59

Анонимен

преди 2 години

...Повече изпукали българи...по-малко проблеми на Балканите!

58

Бай Серафим

преди 2 години

Вижте сега, че умират хора от туй умират. Например двама пенсионери от село, що годе в добро здраве отишли на някакво събиране иняколко дена след това и в рамките на една седмица един от друг се споминаха. Дори мангъра на челна стойка да ми се изправи няма да му повярвам че тея не ги е тръшнал вируса. Обаче има едно нещо, на хората не им пука и предпочитат риска да ритнат камбаната отколкото да си стоят у тях и да носят маски навън. Нещо като риска да те блъсне кола го приемат, има го но е малък

57

Анонимен

преди 2 години

Политиката на Радев дава своите плодове. Важното е че на 67% от гласуващите българи тази политика много им харесва.

56

Чета и се мая!!!????

преди 2 години

Как е възможно да кажеш, да мислиш така - моята смърт си е моя работа!!!??????? Добре, твоя е, но ако заразиш мой роднина или мен заради слабоумието си, ще те убия бавно и мъчително, чл 115 от Н К-с

55

славянин

преди 2 години

Защо сме на първо място в европа по починали от инфаркт, инсулт и рак!? Сигурно заради най-ниската ваксинация!?

54

11

преди 2 години

До Германец 49 --- ти нали си у Германия, ве цървyл, ти не си от нас, кво та касае баш пък тебе?

53

антиваксъра

преди 2 години

Дали ще удържим на натиска и накрая ще излезем най-умни от всички "цивилизовани" държави?!

52

Анонимен

преди 2 години

Боцкането със сигурност ще оправи някои. Други все още си спомняме, че здравеопазването беше пълна катастрофа още преди ковид, за доста хора няма достъп до болница, лекар или дори аптека! Вашата баба и дядо кога последно бяха на профилактичен преглед?

51

УМИРАЙТЕ ,БЕ....

преди 2 години

АЗ СЪМ ВАКСИНИРАН ...И НЕ МИ ПУКА ЗА ВАС!

50

до 44 от славянин

преди 2 години

Същата работа - коланът в колата пази само теб, не пази оня в другата кола, така както и отровата ''пази'' само теб, не пази другия! Кагаджията е толкова ''адекватен'' колкото и ваксинатора!

49

i'm

преди 2 години

Това е някаква случайност... "Най-малко ваксинирани и най-много починали". Капиталистическа пропаганда! Ама те антиваксърите си го знаят и не се вълнуват от тези неща. Особено пък българските...топа на Ентелекта са!

48

Анонимен

преди 2 години

До за протокола И какъв е вашият протокол, когато не можете да рачетете проста корелация. И не става въпрос само за България. Или простоо мразим да мислим.

47

Анонимен

преди 2 години

А не сме ли най-болната нация в Европа?И преди ковида.И с най-ниска продължителност на живота?И най-бедни.И най-нещастни.

46

р

преди 2 години

Нека антиваксърите се замислят, защото те увреждат не само себе си, но и икономиката. Според мен ако се разболеят и се наложи да влязат в болница, трябва да си плащат.

45

11

преди 2 години

До Таня ---- Зажадняла си ти ... за антиваксърско юнашко мляко.

44

Брейн

преди 2 години

*** народ сме и това е! Пушим по кутия цигари на ден, вейпваме някакви си течности,пием домашарка с неясен произход 55 градуса, ядем кренвирши пълни с кой знае какво, но няма да се ваксинираме.Голям страх от ваксината не знаем какво има в нея.Цял свят се ваксинира ние седим и развиваме теории на конспирацията.*** народ и това е !

43

11

преди 2 години

Това само показва, че наште доктори са най-крадливите и най-калпавите в есес.

42

до иванко

преди 2 години

Щото са фашисти брат...

41

Таня

преди 2 години

Доста бавно мрът антиваксите. Зажадняла съм за антиваксърска кръв и сега започвам храненето. Ще изпия колкото мога повече антиваксърска кръв от първите десет а останалите само ще нахапя.

40

доктор Ох Боли

преди 2 години

Сакън, спрете с тая ваксинация, че поне в това (висока смъртност и ниски нива на ваксинация) да изпъкнем!