90

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали според "анализатори"Путин ще умре от рак или ще му спретнат преврат,ама зеленчука няма да изкара месеца.

89

Руски летни бригади

преди 1 година

До Д "По един или друг начин Русия ще вземе територия от Украйна" Русия няма "друг" начин за вземане на територия. И изобщо, те май тръгнаха да денацифицират, пък се оказа, че нацистите са те и били тръгнали да си наберат територии (и перални и бидета покрай тях, де).

88

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще загубят и Киев.

87

Фашистка Русия

преди 1 година

Отново се превърна в империята на злото и като такава трябва да бъде унищожена. Руснаците обзети от агресия и претенции за особена мисия в света са заплаха за цялото човечество и трябва да се изолират и подложат на депутинизация. И едва когато се излекуват от имперския бацил и манията за величие и станат нормални хора да бъдат допуснати до цивилизования свят. За това ще са необходими между 15 и 20 години!

86

Анонимен

преди 1 година

И какво?Кефи ли те да зареждаш на 4 лв,хляба ти да е 3 лв и да искат 300 процента на парното само и само Путин да е зле?Е,ми няма да е зле,и Байдън няма да е зле,държавите им си имат всичко!Ама заради посто тията на Зеленски на българите им е зле.

85

Анонимен

преди 1 година

Много е тъжно, страната която е имала за премиер Маргарет Татчър, сега да има за външен министър Лис Тръс, която не познава географията.

84

Д

преди 1 година

По един или друг начин Русия ще вземе територия от Украйна и ще постигне част от целите си. САЩ и GB нямат интерес от преки сблъсъци с Русия. Украйна остава излъгана и и в средносрочно бъдеще обречена на разпад.

83

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Това е положението....Не си ли отстояваш мнението,ставаш за резил.Като писачите ПЛАТЕНИ тук...за писачите на статиите имам в предвид.Как така изведнъж влязоха в реалността?!?!

82

безумие

преди 1 година

Войната срещу Украйна е материална а не за рускоговорещи. Сега Украйна е зле, но след няколко месеца ще видите колко по зле ще е Русия. Един болен луд затрива Русия.

81

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Някой да има реална представа какво ще извършат великите руски войници с турци,евреи,арменци,каракачани,гръци,веднъж щом Руската армия прекоси оставащите двеста километра до Варна? Ще бъде главозамайващ купон. Уверявам Ви!

80

Анонимен

преди 1 година

До Край "Русия ако нападне Украйна" Това изречение обобщава психическото състояние на русофилите.

79

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

До вчера писачите ...казваха,че Украйна може да спечели,днес обърнаха плочата...

78

Анонимен

преди 1 година

Харесва ми как когато западно-ционистката пропаганда започне да цикли заради явно фалшивите новини, веднага излизат платените лаячи в подкрепа на фейк тезата в жалък опит да заглушат гласа на народа. Дерзайте, лакейчета. Русия напредва макар и само с 10% от военната си мощ. Украйна изгуби поне 50%. Чаууу майцепродавци.

77

Говедо

преди 1 година

До До *** 84Не ,за леприкона ти говоря,че в момента "началниците" му се чудят каква по-героична смърт да му измислят,просто го свалят от екрана!А за Сибир ходи ти бе,тарикат!

76

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 89 "А днес гледах в пълен потрес как най евтиния хляб в магазина е 3 лева." Ами, не влизай в магазини където най-евтиния хляб е 3 лева. Проблемът е решен!

75

Анонимен

преди 1 година

Нещо не разбирам-дали укрите или рашите печелят, нас какво ни брига? Ние би трябвало да се вълнуваме какво е важно за икономиката ни. А днес гледах в пълен потрес как най евтиния хляб в магазина е 3 лева. Може да съм дребнава, но това ме вълнува.

74

Анонимен

преди 1 година

И русия да победи, това трябва да ни радва или възхити? Това са едни мръсни озороатор. Все едно някой да ти влезе вкъщи и ти да не си браниш собствеността.

73

Притеснения

преди 1 година

Като гледам модела на суперкомпенсиране (да се говорят като факти неща, които не са станали) се притеснявам колко събрана негативна енергия има сред русофилите. Малко е странно, като се има предвид, че страната се управлява от техните шефове назначени от Москва, а техния другар Бог Путин според тях върти Света на малкия си пръст. На теория това трябва да са най-щастливите хора на планетата. Притесненията ми са, защо това не е така?

72

Анонимен

преди 1 година

Мисля,чеБайдън и оня рошавия в Англия са вече доволни.Може би и Урсула,че се забрави разследването срещу нея(за ваксините)Всички други хванахме хурката(с цени и инфлация)а за Украйна да не говорим.Тя приключи.

71

ЯмболскиZкомунист

преди 1 година

Ако някой ден Рамзан Кадиров дойде да освободи и Ямбол,ще го посрещна с хляб сол и вазелин.