192

Анонимен

преди 12 години

Единственото решение на всякакъв вид престъпност и безотговорност: Адекватни ЗАКОНИ и НЕТЪРПИМОСТ от страна на ГРАЖДАНИТЕ и ДЪРЖАВАТА , срещу ВСИЧКИ ПРЕСТЪПИЛИ ЗАКОНИТЕ И ПРАВИЛАТА.

191

Анонимен

преди 12 години

Добре господин Игнатов, ako има нещо за крадене там, всичките *** отиваме на училището !!

190

Анонимен

преди 12 години

интеграцията ако има вид на банкноти или старо желязо за крадене *** са първи които ще я вземат

189

до 183

преди 12 години

Правилно, едно време получаваха степендия само отличните ученици за добри постижения само за *** няма условия

188

192

преди 12 години

Опа, чакай малко- тия привилегии не са от 2 години, даже не са от 6-дай да се разберем. До сега никой не си мръдна и малкия пръст, само някои барони се облажваха от дотациите, а други структури от високите данъци и такси, и храни. Нека не навлизаме в популизъм, защото проблемът не е концентриран точно в ГЕРБ. Това е национален и международен проблем и трябва да се захване от някъде, като се съобразяваме и с международната и европейска обстановка. Деликатна е материята.

187

Българин

преди 12 години

Един мой приятел, почтен бял данъкоплатец и баща на 4 деца, вече подаде оплакване до Комисията за защита от дискриминация - задето софийска общшина осигурява безплатен транспорт САМО за *** ***, ако те не си свършат работата, ще съди общината... поне още 10 000 Български родители да го последват, *** *** фъндъкова кръв ще почне да повръща !!!

186

Българин

преди 12 години

190 - може и да плащат кеш за интеграцията, но не могат да ни принудят да нарушаваме собствените си и международните закинти, давайки привилегии на нисшата раса и търпейки беззаконията и. За това са виновни само нашите престъпници - управляващи... а и ние, защото търпим, вместо да ги смачкаме.Ако всеки Българин, дискриминиран в собствената си страна, даде под съд "държавата" в Страсбург, къде отиват ГЕРБ-авите ***?

185

Мина

преди 12 години

И както се казва на сила хубост не става, все едно да наливаш вода в каца без дъно. А е толкова просто и ясно, има правила и те трябва да се спазват. И стига да ги молят тези ***, ами трябва да им нареждат и да се глобяват. Най-важното е да има училище във всяко населено място и да има столова с топла храна, но не само за *** а за всички деца и също така и в градовете да има общежития за децата от провинцията, както е било преди демокрацията.

184

189

преди 12 години

Отговорът е много ***. Защото Европейците предпочитат да платят в кеш за "интеграцията" на ***, които смятат за наше задължение и национално "богатство" отколкото да си отглеждат сами въшки. Както ти казах, сърди се на Американците и Евреите и на Хага и Страсбург, които са седалища защитаващи Посегателства над човешките права, и от които най-голям килипир имат *** и на себе си, че не си надигнал глас до сега за посегателството над твоите права. Нямам какво да добавя повече.

183

Българин

преди 12 години

188 - не ми е ясно защо на *** трябва да му се дават пари ей-така, за да се "интегрира". На мене ми дават пари, само защото РАБОТЯ... ми искам и мене някой да ме интегрира цял живот, бе !!!С другото съм съгласен.

182

186

преди 12 години

Наистина говорим на различни езици...Не минава-няма пари. Не иска да ходи на училище-няма пари. Не иска да се интегрира-няма пари.Иска да вандалствам да краде и да вилнее като хиени-полиция, глад, бой, тренировки и наобратно.Кое не ти е ясно?

181

Българин

преди 12 години

...а семейни добавки за индивиди, които отказват да работят и да спазват законите НЕ ТРЯБВА ДА ИМА.*** нищо не е ДАЛ на държавата и на обществото, следователно не трябва и нищо да получава.

180

Българин

преди 12 години

185 - май ти не разбираш. Образованието е за хора, не за животни.Мангалетата трябва да посещават специализирани училища - колкото да се научат да се подписват и да сричат, защото това им е максимумът на повечето... ти виждал ли си *** в 8 клас, което учи английски от четири години, но е научило само една детска песничка - да подрежда думичките и без да им разбира смисъла?Което *** покаже качества в мангалското училище - минава в нормално такова.

