55

Анонимен

преди 3 години

Едно време такава беше пропагандата срещу всичко, което идваше от запад - то беше лошо и империалистическо. Сега е същото, само географската посока се е променила - всичко, дето идва от изток е лошо, комунистическо или най-малкото хибридно. То е недемократично, вредно, опасно и най-вече не е евроатлантическо. Американската ваксина е най-демократичната и най-безопасната ваксина в света, макар че още я няма.

54

Анонимен

преди 3 години

Що да не се е ваксинирала дъщерята на Руския Президент.Вие знаете ли колко дъщери има и на каква възраст са? Ами ако има и други дъщери освен тези които официално се знаят.

53

Анонимен

преди 3 години

Е сега друг е въпроса че англо-френският Конкорд летя десетилетия а руснаците нямаха материали и двигатели и харчеше като змей ту-144 и беше нерентабилен и го спряха след 3 години и тука ще е същото.Кой знае тая ваксина каква ще е.

52

Анонимен

преди 3 години

Всъщност ваксината е въпрос на десетки милиарди долари и ако руснаците са разработили действаща ваксина ще има голям вой и ропот и ще се лее пропаганда и лъжи срещу ваксината им. Аз специално не си представям дори при ефикасна и доказана ваксина положителни отзиви.

51

военврач Сидоров

преди 3 години

Сега всички русофили - под строй в руското посолство и ваксина! То това е любовта - да се жертваш, а не само да развяваш рЮския байряк и да носиш портрет на Сталин или да се маскираш с тениска с лика на бащицата Путин.

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51"Ей, всички се н асраха като чуха, че Русия ги удари в Земята. Бленуваните милиарди изчезнаха в небитието. Вместо да се радват, те плюят."Абе, тва, че го пишеш това да тролиш, е видно. Не става ясно обаче как това ти променя живота.

49

Анонимен

преди 3 години

И да имат ваксина.Руски хакери просто са окрали нещо недоизпитано американско или еврооейско и са го пуснали за да кажат ние сме първи.Също както окрадоха Конкорд и го пуснаха като Ту-144 след като френската комунистическа партия им даде всичко.

48

Анонимен

преди 3 години

Гледах предаването, от което са извадили част от изказванията на професора на живо в 7/8. Той каза доста добри неща за руските учени и каза, че несъмнено са едни от най-силните в изработването на ваксини и имат огромен опит още от времена, в които в САЩ и не са помисляли да разработват ваксини. Интересно е как от интервюто са селектирани само негативните неща и са ни поднесени като материал в днесбг. А казвали, че ако в една книга 80 % е истина, то значи цялата тя е лъжа.

47

Анонимен

преди 3 години

До 5Що ти купи ли си вече?

46

Анонимен

преди 3 години

До Munchen_DEТи си в Мюнхен колкото аз съм трамвай. Няма начин човек с толкова посредствено мислене да върши каквато и да било квалифицирана работа на запад. Виж ако си сервитьор или зидаро-мазач може.

45

5

преди 3 години

Като не вярвате - не я купувайте !

44

Сто дъщери с ваксина

преди 3 години

Малко след като Вовата направи стъписващия PR на ваксината чрез дъщеря си, академик Гинцбург, шефът на центъра "Гамалея", даваше интервю. Попитаха го и той взе да меца, че не знаел такова нещо. После увърташе, че сигурно е била от доброволците и не са го осведомили. Да бе, дошла е с метрото без охрана, представила се е с фамилията на съпруга си, скромно се е боцнала и пак се е изнизала анонимно.Той и нашичкият Царвуль така викаше "Вервайте ми".

43

Анонимен

преди 3 години

Ей, всички се н асраха като чуха, че Русия ги удари в Земята. Бленуваните милиарди изчезнаха в небитието. Вместо да се радват, те плюят.

42

Анонимен

преди 3 години

До БАШ ШЕФА 37 Друго си е в САЩ , каквото изкараш - на банките го даваш , и това което не си изкарал също . И после хората се побъркватСтранна работа - уж САЩ н1 икономика в света , а нищо не достига до обикновените хора - раждат се и умират в дългове Уж икономика н1 - а десетки милиони са бедни , наркозависими ,милиони с депресия ,за стрелбите - да не говорим . Все едно са държава от Близкия Изток - ни закони важат , само се гърмят наред

41

Анонимен

преди 3 години

До Светозархората си изкарват пари ако си ерба п ти пък си изкарвай центове,ама де толкоз акъ л у твоята празна американофилска тиква

40

Анонимен

преди 3 години

Ким и Путин на 2 ракия са я измислили, нали?

39

Анонимен

преди 3 години

Догодина, когато ваксината стане масова и в Русия и страните, които купуват ваксината спрат да умират хора, всичко ще стане ясно. Но ние като добри евроатлантици ще предпочетем да продължим да се заразяваме и да умираме.

38

Анонимен

преди 3 години

да ги ваксинират масово, а ако не е успешна ... без тва са калпав народ. Може и другите държави да тестват върху тях.

37

Анонимен

преди 3 години

Русия потъва под китайската демографска тежест а ние след нея.

36

Светозар

преди 3 години

Абсолютно е прав доцента. Руската " ваксина " е просто поредната руска пропаганда и нищо повече. Руснаците ги знаем - те са открили парния и бензиновия двигател, самолетите, електронния микроскоп, телевизията, интернет и т.н.А руските троляги във форума, нека си тролят. Изкарват копейки. И те трябва да се хранят.