60

Пак за турбината?

преди 1 година

До Анонимен 54: "Олаф Шолц даде вчера голямата си лятна пресконференция при трудни обстоятелства. Явно нервен, той настоя Газпром най-накрая да отнесе турбината". .............................................................................................................. Русия не иска турбината просто да бъде върната. Русия иска гаранции че турбината е ремонтирана и надеждна за експлоатация. Шолц има още време да си помисли докога ще може да се прави на не чул и не разбрал.

59

мак

преди 1 година

Руснаците "иЗкаха", ти да видиш. А иначе, забраната е поредна тъ...п/ня и игра по гайдата на зеления и украинците. Каквото си наумят в украйна, европейските "лидери" изпълняват, все едно украинците са в ес. Европа ще студува, но важното е, че зеления диктува и гласът му се чува, защото е евроатлантически.

58

Анонимен

преди 1 година

После ще има: Бабо Урсула где така? Отивам Хасане за дърва.

57

Анонимен

преди 1 година

За руснаците не знам, но от украинците бая народ пропище. Особено техните гъсти френдове - поляците!

56

Анонимен

преди 1 година

Литва - една трета от населението на страната все още е принудено да използва външни тоалетни. Още през 2017 г. Европейската комисия заплаши да глоби Литва заради навика на населението и да се изхожда във външни тоалетни. Властите в Брюксел обърнаха внимание на факта, че в Литва само 80% от населението получава вода през тръбопровода, а още по-малко е свързано към централизирана канализационна система - само 72% от всички жители на страната (вместо 98%, положени според законите на Европейския съюз).

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 57 "Ами явно на руските"туристи"ще им се наложи да ходят пак на"екскурзия"с танкове!" Ми, те руските туристи вече от едно известно време са тръгнали на екскурзия с танкове, но нещо много им се чупят превозните средства. Бива ли да тръгваш на екскурзия неподготвен?

54

Външни нужници

преди 1 година

В Литва има случаи на смърт на хора, които са влезли в "нужника" с изгнили дъски, подът е пропаднал и... са се удавили. В Литва още използват външни нужници.

53

Анонимен

преди 1 година

Американците не си спазват думата да не се приближават до Москва и после руснаците били виновни. Наглост без граници.

52

Анонимен

преди 1 година

Великобритания се махна от Брюкселската диввотия наречена Европейски съюз .... Русия вече не е желана .... Толерастите се радват само когато САЩ ги лашка на задна пррашка и когато приемат арабски Енженери и Афро ядрени физици ..... Европа е заприличала на Африканско-арабско гето.

51

ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ

преди 1 година

Аз съм за спиране на туризма за руснаците, за другите визи не съм съгласен. Не може да имаш феноменални места като Алтай, Байкал, Карелия или Сахалин и исторически места като Болгар, Сувар и Биляр, а да ходиш на червените фенери в Амстердам или златни пясъци на България или да гледаш някаква си желязна сграда в Париж , това направо е кощунство и идиотизъм. Да си подкрепят собствения туризъм, ние в Европа ще чакаме американците да ги заменят. Може и да не ги дочакаме но поне ще се надяваме!

50

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията в прибалтийските републики е 20% официално, а реално може и над 50% да е. На 9май паменитка на червената армия беше покрит с цветя, про-брюкселските власти излязоха срещу народа с булдозери да разчистват цветята. На другия ден паметника отново беше затрупан с цветя.

49

Анонимен

преди 1 година

Те на мюслитата неможаха да забранят да влизат в Европа, а на Руснаците ли?

48

Анонимен

преди 1 година

Ами явно на руските"туристи"ще им се наложи да ходят пак на"екскурзия"с танкове!

47

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са отвратителни, нагли, плажовете по Уелс са пълни с тях - бягат, крещят на руски, играят на волейбол а там е забранено ако не е специално място за игра с топки, топката им пада по хората наоколо а те най безочливо се извиняват и продължават, келеметата им и те врещят, бяхат покрай налягалите хора и вдигат пясък, като влизат във водатя пръскат навсякъде като някакви диви животни. Гласувам с двете ръце да ги забранят.

46

Кая Калас

преди 1 година

Газта може да е скъпа, но свободата е безценна.

45

Анонимен

преди 1 година

Това няма как да стане. Правото на пътуване е една от основата на хартата за правата на човека.

44

Споко

преди 1 година

Споко, ЕС спира да издава визи на руснаците. Останали без привилегията да излизат в ЕС да пътуват да си купуват дънки и фанелки пума руснаците до дни, дори до часове ще излязат масово на улиците и ще свалят Путин. Ей такива хубави неща измислиха Сана Марин и Кая Калас. Мене Сана много ме кефи с късите дънкови гащета и коженото яке на рок фестивала, такива сме ние европейците, не като пияните руски мужици с рубашки. Аз съм много щастлив, че ни взеха в ЕС и НАТО.

43

Малко за политика

преди 1 година

Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Ако от Брюксел искат нова желязна завеса ще я получат. А руските туристи имат къде да отидат.

42

Анонимен

преди 1 година

Да забранят и камиларите купонясващи по улиците на Европа както в Кьолн.

41

Анонимен

преди 1 година

Коя Европа не иска руски туристи? Що за дивотии? Я питайте гърците, или нашите хотелиери дали не искат руснаци. В Гърция за руснаци правят големи пакетни отстъпки, за да не ги изтърват да идат в Турция. А манете тия дивотии дето ги пишете. Нашите хотелиери също въздишат за руски туристи.