179

183

преди 12 години

Ти май не разбираш за какво се борим? Да се обвърже задължителното образование със семейните добавки. Щом не учи и изостава , ще отпадне и ще отиде да работи към чистотата, защото никой няма да му позволи вече да се разтакава по улиците и да краде, а Хасан и Айшето да изпоркват парите на данъкоплатеца, които се отпускат уж да учи и живее. Ясно, просто и логично.

178

Българин

преди 12 години

182 - кой говори за "Холо Коста" ?!? *** са престъпници и *** - стига да им се спрат помощите, да им се спрат тока и водата, които не плащат, да се сринат незаконните им катуни, престъпниците да влизат в затворите - тоест ДА СЕ СПАЗВА ЗАКОНЪТ.Това е достатъчно - те сами ще измрат !!! Разбираш ли - ако искаш да изтребиш НОРМАЛЕН народ, трябва да го избиеш. Ако изкаш да изтребиш *** - стига ти да им попречиш да крадат.

177

Българин

преди 12 години

И тоя смешен министър няма какво да реве и да се моли на ***. Факт е, че 90% от *** нямат място в училище - и това ще ви го каже всяка една детска учителка, имаща нещастието да се занимава с тия твари. Девет от всеки 10 *** са физически хиперактивни, но умствено изостанали - на 7-годишна възраст те са на интелектуалното ниво на 2-3 годишно дете, отделно нечистоплътни и крадливи, често не могат дори тоалетна да ползват. Неслучайно никой родител не иска детето му да е в един клас с ***, а няма нищо против да седи до турче, еврейче или арменче. Отделно и самите учителки нямат нужната квалификация за да се разправят с ***, то си има специален дял от педагогиката, който е за обучението на ***... а такива кадри в България са малко.С една дума ако мангалчетата масово тръгнат на училище само ще пречат на образованието на нормалните деца... ако не3 броим тия 10% деца на нормални ***, които така и така ходят на училище и са горе-долу на нивото на другите деца.

176

181

преди 12 години

*** да прелееш Хитлер. Харесвам го в някои отношения, но за жалост той е живял и "творил" в началото на 20 век, а днес сме 21-ви. Кой според теб ще ти позволи да спретнеш *** "Холо Коста" , друже? Не виждаш ли, че Европа и Германия се разграничават тотално от неговите действия, при все, че още консумират плодовете на редът, който въведе? Сърди се на чичо Сам и джушът, когото България не изпрати за ***. Те имат най-голям кяр от мангалеските-раковото образувануе на Европа.

175

Българин

преди 12 години

Т.нар. "интеграция" има точно две алтернативи, при това много по-реални - изтребването на *** или прогонването им !!! *** са неинтегрируеми, дори съм чувал, че съвременната генетика има неопровержими доказателства за това, че те са генетически НЕПЪЛНОЦЕННИ !!!И стига с тия "МАЛЦИНСТВА" в множествено число - Българските турци, арменци, евреи и т.н. са нормални, цивилизовани и трудолюбиви хора, спрете да ги обиждате !!! Само *** са *** и зверове !!!

174

178

преди 12 години

Като допълнение към коментара Ви ще добавя, че полицията, която си извоюва привилегиите за по-ранно пенсиониране и 20-те брутни заплати, трябва да си размърда задниците и вместо да лови дребни риби по пътищата, да въведе електронен КАТ и камери, с бюджета отпуснат за МВР, и да следи за процесите по интегриране на *** и битовата престъпност. Да се задължат *** да си изработват социалните добавки, и да се обвържат те с образованието и оценките на децата им. Точка.

173

175

преди 12 години

На това му казвам аз отговорност! Да не се създавала паника. Обяснявай ги тия на керваните болни от хепатит, и безплодни българи, които ще ти заудрят утре по вратата. Между другото-тая болест не е ли свързана с регенеративна невъзможност, т.е. Безплодие? Не виждам да се е отразила много в гетата. Що ли си мисля, че ти си просто един провокатор, докторе?