193

ZARA

преди 3 години

ОТ СТАТИЯТА НЕ СЕ РАЗБИРА КОЙ ЛЪЖЕ, КОЙ МАЖЕ ,А САМО КОЙ КРАДЕ " Кирил Ананиев заяви, че са одобрени допълнителни средства, 83 млн. лева за допълнително възнаграждение от 1000 лв. на медицинския персонал. 23 млн. са за персонала в структурите на МЗ на първа линия. Останалите 60 млн. са за останалите медици на първа линия. Ананиев определи като неистина казаното от президента Радев, който обвини правителството в оставка, че не е направило актуализация на бюджета."Е ГАТИ И РАЗЧЕТА !!!!

192

До 207

преди 3 години

Това ли са новите директиви спуснати от Вожда? "вие преговаряте сега с ДПС градовете Кърджали и Хасково да са извън Българска юрисдикция"Абе вие Побъркахте ли се или т'ъпи по рождение?

191

Пак агитация

преди 3 години

Снимката към материала дали не внушава сравнение с Тайната вечеря? Дали не ни казват, че в центъра виждаме новия Месия?

190

малко умен..........

преди 3 години

..............много красив--------Какво лошо има в това да си се наспал, а не да си недоспал и да ходиш като ваксинирана кокошка?

189

Анонимен

преди 3 години

Борисов не е българин!!! Защо не се кланяте българи агата работи! Еи... Ако искам ще работя ако искамняма да работя!! Аре марш работи ти за без пари за чест и слава!

188

Избирател

преди 3 години

Вървете на майната си ВСИЧКИ !! АКО сте забравили и не си спомняте ЯНУАРСКИТЕ СЪБИТИЯ от 1997 ...ЩЕ ВИ ГИ ПРИПОМНИМ ЯКАТААА !! Вашата мама КРАДЛИВА..заплатчица по 10 бона ще ми вземат?? И Решетников разединителят няма да ви спаси...

187

Фес в чекмедже

преди 3 години

До Кюлче в чекмеджеНо Бойко поне е българин, а вие сега преговаряте с ДПС градовете Кърджали и Хасково да са извън българската юрисдикция и да са с автономен н статут.Разкрийте задкулисните си преговори с Доган!

186

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 205 Днес се видя кое е задкулистието. То е герб,бсп,дпс

185

Анонимен

преди 3 години

Како стана Увреденият вожд нещо много живнал?Да ама като ти сложи Радев Служебният премиер и да ти поспрат кранчето,пак ще почне да гледа като припикано мушкато!Свърши бре толуп,свърши голямата лапачка,харчи си парите,гледай си внуците и се радвай на живота,не всичко е ЕГО в тоя живот!

184

Калеко Алеко

преди 3 години

Нов изборен закон, нов ЦИК , служебен кабинет на Радев .Бойче , кой кого натакова с 200 сега , усещаш ли как се върти в д*упарата

183

Анонимен

преди 3 години

Бойко да ни поведе срещу ***, това искат много хора!

182

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 202 За тия 20 човека ли говориш. Видяхме патриотете вече колко могат

181

Анонимен

преди 3 години

Протестърските партии са взели очевидно огромни суми за да прокарат лобисткото законодателство на ДПС, с което ще направят турската партия първа политическа сила.Ако това не е задкулисие как да го натечем иначе?

180

Анонимен

преди 3 години

Бойко им гледа сеира и се ядосва на пpocтотиите,които сътворяват тези п'аразити в парламента .

179

Кюлче в чекмедже

преди 3 години

Приказката за умните и красивите беше измислена от предишния президент Росен Плевнелиев, същия, на когото Борисов публично биеше чембери. По този начин, Плевнелиев демонстрира своята подкрепа към протестиращите срещу правителството на Пламен Орешарски. Борисов умело се възползва от тези протести, за да се върне на власт и, както сам е споменавал по-късно, лично е организирал финансирането им. Сегашните квалификации към умните и красивите е повод да си спомним, че неблагодарността е тежък грях.

178

Анонимен

преди 3 години

С огромен кеф очаквам при новите избори от парламента да изхвърчат 3-4 кресливи-пръскащи-слюнки-лъжливи-ммастии, намъкнали се в сегашния поради лековерността на няколко хиляди души.

177

Анонимен

преди 3 години

Нещата отново отиват към потушаване на Априлското въстание.

176

АМА

преди 3 години

Той нарича всички безделници.И своите. Казва парламента. ТойОбича да заповядва. Да задължиСвоите да гласуват за. А БСП. ЩЕ СИ ПОНЕСЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА.

175

Анонимен

преди 3 години

Прикритата тройна коалиция на задкулисието ГЕРБ.БСП и ДПС дето от години граби България вече стана явна .Славчо и ИТН им свалиха маските,Днес това се доказа с гласуването в парламента

174

Анонимен

преди 3 години

Държавата е това което е защото вие НАРОДА огромна част не ставате не учите не работите мързи ви прости сте неразвити и духовно бедни консуматори.-----Мда...И не си мием ръцете и си носим маските в джоба...