373

Българин

преди 10 години

Личи ,че е бил комсомолски секретар.Само с какъв жар ,с какъв патос брани "европейските ценности",сякаш и че припомня годините ,в които "бранеше комунистическите ценности"Взе да ми идва много неговата подлизурщина.Е на това се вика "***" Ние сме го избрали за президент. Този веднаж дали е помислил за националните интереси на България ?

372

Анонимен

преди 10 години

Хайде, честито да ни е. Часове след тайната среща на всенародния ни любимец Роско с изпълнителният директор на австрийския холдинг EVN Щефан Шишковиц идва заплаха. Австрийската фирма ЕВН е наела международен адвокат и ако българското правителство тръгне към национализация, ще предяви иск към България за 1 млрд. евро.Истината е, че въпросния международен адвокат очевидно е българския държавен глава. Има ли още някой да се съмнява какъв *** настанихме преди три години на Дондуков 2

371

Мей Ли

преди 10 години

436, констатации като вашата има много! Мисля, че е време да направим подписка за освидетелстване на т.н. президент за психичното му здраве. И без това настоящият момент е много подходящ, да не вземе и той да пушка от прозорците на канцеларията, която много временно ползва. Тогава няма да е необходим инпийчмънт, а директно за Карлуково или Раднево. Там бат Бойко и Десито-медицинския гении да му ходят на свиждане! Е, може и соросчетата, инвесторчетата и прокопиевчетата!

370

G M O

преди 10 години

Това е поредното смешно изказване на Росен Плевнелиев . Зависими сме от Русия и то много . И няма да се учудя, след това несериозно изказване, те да погледнат на нас с други очи !

369

1000

преди 10 години

Аз смятам,че Плевнелиев насила ни прави аутсайдери,това е недопустимо,тези изказвания нямат никаква друга стойност освен да накърняват реномето ни пред света.

368

АЗ

преди 10 години

КОЙ НЕ Е ЗАВИСИМ ОТ РУСИЯ БЕ ХАХАХА ГОСПОДИН "ПРЕЗИДЕНТ" ВИЕ ШЕГУВАТЕ ЛИ СЕ ? ОТ КЪДЕ ИДВА ГАЗА , ГОРИВОТО ЗА АЕЦА , КОЙ ПОЧИВА И СТРОЙ В ИЗТОЧНА БГ ? ТОВА ЧЕ 2-3 УМРЕЛИ ПРЕДПРИЯТИЯ СА ОТВОРЕНИ ОТ ЕВРОПА ТУК ЗА 7 ГОДИНИ НИКАКВА НЕЗАВИСИМОСТ НЕ НИ ДАВА, ГОСПОДИН "ДЪРЖАВЕН ГЛАВА"

367

Анонимен

преди 10 години

Вече не сме толкова зависими от Русия, смята Плевнелиев--------------Да, защото сме на 100% зависими от САЩ и в значителна степен зависими от техните послушковци от ЕU.Вместо да се бори за национлна независимост и работа в интерес на България, той се замислил дали не сме зависими от Русия.Когато сме залисели от Русия, всъщност сме били най-добре.

366

biser62

преди 10 години

Плевнелиев нагазва в мътни води, опитва се да ни поамериканчи и да прекъсне връзките ни с Русия, не бива да позволяваме това да е резултат от неадекватното поведение на един недостоен държавен глава.

365

Анонимен

преди 10 години

днес рано-рано са ви раздали опорните точки.

364

ЛЕв

преди 10 години

Добро утро, Leadwey! Поздрави на Кутев. Успешен ден. Да напишете много-много коментари против ГЕРБ, и западната цивилизация. :)

363

Анонимен

преди 10 години

Чехъла е зависим от Банкянския по-мияр-крадец,от фалиралия крадец Прокопиев,от EVN и още подобни на тия *** и крадци.ОСТАВКА на този ***!!!

362

анонимен

преди 10 години

Не става за президент,това е ясно.И в безисходицата си иска да се покаже голям "демократ",нали това сега е модерно.И той милия взема да се вживява в тази роля,дано впечатли някого.И нашите "умни" журналисти,нали и те са "демократи" като овце му подражават и се опитват да му създадат поне някакъв имидж,но уви как могат да скрият че човечеца не става-нещо което е видно да го скриеш-невъзможно.

361

ДЕМОКРАТ

преди 10 години

ДНЕС Е ЕДИН ХУБАВ ДЕН ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА...ПРЕДАДЕ БОГУ ДУХ ЕДИН НАЦИСТ---ЩЕ ИМА И ОЩЕ...МАЙ..ТАКА СЕ ГОВОРИ!!!!

360

истина..

преди 10 години

колко си тьп,нямам думи...

359

Анонимен

преди 10 години

Shte strada naroda ti si nezavisim da ama naroda ne e zashtoto i MUTRATA sasipahte darjavata za normativ vreme

358

Анонимен

преди 10 години

Как можахте да гласувате за ГЕРБ и съответно за това безродно нищожество?

357

сто процента

преди 10 години

Вече не сме толкова зависими от Русия, смята Плевнелиев. Важното е, че аз съм сто процента зависим от пожарникаря, похвали се той.

356

СРАМ И ПОЗОР

преди 10 години

ПРЕЗИДЕНТЪТ НА УКРАЙНА С ПОКАЗАТЕЛНОТО ИМЕ ТУРЧИНОВ, ВСЪЩНОСТ Е БАПТИСКИ ПАСТОР. Е КАКЪВ ДЕМОКРАТ, КАКВО ПРАВОСЛАВИЕ, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА.АМЕРИКАНЦИТЕ ВЕЧЕ ДОРИ НЯМАТ НЯКАКЪВ ЩО ГОДЕ ПО-ЛИЦЕПРИЯТЕН, МАКАР И ПОВЪРХНОСТНО ИЗБОР. ДОКЪДЕ СЕ ДОКАРАХА ТЪПИТЕ УКРАИНЦИ, ДОСУЩ КАТО НАС С МУТРАТА -БИВШ ПРМИЕР.

355

7

преди 10 години

ЧехлЮ без много да му мисли се *** на туризма и енергетиката ни, човекът гледа да си оправдае 30-те сребърника от господарите си и не му пука за матриала, че ще страда

354

писна ми

преди 10 години

Кого защитаваш бе, ***? Тези ли: "Ю.Т.: На сто процента! Защото това прекрачва всякакви граници! Майната му, трябва да грабваме оръжие и да трепем тия дяволски кацапи (обидна дума за руснаците, живеещи в Украйна ) заедно с ръководителя им! Как съжалявам, че не мога да съм там и да оглавя тези процеси. Не Крим, к.р щяха да получат от мен!" - цитат от разговор на Юлия Тимошенко. Господин т.н. президент, ти си национален предател!