49

Анонимен

преди 5 години

Е трябва ли за всяка стая да се изброява какво е забранено да се внася и използва ? Разбира се, че не нормално да тупнеш един котлон в саята, при положение, че няма кухненски бокс!!! Като и трябва котлон да наеме подходящата стая с такъв, а не да си го носи в чантата и да го включи където си иска!! Хазяйката е абсолютно права!

48

куха лейка

преди 5 години

веднага препратка,че видиш ли българския туризъм не става,че нима в Гърция ще те пуснат в хотела с котлончето да вариш супа пред плазмата ?егати гъската как се излага

47

тримата мускетари

преди 5 години

фацебооооок драми ?

46

Анонимен

преди 5 години

Пак добре, че не се е включила противопожарната защита от пушека да ги изкъпе хубаво в стаята.

45

Анонимен

преди 5 години

Между другот в 2 от 3-те италиански хотела, в които скоро нощувахме, нямаше контакти в стаите! Можеш само да си заредиш телефона.Всичко беше вградено, вкл. каната за топла вода.Така че правете си изводите и да не оплюваме излишно нашата действителност!

44

Анонимен

преди 5 години

Че нивото е ниско ниско е, ама такива като тази госпожа с безмерни претенции и изисквания, а самата тя не зачитаща нормите за нормално поведение в хотел, не допринасят за подобряване на нищо. Докато клиентите се държат като cвинe, собствениците ще са като падари и обратното. Имаше нещо за битието и съзнанието. Ние циклим в този кръг от доста време. Българите излязоха от селото, но селото си стои у нас

43

123

преди 5 години

Страхотно хотелче! Това, което се вижда като база, ново, с дворче. Изглежда чудесно! Защо сте замазали името му във видеото? Щеше наистина да е добра реклама. Хареса ми много! А по темата- не знам защо майки с бебета винаги си мислят, че те са с някакви превилегии? Готви на секцията, до ТВ, що за култура? Където и да идеш трябва да се съобразяваш, доста мърляво отношение към чужда собственост! Това, че си си платил, не ти дава право да рушиш! Подкрепям хазяйката! Да има много турсисти!

42

Анонимен

преди 5 години

Във всеки хотел, стаи за гости или каквото е там, при нанасяне на щети или физическа конфронтация с персонал, те изхвърлят на секундата! Ако няма кухненски бокс, е абсолютно забранено готвенето по стаите. И това са противопожарни изисквания!

41

Анонимен

преди 5 години

Не е легловата база, а това че туристическият бизнес е на ниско ниво. Гледах немски туристи у нас, едните в къща за гости някой из балкана, възхищение от природата и недоволство от мръсотията, лепнеше от непочистеност, после на морето по-чисто, но счупени и не работещи крачета и всякакви такива от сорта. Пък вие им подарявайте картички с подпис на министъра.

40

Какво като е с бебе?

преди 5 години

Много хора, които бебета или малки деца, смятат, че могат да не зачитат условията, които им се поставят. В случая, тази жена не е наела подходяща квартира, в която да готви за детето си и не я интересува какво е повредила, нито се чувства виновна, а напротив най-нахално обяснява какъв значим турист е тя.

39

Коко

преди 5 години

Обществото е изтъкано от норми на поведение и действия. Не е нужно да се пише това , което се вижда и знае. Елементарно е - върху мебели НЕ се слагат ел.уреди , особено кухненски. Мястото им не е там .Тук няма капитализъм , нито комунизъм , а липса на елементарни ясноти , познания.

38

Анонимен

преди 5 години

Че нашите хотелиери не са цвете за мирисане, е така, но в случая подкрепям хазяйката. Тази *** толкова ли е глупава, че не е наела студио/апартамент, като е решила да готви там. След като е ходила на море в чужбина, дали и там си е носила котлона? После, не сме били байганьовци...Да не говорим, че и в разгара на сезона се намират изгодни оферти.

37

Анонимен

преди 5 години

Освн , че е пълна излагация селската и претенция за котлончето, сега стана и известна с нея....

36

Анонимен

преди 5 години

Щом хотелът не предоставя котлон и посуда, не можеш да готвиш. Точка! Нещата се уговарят предварително. Поредната пикла! Права е собственичката.

35

Анонимен

преди 5 години

Била съм в къщи за гости, където на рецепцията има залепен правилник. Навсякъде пишеше, че не се допуска готвене в стаите и т.н.Просто хазаите са направили пропуск тук, но ще си закачат обица на ухото!А то недоволни има винаги и тук, и в Гърция, и навсякъде!Четох едно оплакване, че слънцето не пече от правилната страна (беше от екватора някъде)!:)))

34

Анонимен

преди 5 години

Много готино бгмамче, бих й подарил един к.отлон!

33

И к'во

преди 5 години

С'а 'що ни занимавате с тая куха кифла, дето не знае как да работи с котлон?

32

Анонимен

преди 5 години

Кой нормален човек тръгва на хотел с котлон, или си има бокс/кухня и котлон и печка и каквото ти трябва там, или е само за спане. Това , че има бебе не е извинение . А доводите на двамата господа , които я защитават са смешни. Какви са тези стаи дето нищо не може да им се разруши, то на едно парче плаж за палатка правят свинщина някой индивиди, какво остава в стая за гости. Младата майка да си беше резервирала апартамент, стая с бокс и т.н.

31

Луд

преди 5 години

Възпитана е по ново му тая кифла. Всичко им е позволено. Няма значение, че рушиш нещо, мама я е учила, че тя е най важна и с никой да не се съобразява. Ето затова не можем да дръпнем, ама най добре да обвиняваме някой друг за нищетата и малоумието си.

30

луда работа

преди 5 години

отиваш с малко дете -като имаш изисквания да вариш пюрета наемаш стая с кухненски бокс ,предлагат се хиляди такива ,а не пред телевизора да вариш и да омирисваш на манжда целия хотел.И после да миеш чиниите в ***.Аз ако плащам за хотел няма да ми е приятно от съседната стая да нахлуват миризми на манджи....