58

Анонимен

преди 2 години

До БеЗуМеНСтига стези лъжи за декларациите, че да за одвбождовоне от отговорност. Става въпрос за ипформирано съгласие. Това е като листовките в лекарстватаили етикетите на стоките. Или не можете да правите разлика. Повтаряте едни и същи глупости. Прочети я тази дакларация и спри с тези глупости.

57

Анонимен

преди 2 години

Тая тетка не разбра ли че ние родителите не даваме да пипат децата ни и техните учители. Няма тестове и сертификати за тях. Няма ваксини по задължение. НЯМА! Децата и учителите им са защитена от нацисткото посегателство зона! Който иска ще се ваксинира и изкарва сертификати доброволно. Сега е де факто задължително, но прикрито под условности.

56

Анонимен

преди 2 години

Това са глупости, че така били питали учителите. Нали ако смятаха, че ваксините са вода, не биха се притеснявали. Измислици си правят такива приказвачи по телевизии, обаче няма логика в думите им. Учителите просто не са толкова глупави, за колкото някой ги смята.

55

Руснак

преди 2 години

Нас руснаците ли 500 години ни мачкаха отоманците и 200 византийците:D

54

Анонимен

преди 2 години

професор Радка е възможност рядка да взривиш пиратка на дедовата ***!

53

Анонимен

преди 2 години

Ако ваксините работеха, дали щеше да има подобни въпроси?

52

Стат

преди 2 години

И все пак защо не каза колко и плащат?

51

Алекс

преди 2 години

Останах изненадан,че има толкова невежи учители.

50

Вардун

преди 2 години

Къвто матряла , такива и учителите, последното място в Европа ни е в кърпа вързано завинаги. Ай сега бийте по един минус и от утре нема да сте последни в европата. Ха-ха-ха-ха

49

тъй де

преди 2 години

Стар номенклатурен кадър е баба Радка, не я слушайте.

48

Пф

преди 2 години

До 32И защо да гладуваме неваксинираните,че не разбрах? Защо е тази злоба?

47

Pepe

преди 2 години

проф.Радка Аргирова е права!!А коментарите недвусмислено показват колко е тъъъп народа!Ама чак вдлъбнат!Затова светът вече маха мерки и приключва с тая дивотия, ние понеже сме втората по интелект нация след Израел, сега тепърва влизаме в локдауни и сме контролната група на неваксинираните в европа. Данните са красноречиви, ако пишещите изобщо знаят какво значи думата данни. Чудя се нямате ли умрели и тежко болни хора около вас, заровили главите в пясъка! Абе ттттъпaнaри!!!

46

Анонимен

преди 2 години

Нека отговори президента Радев който пусна ваксина с изтекъл срок въпреки предупреждението от пфайзер че това може да е опасно??? Къде е Радев??? Излез бе мишко руска!

45

Анонимен

преди 2 години

Държавата България ще се самозатрие от злоба и завист което е радващо

44

Анонимен

преди 2 години

"Според нея децата трябва да се тестват на всеки 48 часа." Лабораторните мишки ги подлагат по-рядко на експерименти.

43

Анонимен

преди 2 години

Той и Каролев се разболя от грипа и въпреки че не е първа младост не умря от ковид а от простотия . Простотията е по опасна от ковид ама за нея не искат сертификат ;)

42

Анонимен

преди 2 години

Айде пак баба Рада! Ни й ли писна на тая жена? С право ви питат всичко това учителите! Очевидно е че при скапана здравна система децата са ви последния проблем. И ако още някой ми обясни как нещо било хубаво защото на запад го използват ще му скоча. На баба Радка само да й обясня че на запад са обгазявали хора и са ги горили в газови камери, е преди това са им водили златните зъби. Та като ми дава пример с това какво се прави на запад, да не забравя какво се е правиЛО на запад.

41

noFreeman

преди 2 години

не са вода - пълни са с графен - отрова за човека изменяйки му клетките

40

Анонимен

преди 2 години

за съжаление само най-безперспективните и неинтелигентни стават учители в днешно време, а това е (беше) свята професия..

39

БеЗуМеН

преди 2 години

Достатъчно изследвани за какаво? Да подписваме декларации че ние самите носим отговорност, а производителя е освободен от каквато и да е.Дотам ли стигат изследванията г-жа?