57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67 - Аз очаквах, да са 80% :)

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64 - Да, затова 95% от насленеието и е тотално скапано и деградирало, а това да ходиш в Турция или БЪлгария на почивка се счита за постижение ... кво та боли, каква ти е държават, ако ти не си добре?

55

Анонимен

преди 2 години

Русия се изложи яко. През ВСВ Украйна е държавата хвърлила най много жертви да запази Москва. И да дойде ден да нападнеш и откраднеш земя от тях. Това е позор , който не знам как ще изтрият руснаците някога... това им беше най братската държава.

54

Анонимен

преди 2 години

Конгреса на САЩ: България да реши спора със Северна Македония до седмици

53

Анонимен

преди 2 години

До До неуките - Виж, да наричаш някого неук, зщаото видиш ли, не знаел произхода на една от 45000+ думи в езика, е просот смещно и показва колко си жалък и смотан.

52

Анонимен

преди 2 години

Въвеждането на режим на ветрилообразна оптимизация на тока в ЕС, ако се стигне до там, не само ще допринесе в значителна степен за развенчаването на мита за просперираща Европа, но и ще повдигне директно въпроса за ефективността на управлението на тази територия от европейските бюрократи. Няма съмнение, че ако нещо се случи, цялата сила на европейската пропаганда ще се стовари върху Русия с обвинения в прекъсване на електрозахранването поради недостига на газ.

51

Анонимен

преди 2 години

Украинките са по-добри от рускините.

50

Анонимен

преди 2 години

За последната година с високите цени на газта Русия изплати инвестициите по Северен поток 2 и сега може да го закрие. Дори се обмисля да бъде консервиран и обявен за Паметник на гениалната зелена европейска енергийна политика.

49

Анонимен

преди 2 години

Северния паток излезна голем и надървен, и много дълъг...докато влезе... зор ще видят.

48

4 кризи за ЕС

преди 2 години

Пандемийна. Енергийна. Логистична. Продоволствена.

47

Анонимен

преди 2 години

Абе не знам за Русия, ама украинците ги обслужват руснаците на морето.

46

Анонимен

преди 2 години

Германия отново отложи сертифицирането на оператора на Северен поток 2 - швейцарската дъщерна компания на Газпром докато не прехвърли активите си на територията на ЕС. Газпром ще спазва немското и европейското законодателство и ще изпълни изискаванията, но е нужно време, Газпром се нуждае от няколко месеца. До тогава Северен поток 2 ще стои празен. А според решението на Съда в Стокхолм, дългосрочните договори след 3 месеца трябва да се предоговорят и актуализират по пазарните цени, което ще доведе до 30%-50% увеличение на цената на газта. Закони, какво да правиш, Газпром ще изпълнява.

45

Анонимен

преди 2 години

Съсипаха си държавата от гяволък и курволък с НАТО.

44

мдаааа..

преди 2 години

Уникална военоморска база в Бердянск...с две гумени лодки на име "ФАстив" и "Суми" и един сал останал още от времето на Том Соер...СТРАШНИЧКоооо...

43

Анонимен

преди 2 години

Голямо унижение за България, как натовеца се извиняваше на американците, какво е казал за Крим.

42

До неуките

преди 2 години

Славянин не идва от Slave (rob), офце проости! Славянин идва от СЛАВА - Glory! От там идват отборите Славия Прага, Славия София, и окончанията -СЛАВ и -СЛАВА в имената - Станислав, Доброслав, Ростислав, Ярослав и т.н.

41

Анонимен

преди 2 години

Инвестиции, съвместни проекти и технологии от ЕС и запада за 30 години така и не видяхме (разрушете си икономиките а после си развийте сами технологии, до тогава купувайте наши стоки), но за това пък имаме американски военни бази а Черно море гъмжи от натовски военни кораби, вече е опасно да отидеш на море. Ние ще ви даваме жалките подаяния наречени европари, вашите правителства ще ги крадат и ще изпълняват в замяма нашите нареждания.

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 " Големи мишки се оказаха Украинците!-:))) Позволиха на запада,да я води за носа!-:((("Сигурно трябваше да се оставят Русия да ги води за същото място(носа),както го е правила десятилетия наред.Браво на украинците,че избират западна ориентация,а не руската.Коя от бившите соц.страни доброволно е останала под руското влияние?Нито една!И не съжаляват,което само по себе си е показателно.В Русия огромни пари се харчат за въоръжаването,а обикновените хора живеят зле и свобода никаква.

39

Анонимен

преди 2 години

Рисуя защо просот не презвме Украйна? Не, честно!?!? Какво толкова го умуват - превземай, трепи наред, доакто не се научат да слушат и точка! Това е!

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 - Да, българите били славяни , вика .. малееее ...