173

иван

преди 3 години

могат да поспят, видя се , че когато глупавите и грозните гласуват заедно, нищо не може да им се опре....

172

Анонимен

преди 3 години

Абе,прав е.То не е кат да мяташ яйца и да висиш на бири цело лято на палатки.Майчето кви циркове ръсеше с това да ходели депутатите с градският транспорт.Ше ви "уважат" всичките още до първата спирка хаха..сега си намърда г-за в мерцедес,забрави за рейсовете,другият *** спи до обед и само гледа страшно от фейсбук,Тошко се мисли за Хитлер(на Волен поне му отиваше някак)ДБ-то само се чуди отде да източи пари,дпс си плетат кошницата.Не е свикнал Мравун да става рано след като е имал бурна нощ ейй

171

Koko

преди 3 години

Спасението за маика българия е господин Борисов. Всички които не вярват във величието му да издишат въздух през устата, т. е. да д ух ат.

170

Анонимен

преди 3 години

Гербави триполови ***,колко и да се напъвате да тропате по клавиатурите идва Служебно правителство на Генерал Радев така се сбъдвва най големия кошмар за слузестия мутраген Боко тиквата.Аре чао

169

А

преди 3 години

Тоя вече съвсем не е наред с главата! Само глупости дрънка и се взе той самият за господ. И защо не се събират в Министерски съвет, а в къщата му, съвсем на бащиния всичко го обърнаха бе!

168

Анонимен

преди 3 години

До КАКВОТОЗащото вие имате мнозинство от 165 депутати.

167

Анонимен

преди 3 години

До Така деВдигнаха ги и то на 10 000 лв., даже първиначалното предложение е било да са по 15 000 лв.

166

Анонимен

преди 3 години

Днес много ясно герб,бсп,дпс показаха какво е задкулистна игра. Все едно ние не знаехме

165

бай онзи

преди 3 години

тоя дето го щракнаха да спи в леглото с пачки ли е тръгнал да развива теории, ех Минету, Минету

164

Анонимен

преди 3 години

До МяуТе или си глупав или не знаеш нищо или не мислиш - най вероятно и трите.Те са тези които цял живот са крали и съсипали България. Комунистите. ***. Аз съм викала но митинги на СДС против комунистите. А ти изобщо не си наясно с историята на България. Държавата е това което е защото вие НАРОДА огромна част не ставате не учите не работите мързи ви прости сте неразвити и духовно бедни консуматори.

163

Анонимен

преди 3 години

Затвор за Борисов

162

Анонимен

преди 3 години

Какъв господ, какви феодални мафиоти, какъв банкянски цар и селски шут? Елате в 21-ви век, вече не сме в средновековието. Направете модерна демокрация и се управлявайте, като съвременни европейци.

161

КАКВОТО

преди 3 години

И да направят анонимни те тритеНЕ може да направят кворумМатематически. БИБИТКО защоКАТО е такъв работяга(по късиГащички и със ръце у джобовете) НЕ каза на своите да направят кворума. Със гласовете на гепиЩЕШЕ да работят.

160

Анонимен

преди 3 години

Тая тиква напълно е изпращяла...абсолютен неадекватник!

159

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 173 Сега ще си проличи колко ви е реално народната подкрепа. Бунт.....я се събуди

158

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ха ... Да. Прав е.*** и пиклите със скъпи коли от мама и тати най вече дето не знаят как се копае и работи.

157

Анонимен

преди 3 години

Щом е пишман воевода там аз се радвам, значи ГЕРБ и ВМРО ще действат координирано на протеста. Значи на вас жълтопаветните л умпени ви е спукана работата.СиДи вече заяви, че ще започнат блокади на кръстовища и пътни възли в страната, докато не оттеглите промените в изборния кодекс, с който искате да дадете на ДПС над 90 депутата в новия парламент.Това ви беше уйдурмата в Росенец.На бунт, народе срещу протестърите в парламента!

156

Анонимен

преди 3 години

Долу ГЕРБ и СДС с ДСБ или ДБ !

155

Анонимен

преди 3 години

Имам чувство ,че всички ни тикат към президентска република . При сегашната и бъдещите конфигурации на парламента се очертава , че той на практика е заплашен да не функционира . Всеки прави сечено на другия . Всеки си преследва користните цели . Има и някой друг позитив - при цялата патаклама около Украйна , можем спокойно само да вдигаме рамене - "ми нямаме правителство , как да влизаме във война велик американски братко ". Ще се правим на умрялата лисица , докато утихнат нещата

154

Сата НАТО

преди 3 години

Тая икона на Св. Богородица защо си я монтирал на височината на к.ура си бре, фармасонин?