53

Бунгар

преди 2 години

Каква работа имат вътре в Министерския съвет протестиращите. Полицията охраняваше държавна институция. По добре ли щеше да стане ако бяха ги оставили да влязът вътре както в Партийния дом след Жан Виденов/БСП/.Незнам да се ходи на протест гол до кръста.Все едно едно време като ходихме на манифестации да бяхме голи до кръста.***,провокатори,ултраси..това беше основната маса протестиращи.

52

Анонимен

преди 2 години

Хора, вижте какво пише в Снайпер, Бойко и ДБ са се договорили предварително и работят заедно срещу останалите партии, те са провалили правителството на ИТН и Слави умишлено! Бойко е проклятието на България - българ оубиеца, Бойко се кани да вземе властта с помощта на ДБ , а след това Бойко да управлява в сянка страната, ще ви размаже всичките ако вземе властта, особено протестиралите,журналисти и т.н.!

51

1984

преди 2 години

"Видяхме бруталното насилие, целенасочено, организирано от група полицаи. Не мога да се побера в кожата си от гняв и възмущение." Бойкикев, питаш ли ни нас, как една година търпяхме терора и насилието от страна на кресливи уж майки, платени дроги и алкохолици и други, които затваряха кръстовища, блокираха пътища, биеха майки с деца, сееха с фекали, палеха полицаи, разнасяха ковчези и бесилки. Не само сме възмутени, отвратени сме от теб, разединителя, галева, хаджито, чалгата, спасовия, дончева и

50

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой нормален е гласувал за ДБ. Стоян Михалев от ДБ каза, че Иван Костов е най-добрият премиер на България. И все още не разбирам каква е разликата между ДБ и СДС?

49

Анонимен

преди 2 години

Не може да си намери място. Слави го направи за 2 стотинки. Язък където Христо предаде верния приятел на семейството си Ахмед Доган. Майката на Христо едно време през 1989г. правеше протести в защита на чичо Меди. Майката на Христо Иванов (Мария Бойкикева) публично защитава Доган (1989) е качено на видео.

48

Влади

преди 2 години

Ако някакви нахални гея са ви палили със слама, псували на майка, кълнали са децата ви, замеряли са ви с бомби и пикня, дали щяхте да ги траете, да не им счупите главите? Питам нормалните хора, не троловете, дето са на една и съща ведомост за заплати като протестърите на Божков и Прокопиев.

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47"Според написаното в "Снайпер", точно Демократична България са блокирали съставянето на правителство и са притиснали ИТН и Слави, а това е било договорено заедно с герберите, ДБ и Бойко играят заедно"... Първо, зад Пинокио стоят всички ПРОКОПчовци от поне 20 години, а на Боко знаеш ли колко дреме за мун....ьовските ви простотии? Още миналата година заяви, че повече НЯМА да е министър-председател, дори и дУпетатин. Да се боричкат мун...ьочетата - все са лика-прилика.

46

Гандалф

преди 2 години

Ето това са комунистите само клетви и проклинания

45

Отвратен

преди 2 години

Не мога да спра да се отвращавам щом ми покажат лигавата физиономия на Ристю Бойкикев !!! Тоя е плазмодий, некадърник, отявлен комунист и агент на чужди интереси !!! Кой допусна това ч.у.ч.е.л.о да бъде дупетат ???

44

ВъзмУтен

преди 2 години

Шорошкия ристо защо се прави на ощипана мома. Когато псуваш и замеряш полицаи с павета ще те бият навсякъде по света. В някои държави за последно. Какво? Полицията с перо ли да гали такива?

43

Е, и?!

преди 2 години

Зм милиони българи флянкането на Ристьо лицемерна е не съществено и не значимо. На клипа ясно се вижда,че тези платени шебеци от манифестациите сами се въргалят по улиците и боят им беше малко. Гнусни терористи, месеци наред налагаха диктат на столичани, нападаха нормалните граждани , посегнаха на майка и децата им, заливаха полицаите с урина , усмърдяха центъра с помията която изсипваха там. Трябваше полицията да приложи по крути мерки.

42

Анонимен

преди 2 години

До ХааххНай-много бивши комунисти са се събрали в ГЕРБ , даже в левите партии, където би трябвало да има, няма толкова комунисти, колкото в ГЕРБ! ГРОБ и особено Бойко е проклятието на България!

41

ГЕРБ

преди 2 години

Не хващаш декиш не се превъзнасяй всички знаеме какъв боклу... си

40

Анонимен

преди 2 години

Този вече беше разкрит като вълк в овча кожа. Слави е долен чалгар, но единствен той не в бил в политилата, не е лъгал и не в крал, за разлика от всички останали. Предпочитам да рискувам с него, отколкото са играя на сигурно с някой доказан национален предател.

39

Анонимен

преди 2 години

мМммМайка ви *** герберска,дано се *** в поколенията и да измрете!!м

38

Анонимен

преди 2 години

И тука за сламата нищо ? Абе вие сте зомбита бре ,и за павета нищо и за бомби нищо и за *** нищо?????

37

Марта

преди 2 години

От химиотерапии и метастази да се не отърват децата на Тея полицаи

36

Хаахх

преди 2 години

Точно па ти ли бе комунистическа сганнн.

35

Де Бъ

преди 2 години

Христо Иванов е от комунистически род и с червена карта.

34

Дечица

преди 2 години

Един по един излизат плъх,,,е и почват ауууу ама то дечица те се пишеха на асфалта с тебешири и дойде лошата полиция и ги наби ей така за нема нищо ???? Лицемери и медузи сте бе не ви е срам!! Една вълна и хоп на нея!! Чакаме Манолова изостава нещо!!