93

Сметалото

преди 3 години

Колеги съфорумци, Борисов просто няма друга опция. Битката вече е за оцеляване, ама не във властта, а в буквалния смисъл на думата. На твърде много хора съсипа бизнеса и животите. Някой от тях си умряха безмълвно, но други се спотаиха и трупаха жажда за отмъщение докато настъпи момента. И той, момента вече е близо. Тъжно ми е за Гешев. Аха да дръпне напред, а то каква стана .....

92

Анонимен

преди 3 години

Крадлив, лъжлив мазник. Жълтозъб също.

91

Света Бойка Безсънна

преди 3 години

Викам му на фотографа-убаво да ги хванеш-най-вече Карата.Само той и аз така се обличаме.Ракурса си догодил-сякаш целува Богородицата,а над главата му кръст. Упуснахме Русе,щото и той не знае на кого кумува.Аз не спя нощем.Откакто набутах кюлчета и под леглото.Се ме е страх,че ще счупя плочата,а и убиват пустите.След две бутилки уиски не спя.Няма Мата Космата,да ме приспи. Аз не спя и денем-охранявам имота и съм го превърнал в МС.Дремвам само в джипката,те министри бдят,да не ида в канавката.

90

Анонимен

преди 3 години

Ясно.Големия бай Иван и Ердоган няма да допуснат България да стане европейска държава.

89

до АНОНИМНИТЕ

преди 3 години

значи Баце само по фейса се явява според идни, според други ОТ националните ТВ не слиза от екран, но затова бай СГАФЧО СТРАХЛИВИЙ всеки ден дава интервюта, разяснява на широката общественост целите и задачите на партията "ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА"

88

Това

преди 3 години

" умните и красивите " , вече е крайно време да започнат да го слагат в кавички , очевидно значението му е точно обратно.

87

Анонимен

преди 3 години

онлайн параклизът пак отвори врати ... колко набожен Бойко, а как краде само ...

86

Анонимен

преди 3 години

Малиииий,тоя ще се изрине,ако направим три поредни избора това ще му коства минимум едни 60 милиона лева Лични Пари,за"бране"на гласове,а нещата отиват на изуй *** и възвращаемост(ВЛАСТ)не се ВИЖДА!!

85

Анонимен

преди 3 години

Много го е яд на "умите", все ги споменава с негативизъм. Сигурно не му пълнят те джоба?!С годините този изперква и изнаглява все повече, но ние сме си виновени че го търпим.Срам ме е, че беше над 10години премиер. Толкова глупав човек.

84

Анонимен

преди 3 години

Работодателите "подскачат" от радост от многото почивни дни в май.

83

отровна гад

преди 3 години

Бойко Борисов ще спечели предсрочните избори и ще има 85-90 депутатски места!Корнелия и Доган ще вземат почти същите депутатски бройки.Слави Трифонов сам си го начука и ще отиде на 4-то място с около 25-26 депутати!Христо Иванов и Мая Манолова ще са аут - хората ги видяха що за стока са и че са само стари муцуни!Каракачанов, Симеонов и Марешки ще се обединят и ще вкарат 30-35 депутати, което ще е достатъчно за мнозинство с Борисов!Слави Трифонов бетонира ББ-4!Радев ще опита с Майдан-2!

82

Анонимен

преди 3 години

Много до е яд на "умите", все ги споменава с негативизъм. Сигурно не му пълнят те джоба?!С годините този изперква и изнаглява все повече, но ние сме си виновени че го търпим.Срам ме е, че беше над 10години премиер. Толкова глупав човек.

81

Гроби Таласомо

преди 3 години

E, ти поне разхождаше жипката;))) Бойке, преглътни егото и пзирнзай,ч е Диванните Тукупи, ти Го вкараха;))) Това е. Аз ти казах: Ще ти го вкараме и ти го вкарахме! ;))) Опитахме се, в началото чрез БСп, но ти там ни спря, но ето виждаш, едната година ще ни спреш, но на другата, сурав го едеш;)))

80

Анонимен

преди 3 години

До До ИлюзияЕми страх го е, това го е спасявало преди, сега го спасява същата методика, изпитана рецепта е да си постояно онлайн :)) Демек, ако го гръмнат ще има скандал, как може премиера в оставка да го пратят при дедо Господ :))

79

Анонимен

преди 3 години

Златния Век на България приключи. Чалгопитеците и тарикатчетата от ИМВ ще съсипят държавата до края на годината.

78

7/8 ТВ

преди 3 години

до До Илюзиякои телевизии имаш предевид, може би ОН ЕЪР, ТВ1, 7/8 ТВ или най-комунистическата ТВ ЕВРОКОМ, а апологети на Баце са Сашо Диков, Люба КурЛезиЧ, бате Владо Беряно и още и още, но най-много му се мазнят от БСТВ и НОВА ТВ

77

Анонимен

преди 3 години

Ох, политиците като започнат с тия религиозни простотии...все едно слушам представител на инквизицията от тъмните векове, как обяснява какво и защо. Ясно е защо го прави - за да привлече повече избиратели, но просто е адската простотия...

76

Анонимен

преди 3 години

До кога ще ни натрапвате тези ***????

75

Анонимен

преди 3 години

А г-н БМБ кога за последно е ходил на работа? Разходките с джипката,мачлетата и тирадите пред строеното полетбюро на ГЕРБ не се броят.

74

Анонимен

преди 3 години

Аз мислех, че умните и красивите симулират скъсан менискус за да не се явят на работа.