113

Анонимен

преди 3 години

Днес не се работи никаква работа.според християнството.Борисов да бе млъкнал поне един ден.Ама не.

112

На протест!

преди 3 години

Долу протестърската шайка, свобода за народа!На бунт народе, на протести срещу новите престъпни партии!

111

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 104Цецо го върна, ама Апартамента знаеше как се структуира един апарат, въпреки че пак беха на косъм, просто БКП са им дружки :)) Иначе от както стана премиер, все се оправдава с други, веднъж не каза че е сгрешил, типична комунистическа нагласа :))

110

Анонимен

преди 3 години

Крайъгълен камък за всички тези предложения обаче е идеята за закриване на специализираните прокуратури и съдилища, създадени от ГЕРБ през 2012 г.------Според мене Боко гепи и от тая работа - там се правят отчисления за сгради, техника се купува, специализирани автомлбили, въобще текат бесни активности и цялата въртележка на държавна пара, една струйка си тече в чекмеджето. Отделно доста народ получава заплати, за да имитира дейност.

109

Анонимен

преди 3 години

Умните и красивите,когато ревяхапротив Орешарски,ти бе добре.Плащашеи чакаше в храсталака от засада.След което,им даде служби на летището идруги сладки държавни мегафирми,създадени за тях.Днес те са проспери-ращи и охранени.Няма да се пързулнатпак.Дано поне са ти благодарни.Финал сър.

108

Анонимен

преди 3 години

Страх! Безумен страх тресе дебеллото. Разбира, че отича в канала, а най-вероятно и другаде ще оттече, щото черепите и разни други са му набрали много.

107

Герберофоб

преди 3 години

ГЕрП да ходят да се жалват, ако искат и на арменския поп. Вече не определят нищо в държавата

106

Анонимен

преди 3 години

Защо не заповядаш един локдаун, ама те е страх, а??

105

Роки

преди 3 години

Да други излизат отпуска, болнични................. Направо да питаме теб как се правят нещата..... то да не ти е да джъткаш с джипката.... хайде скрий се и да не няма вече.

104

Анонимен

преди 3 години

Единствения , който вдигна България .

103

МЕТЕМ ЧАЛГАРИ

преди 3 години

ЧАЛГАРИТЕ В ЧАЛГАРСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ- А КОЙ МИСЛИ ЗА НАРОДА СИ - ВСИЧКИ НИЕ ВИДЯХМЕ. ДАВАЙТЕ ВЕДНАГА ОБЕЩАНИТЕ ДВОЙНИ ДОХОДИ, НАЛИ ЗА ТОВА ВИ ИЗБРАХМЕ.

102

Извод

преди 3 години

Хора, по-добре да мислим за алтернатива на целия парламент в момента, ако изобщо има такава, че жална ни майка :(

101

Анонимен

преди 3 години

Ама тъй де! Как ще са красиви ако не спят достатъчно? Нищо, че после стават само за украса...

100

Питали Радио Ереван

преди 3 години

Какви са плановете на ИТН оттук нататък? Питайте фигуранта, или по-добре Кремъл.

99

Анонимен

преди 3 години

Борисов,сарказма ти е неадекватвн.Умните и красивите те върнаха на власт 2014.Впрочем израза е дело на твоя Плевнелиев.Тогава ви. бяха удобни.

98

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 84Еми, който както си го направи, ако беше наистина честен дори и да го натискат от некаде, немаше да има за какво да се притеснява, ама понеже е умен и красив а другите са некакви прости .... :))) Да си сложиш собствен портрет в дома си, сигурно се мисли за божество :))

97

Цветанов

преди 3 години

Чувате ли как тихичхо хихикам :)))

96

Анонимен

преди 3 години

Мафията, превзела България днес координирано нападна силите на промяната. Парламентарната коалиция на статуквото ГЕРБ+БСП+ДПС блокира промените в изборния кодекс, а извънпарламентарната им патерица ВМРО протестира на улицата против всякакви промени.

95

КАПИТО

преди 3 години

Капо де Тути Капи БОБО

94

Гроби Таласомо

преди 3 години

До отровна гадДобре сте го замислили, де;))) Пак Тулупер паша на бел кон за спасението на Бойко;))) Ех, тие патриоти, тие алчни и.диоти! Ама, добре ви го начукахме, а?:))) А, Тонкааааа.... Тонкааааааааа;)))яко в дивият, брат!