143

Анонимен

преди 8 години

И четиримата обявени досега нейни конкуренти имат опит като политици - президенти и външни министри.

142

чико

преди 8 години

До МихалЯааа, Миаля пак започна да пръска люти лиги!

141

Анонимен

преди 8 години

Противниците на Бокова са по-гръмогласни и злобни, но са доста малко!

140

Шоп

преди 8 години

Насила можеш да накараш някой да те намрази, но не може да накараш насила да те обичат. Та в тоя смисъл аз не бих обвинявал хората, които не симпатизират на Бокова. Явно не е подходяща кандидатура.

139

Иванов

преди 8 години

До МихалИ кои са тия българки достойни,дай някои пример.

138

Иванов

преди 8 години

Михал,ти първо се научи да употребяваш правилно времената в които се изразяваш:Руско --комунистическото робство беше по--страшно от турското. Ти помниш ли го?Много ги разбирате тия работи,*** скапани.

137

Анонимен

преди 8 години

"Не приемам номинацията" каза комуниста реформатор Гроздан Караджов .......хахахаха хахааха хахаха хаха ....смех голем

136

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 100 и 101Когато пишете лъжи и клевети, пишете си името! Добре, че на Бокова не и до *** като вас да си губи времето да ви съди, но си го заслужавате!

135

Михал

преди 8 години

До Анонимен--185;В ця2лата ни История никой не е извършвал толкова престъпления колкото ***.ВАРВАРЩИНИТЕ които извършихте и " лошите "турци не са ги извършвали. Руско --комунистическото робство беше по--страшно от турското. Руската окупация след ДЕВЕТИ и идването ви на власт ни струва 140 милиарда лв. 2 пъти ограбихте народа След ДЕВЕТИ и След ДЕСЕТИ. Луканов обяви ФАЛИТ. Пазехте границата зада де бяга никой от "комунистическия рай". Кой бяга от хубаво бе майни? Затова ГОРБИ го срита

134

Михал

преди 8 години

Кандитурата на Бокова е СРАМ за Б--я. Цялата и рода са срам за Б--я. Баща и е масов убиец.Тя също извършва убийство при автомобилна катастрофа ,но случая е замазан.Кой можеше навремето да осъди комунист? Срам ,Срам. Хубаво да е българка но достойна. А имаме такива.

133

Алекс

преди 8 години

В политиката,наистина,няма морал,но чак такава подигравка...За пореден път се видя кой ляв,кой десен,кой Андрешко.Големия конфуз предстои след като мине процедурата по кандидатурата на номенглатурата.Другарите-господа-комуно-капиталисти са в еуфория.Срам.

132

Михал

преди 8 години

До Анонимен--177;Ти не си Б--я. *** обичат Русия защото тя ги сложи на власт след ДЕВЕТИ .Те са АНТИБЪЛГАРИ. Всички предателства в историята ни са от русофили--***.Без Русия щяхте да видите власт на КУКОВО ЛЯТО. Затова и ЛИЖЕТЕ ***. МАРШ В РУСИЯ !

131

Михал

преди 8 години

До Анонимен--179;Aбе *** знаеш ли какво е Фашизъм? Фашизмът е по-добър от комунизЪма.Това е еднопартийна с-*** с частна собственост, което означава ИКОНОМИЧЕСКА НЕЗАВИСИМОСТ.При комунизЪма НОЖА И ХЛЯБА СА В ПАРТИЯТА.В Б--я не е имало фашизъм. 1923 г. когато избухна Септ. метеж *** и левите партии имаха 47 депутати. Алкохолика Г. Димитров също беше депутат.

130

Нема страшно

преди 8 години

Нема страшно - ядреното облъчване ще я стигне и нея.

129

boncho

преди 8 години

И Дева Мария да беше издигната, пак щеше да има недоволни. Нейсе

128

Анонимен

преди 8 години

Е за какво тази жена. Това не е достойна кандидатуа погледнато отвсякъде.

127

Анонимен

преди 8 години

Бащатата на тая е болшевишки садист-убиец, комунистическо животно и изверг. Между него и фашистките изверги няма абсолютно никаква разлика. Лошото е, че все още има българи, които пропагандират червения фашизъм.

126

Гащи

преди 8 години

абе не свършиха ли червените вампири бе

125

Анонимен

преди 8 години

Бокова е сянка от тъмния ъгъл на комунистическото минало. Тя принадлежи изцяло на миналото и няма място в настоящето. Няма да бъде избрана разбира се, жалко само за пропуснатата възможност да покажем поне веднъж нормално лице пред света.

124

Анонимен

преди 8 години

Бокова - ДъртаГрознаКомунистка! Дядо Бойко Тиквата - оял се шкембав банкянски комунист! ЦацатаШопарДебел! Народа иска да ги види да търкат нарове в раирани униформи!