47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "понеже са вакснати не преди, а по време на пандемията" ......... И как точно предлагате да са преди пандемията? Казват примерно - след 3-4 години ще пуснем нов вирус, правете ваксини и се ваксинирайте?

46

Антивакс

преди 2 години

Единственият начин да се накарат хората да се ваксинират е чрез административен натиск, защото пропагандата и подкупите с материални придобивки се провалиха. Ако наистина от ваксините имаше полза, хората сами щяха да се избиват за да си ги слагат. Повече от девет месеца минаха от първите ваксини и всички осъзнаха че рисковете са много повече от ползите.

45

Ха-ха!

преди 2 години

До 50: Абе ние си бяхме първи по смъртност и преди ковида бе! Не е заради ваксините.

44

Анонимен

преди 2 години

До 44: Исках и ти сложих минус. Лъжеш!

43

Анонимен

преди 2 години

Цифрите и числата са достатъчно красноречиви.... Ненапразно сме на първите места по смъртност. Има правопропорционална зависимост между смъртността в една държава и пpocтотията на голяма част от населението и...

42

До 44

преди 2 години

Без да искам ти сложих минус извинявай исках +

41

А наздраве!

преди 2 години

Пичове, вие се ваксинирайте за благото на всички! Аз и семейството ми няма да се ваксинираме за наше си благо, щото сме егоисти. После ще ви изчакаме да се споминете и тогава ще рахатясаме. Айде, бъдете здрави! ... поне още малко!

40

ъъъ

преди 2 години

Малко е това, Мичман. Аз предлагам и насилствена хоспитализация, щото може да се изтарикатят и да си оздравеят без лечение, както обикновено се случва.

39

Л

преди 2 години

Само за сведение ,в интензивното във Варна няма нито един ваксиниран,пълно е с неваксинирани на командно дишане и всеки ден си отиват по 3-4!!!

38

Анонимен

преди 2 години

Ами че те се търсят от хората. Добитъкът мучи и бяга от тях.

37

Истукан

преди 2 години

Няма да ме накарат никога да се ваксинирам насила.

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 Ако са толкова просветени и отговорни като теб бе...Боже опази...

35

Анонимен

преди 2 години

до 30ти който не мисли, направи разлика кво е да си плащаш здравни дори като бяхме затворени, щом сме си платили, не само са длъжни, но с медицината в бг, и да платиш или не, все си труп

34

Анонимен

преди 2 години

Абе щом мачкат и преболедувалите да се набодат, при положение че официалната науча сочи че те имат 7 пъти по-голяма защитеност от ново заразяване спрямо ваксинираните, трябва да ви става ясно че това е една голяма измама и далавера.

33

Еди

преди 2 години

Трябва да се действа активно!! Обявяваме не образуването на антитела срещу Ковид 19 от всеки организъм за углавно престъпление. После ваксинираните , дето са се разболели няма да ги лекуваме. Веднъж дневно в двора на болницата ще ги растрелваме , като негодни да преживеят епидемията! Да видим после дали ще посмеят да се заразят и разболеят, мискините му с мискини!!

32

Истина

преди 2 години

*** дома.Само така.

31

Диана до 27

преди 2 години

Разболяват се, защото има пробив в ефективността на ваксината, която дава лъжлива увереност.

30

Анонимен

преди 2 години

До 27: Що баламосваш хората бе. Ваксините ако бяха толкова ефективни, щяха да се търсят от хората.

29

Селяндур с джип

преди 2 години

Гатанка:Не върлува грип, имам симптоми, а тестът ми е отрицателен.Що е то?

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27Вакснатите не пазят никого и те могат да заразяват, но благодарение на тях вирусът става по-смъртоносен, понеже са вакснати не преди, а по време на пандемията. Това и Мангъров го каза още миналата година.