43

Анонимен

преди 1 година

Наркозависим шебеко,всички условия които са изредени за постигане край на войната са вярни,единственото Невярно е,че те се отнасят за теб и продажната ти клика!

42

Анонимен

преди 1 година

Русия да му занесе бял армаган на преговорите и два шамара по врата ай си

41

Анонимен

преди 1 година

Съвсем нормално е искането окупаторите да се изтеглят на международно признарите граници от 1991г,. След това може да се преговаря, защото се вижда че в окупираните територии путинските изверги избиват хора и изнасилват деца

40

Нане

преди 1 година

Мърсулата, кога, ще се мята на килимчето в Москва да договори мирните условия... ===))) и без това са я подкарали за некви ваксини за милиарди...

39

9

преди 1 година

Хехехех, колко е лесно да се манипулират хората....какви ли не работи четохме, но явно толкова им е акъла на хората. Руснаците били фашисти, пък вдигат нов Мариупол, трепали цивилни, пък излизат клипове с азовци как масово ги гърмят, руснаците евакуират, украинците казват,че ги депортират, били им свъшила бойната техника, пък Европа пазете се,че руснаците идват, правили ракети с чипове от пералним а всеки поне малко технически грамотен му е ясно,че това е абсурдно...и още и още

38

Анонимен

преди 1 година

Той вчера викаше бягайте че идвам ще ви трепа вси чките сабахлям спал на кр иво. Язък за потърпевшите

37

смехоран

преди 1 година

Руснаците преди 8 (осем) месеца кацаха - момчето и целия западен антураж си отиват и има преговори. Не си ли спомня?

36

Пян_Гъ

преди 1 година

Ама чакай сега, Смешнико! Ти още септември освободи Украйна, а сега си обкръжил Москва!?! Влизай, арестуват Путин и дай Русия на САЩ. Защо са ти преговори??? Ееех, това било, на никого не е простило...

35

Никакви преговори

преди 1 година

Агресора ще бъде победен на бойното поле. Какъв е тоя пораженец?

34

Анонимен

преди 1 година

Защо Русия да преговаря. Има да си довършва военната операция бе хора Зеления май се опитва да спаси николаев и Одеса. Но дали ще успее щото май блъфира. Освен това войната е печалбичка таман му тръгна бизнеса.

33

КАКВО СТАВА БЕ?

преди 1 година

Демократите вече не са ли на власт?

32

Анонимен

преди 1 година

"дневния ред за климата", "укропската териториална цялост", "да бъде принудена Русия да участва в "истински" мирни преговори". След пиндостанската заповед и усилената порция бЕло, от устата на Зе-клоуна се изля истинска шиз0френична какафония.

31

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден по една антиукраинска стария. Колко е тарифата да пишете такива неща?

30

Терпи, моя красавица

преди 1 година

Тоя досега май друго моваше?! или така ми се струва?

29

ХА ХА ХА!

преди 1 година

Зеленото нещо заграчи друго нещо!

28

Анонимен

преди 1 година

Ние нямаме политик като Зеленски и можем само да завиждаме на украинския народ

27

Анонимен

преди 1 година

Не може да си смачкан от бой а страната ти да е на изкуствено дишане и да поставяш условие на побойника!Това перене и упорство говори само за едно,подчинение на чужди интереси съчетано със зависимост от някакви субстанции!

26

Анонимен

преди 1 година

САЩ има да си събират парите по целия свят може да се окажат изпързаляни. Те мислят че урсулката и ЕС ще им плати вересиите на украйна но това ще бъде трудно поради протестите в Европа. Май паричките потънаха. ВПК няма да чака. Импичмънт.

25

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте още за герб, пп и дб и тия ще продължат да ни се качват на главата. Очаквам скоро да поискат намеса на сръбската армия за защита на измисленото им малцинство. Само Възраждане на следващите избори, за да вкарат националните предатели в белене!

24

Анонимен

преди 1 година

Оная надувка Джейк Съливан отиде и му каза да сяда на масата за преговори. Само че не ми е ясно, как хем му каза това, хем пък да се опитват да правят нови офанзиви. Както и да е, пожелавам и на двамата скорошна с-м-ъ-р-т.