на диктаторите" - глава Трета. Горчиво !

82

Анонимен

преди 7 години

Аз подкрепям Жириновски който предложи руската бойна авиация да унищожи Анкара

81

Анонимен

преди 7 години

Ей ,ама ние *** вярно се голяма работа.Два три дена оправяхме англия и англичаните,се за няколко дена ще оправим Русия и Турция.От оправянето на другите страни не ни остава време да си оправим нашата ***.Няма какво да ги мислим-те са големи световни сили и почти всички се съобразяват с тях.Ние да си гледаме интереса и да не се репчим най-вече на Русия

80

Анонимен

преди 7 години

За какво и е на Русия Турция ! Путин ще унищожи мамалигаджарите на тях не може да се вярва нито на Ердоганя поне докато се бьркат в Сирия кьдето е Русия а самолета е дребна работа

79

Пян Гъ

преди 7 години

До АнонименБългарино с турско самосъзнание, не се моли Ердоган да стане президент на българите, а просто *** да живееш в Турция, за да видиш как е там. Някои казват, че не е толкова лошо. Провери. А това за "хилядолетния опит" е жалко, защото турската нация просто не е толкова древна. Има достатъчно книги по въпроса. Провери. Но, разбира се, не тези на Давутоглу и с-ие.

78

Pxhaxhaxhaxhaxha

преди 7 години

SMQX V ZALATA PXHAXHAXHAXHA NIKAKVO IZVINENIE NQMA ERDOGAN NE SE E IZVINQVAL NA PUTIN, TOVA SA RUSKO EVROPEISKI PROPAGANDI VSICHKI TEZI LUJI DETO PISHAT ZA IZVINQVANETO NE E VERNO LUJA E !!!!!

77

Pxhaxhaxhaxhaxha

преди 7 години

Всекидневникът цитира политолога Синан Юлген от Истанбул: "Турция казва за вътрешно ползване, че в Москва е пратено писмо с израз на известно съжаление, а Москва твърди, че писмото съдържа извинение. Май както Анкара, така и Москва интерпретират писмото така, че версията им да отговаря на очакванията на публиката".