61

Анонимен

преди 11 години

Аз си мисля,че македонката е мъж

60

Анонимен

преди 11 години

Хайде сега пуснете и Пеньо за да е пълно шоуто

59

Анонимен

преди 11 години

Участниците този път са доста скучни,вече сме ги гледали и не виждам какво ново могат да ни покажат.След наистина интересния ВИП Брадър,продуцентите този път са се изложили.Трябваше да не вкарват стари муцуни,а съвсем нови лица за да е по-интересно и забавно.

58

1234

преди 11 години

Абсолютно измислен вот, измислено изгонване, абсолютна постановка!!!! Участниците са под всякаква критика, всички им се смеят в очите - те си мислят, че им завиждат! ПОЗОР и ПОДИГРАВКА с целия български народ!!!!

57

Мушмул

преди 11 години

аххаха тоя буди съжаление! Няма толкова изтръпнал селянин просто! Може би само неговия събрат по малоумие- Митьо Пищова го задминава по простотия и дебилизъм! А иначе Стойчето е страхотна, тя ми е фаворит :)) Много добродушно, чувствително и сладко създание е тя :)

56

аз

преди 11 години

няма отърване от тия уродливци вечно ще ни ги натрапват,за това просто не ги гледайте

55

LosHO

преди 11 години

Makedonkata uchastva v nashiq Bai Bradar samo za da q nauchat horata i da moje posle da se snima za PlayBoy i podobni. a moje i grajdanstvo da iska ;)

54

122

преди 11 години

Пацата е национално богатство!

53

Анонимен

преди 11 години

Това издание на риалити формата е пълна простотия и скука.

52

Koчо

преди 11 години

Телевизията ражда *** ! Пуснете си телевизора...през прозореца !

51

Анонимен

преди 11 години

Очаквам с нетърпение от някъде да се появи сополивия травестит Пеньо от Чирпан !

50

Илия Митев

преди 11 години

Много интелектуалци се събрахте нещо на последък ! Ако не ви харесва,вместо да критикувате ходете на опера,на балет,на театър ! Ама май ви се свидят 20-30 лв.за истинско изкуство или книга,а предпочитате да стоите пред телевизорите,да се наливате с шльокавица,до мазните *** на жените си и да давате оценки , за всичко дето мърда ! Всички,които са в къщата знаят защо са отишли там и носят отговорност за постъпките си за разлика от вас анонимните критици !

49

Бобър

преди 11 години

До Бай *** 65 и чичо джайм 64Родни моделки и миски в лицето на Теди Велинова, Маги Желязкова, Райна Налджиева, а както и Златка Димитрова също поставят съмнение за женското си начало. Лицата им са потресаващо непривлекателни и лишени от естествената мекота на женската лицева структура. Обаче тук като отявлени ксенофоби: Цеце жена ли е? И?

48

Анонимен

преди 11 години

До 222Хубавото на Пацо е това,че е естествен ! Вярно,че самочувствието му два в малко повече обаче,какво от туй ! Поне няма задни мисли,за разлика от актрисите Стойка Пипирудата,глупачката със силиконовите цици,ръгбистчето с мозък на синигерче или голия *** Миро,чиято жена почти се изтрещя пред цяла България с двуполовото наркоманясало фризьорче!Само Пацо,Найден и донякъде близначките могат да се нарекат шоумени,другото е плява и пълнеж ! Колкото и да не ние приятно това сме ние ! Успех Пич

47

Анонимен

преди 11 години

В НОВА имат особен талант - да изравят де що има интелектуално имаго из нашите ширини! То не бяха тризначки /ей тези трите шафрантии са просто уникални, да ме прощава майка им! По-*** същества май няма!/, Черни Златки и подобни патки и като за капак - Пацо! Това недоразумение, високо 1,50, но със самочувствие 10 м! На какво отгоре, бе, юнако? Ми на теб интелектът ти стига само да си залижеш перчема, за друго не те бива. Жалко за родния зрител. Каквото реалитито - такава и държавата - селяния!

46

Анонимен

преди 11 години

тоя пубер няма место в обществото въобще,вие го правите звездъ.

45

антиЗвезда

преди 11 години

Абе журналисти, какви звезди са тези хора? Това е помията на България.Защо злоупотребявате с тази красива дума?

44

222

преди 11 години

Оставиха Пацо за да могат да си водят бележки как да развият образа на Жоро Бекъма, че зациклиха напоследък. Тоя селянин е уникално *** и в съчетание с голямо самочувствие се превръща в жив паметник на простотията.

43

ББПП

преди 11 години

Бойко Борисов ПП

42

Валери

преди 11 години

На тази сапунка наречена "риалити" сценаристите са *** а артистите ги събират из кръчмите, а от артисти събрани в кръчмите може да очакваме само простотии. Кънчев веднъж се изпусна, че в Приморско почивали в хотела на бащата на някакво селянче и въпросното селянче се появи в предаването и дори доведе жена си. Някакво гласче съобщава на артистите, че са изгонени завинаги от къщата а след няколко седмици изгонените завинаги пак се появяват и започват да ръсят простотии.