30

до 57

преди 5 години

Ти си много зле от кък информация бе ! Имаш интернет , компютър но трябва и малйооо ум къде да търсиш инфото. То нестава само да пишеш готови спуснати пропаганди от сороското НПО " америка за бг".

29

Дановски

преди 5 години

Нима уважаваните и отличаващи се с професионалната си обективност експерти от списание The National Interest, са пропуснали да споменат за най-новата, високотехнологична руска АПЛ (ПЛАРК) пето поколение "Хаски", която по водоизместимост ще бъде съпоставима с АПЛ от проекта "Ясен", но ще е два пъти по-евтина?Най-голямата загадка за колективния запад е уникалната руска ефективност и рентабилност.

28

Анонимен

преди 5 години

Русия винаги е била по дълбоко в океана и по високо в космоса от останалите държави. Преди нея е била само Германия по време на третия райх.

27

Анонимен

преди 5 години

Айде пак руска пропаганда, колко добро оръжие била имала. Рашъните плащат на *** да я хвалят навсякъде по света - от нашенските пред компа, та чак до американски пишман анализатори.В надпревари във Въоръжаването, Русия винаги ще губи - няма технологии, а и икономиката ѝ е слаба. Дори и да създаде някакви проекти, те си остава единични бройки, като ония двата Су57

26

Напопакура

преди 5 години

До Анонимен 46И България е най-напредналата страна в света, нали?! И българите са най-умнокрасивите хора поне в нашата галактика, нали?! Мамо мамо, мила мамо, с какви хора живеем само!!

25

Анонимен

преди 5 години

сърбите и руснаците обичаме да си правим 69

24

Ne zabravqm

преди 5 години

До Не ги интересува--Za evropeiska Balgariq li govorish!?

23

рубашка

преди 5 години

С какво руснаците превъзхождат американците под водата?

22

имам 6 по БЕЛ

преди 5 години

Вярно че се пише остарял, просто не съм изтрезнял още. Ми отиди в Белград и ще видиш с какво са изостанали. Имат най-големия брой рушащи се сгради в света.

21

Анонимен

преди 5 години

А колко от тези подводници успяват да изплуват обратно?

20

Анонимен

преди 5 години

Сърбия и Русия са двете най-изостанали държави в света. Затова зacтаряващата въшлuвa мacтия постоянно подарява по някой устарял, бpaкуван caмолет на мaлкото ypoдлuвo кyтpe.

19

Анонимен

преди 5 години

Браво!

18

Анонимен

преди 5 години

Отвсякъде я превъзхожда!

17

Не ги интересува--

преди 5 години

--как живеят хората на запад интересува ги да ги плашат -- може да няма какво да яде ,ама да е страшен-- друг въпрос е дали оценката му отговаря на реалността ! Подводници може и да има ,ама за ядене няма.Навсякъде по света има пияници ,ама каналина и одеколона са национални питиета само на едно място.

16

Анонимен

преди 5 години

КАКВА Е МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ В РУСИЯ АКО МИН ЗАПЛАТА Е 280ЛВ- ВЪВ ФРАНЦИЯ КЪДЕТО ВРИ И КИПИ МАКРОН Е ОБЕЩАЛ, ЧЕ ВСИЧКИ ПЕНСИОНСИОНЕРИ С ПЕНСИЯ ПОД 2000 ЕВРО/3911ЛВ/ ОТ ТАЯ ГОД ЩЕ ПОЛУЧАТ УВЕЛИЧЕНИЕ- КОЙ ПЛАЩА ЦЕНАТА НА ВЪОРАЖАВАНЕТО- СРАВНЕНИЯТА ИЗЛОЖЕНИ В СТАТИЯТА ВЪРВЯТ ПРЕЗ НОЩТА ПО ЕДНА РУСКА ТВ- ТОВА ЗАЩО.

15

Weiss

преди 5 години

Аз от подводници нищо не разбирам, както и всички вие. Ама ми е ясно, че да построиш атомна подводница не е като да изплетеш кошница. Нужна е степен на комплексно развитие в различни фундаментални и приложни науки. Та явно не са изостанали чак толкова :-) И, за разлика от нас и други бивши велики, не могат лесно да бъдат нито купени, нито уплашени, нито приемат да ги управлява колониална администрация. Въпросът е защо в днес.бг дават на неграмотни лаици да пишат по всякакви теми?

14

ASD

преди 5 години

Турбините работят на водна пара,, която се загрява от реакторите. Всичко е *2 за по-голяма сигурност. В бойни условия при удар, може част от оборудването да излезе от строя.В статията не се споменава за броя на подводниците, в което САЩ имат превъзходство по всички класове подводници.

13

Анонимен

преди 5 години

30- ПРАВ СИ, КРАВАРИТЕ СА ГЛУПАВИ- АМА ЗАЩО СЕ ОГРАЖДАТ СЪС СТЕНИ И НЕМОГАТ ДА СПРАТ НАХЛУВАЩИТЕ УМНИ- КРАВАРСКА ИМ РАБОТА- МИН ЗАПЛАТА ОТ 7.60ДЛ-16ДЛ НА ЧАС В ЗАВИСИМОСТ ОТ ЩАТА. ДА СТЕ ЧУЛИ НЯКОЙ ДА ПИРА ДА ВЛИЗА ТАМ ПРИ ОНИЯ УМНИТЕ, МЪЛЧАЛИВИТЕ И ТЪРПЕЛИВИТЕ.

12

Анонимен

преди 5 години

Вижте фактите:Военен бюджет :САЩ 700 млрд. долараРусия 70 млрд. долара ... Спирам до тук .

11

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!