52

Анонимен

преди 1 година

След като честните студенти по археология са разровили хиляди масови гробове в България и имат снимкии, коя година и в кой български съд тези материали са представени? Къде са ДНК-тестовете, доказателствата? Или това са само хайли-лайкли на русофобите?

51

Анонимен

преди 1 година

58, не знам колко клетки трябва да имаш в главата че да си кръстил градчето Ню Йорк, при условие че е смотано украинско село. Но знам че и ние сме с толкова клетки, щом имаме град с името Монтана!!! Нямаме си български имена, нямаме си история, та се налага като аборигени да си кръщаваме градовете на американски такива, че и известни с кравите си. Потрес. Та не само укрите са зле с главата, ние сме още по-зле. Поне още не сме се запалили за слава на дедито. Но знае ли човек колко ни е пипето?!

50

Анонимен

преди 1 година

Убеждавам се че е ,,русофилията " е заболяване с фатален изход.Помните ли когато чеченску терористи в Москва взеха заложници в киноцентър.Тогава руснаците извършиха ,,Спец. операция" по обезвредяване на терористите Избиха десетина терористи и....200 заложници.?

49

Братята американци

преди 1 година

помогнаха ВСВ, но сега ще погребат монголоидните рушкиФашизоиди за доброто на света.

48

Анонимен

преди 1 година

Опа. Това не беше ли ПВОто дето разни кирчоподобни и техните натовски приятели ни оцясняваха колко са ненужни на България? Не беше ли същото ПВО дето трябваше да го подаряваме и да го даменяме с онова ПВО дето руснаците го направиха за смях в Украйна? Ехо, я пак да ни се обясни за нашето ПВО какво е, че нещо много двойствено ни се говори. Та кое казват е вярното, че се объркАх!

47

България

преди 1 година

Хаххахаха Пак ли свършиха тия ракети???Слава Украина в състава на Руската Федерация.:)

46

Анонимен

преди 1 година

До 30....Много си прав На времето туристите в България от т.н. славянски държави като Чехословакия , Полша или Източна Германия ,също отказваха да говорят на руски.Толковя ги ненавиждаха.А нашия Сакскобурготски онзи ден казал че....,,С Русия само със страх и поклон".... Или,,Винаги с Русия"..Това показва руските служби колко са завладели Българската държава

45

Анонимен

преди 1 година

С две думи казано от руснаците нищо не става.Обикновени терористи и разбойници.

44

Анонимен

преди 1 година

Гледам картата на Украйна,и се чудя,колко трябва да си умен да кръстиш градчето си Ню Йорк?хахах Иначе вече руснаците са до Никопол.

43

Анонимен

преди 1 година

"Русия вече изпитва недостиг на високоточно оръжие и започна да използва в Украйна и неуправляеми ракети, които дават големи отклонения"------------Тези глупости ги пишете от месеци насам и едновременно с това продължавате да съобщавате за руски ракетни удари из цяла Украйна. До края на войната ли ще я карате така с новините?

42

Анонимен

преди 1 година

Айде пак дойче зеле ни обяснява как русия била свършила ракетите... алоу, това го повтаряте от близо година, ама пустите ракети все не свършват.. явно бая хладилници и перални са успели да отмъкнат хахахаа. Отделно, че и арестович си призна, че те са отговорни за срутения блок, ама явно тази новина не е стигнала до зеле-то. Но какво да се прави, няма как да се започне деня без поредната доза кафява западна пропааганда!

41

Анонимен

преди 1 година

Леле каква журналистическа неграмотност. Това сигурно някоя западна мисирка го е писала. С-300 има 12 различни боекомплекти за различни цели. От такива за ЗРК, до ракети Земя-Земя и дори чисти фойерверки за изтощаване на скъпото ПРО на противника!

40

до 39

преди 1 година

От 1944 до 1947 г. 300 000 руска орда е ограбвала България. Отвлекли са стотици тонове злато, повечето в монети. Затваряли са стотици хиляди заможни българи и са ги били, докато жените им донесат всичките им спестявания. След това са ги товарели на камиони и са ги разстрелвали или унищожавали с приклади и заравяли наплитко. Затъпквали са масовите гробове с колелата на камионите. Честните студенти по археология разровиха хиляди масови гробове в България със снимкии могат да ви разкажат за това.

39

Анонимен

преди 1 година

От текста разбрахме, че сред ракетите, използвани от Русия, има такива неуправляеми ракети, даващи големи отклонения, срещу които украинската противовъздушна отбрана е безсилна. Оказва се, че бендеро-нацистката ПВО е толкова напрднала технологично, че може да сваля само и единствено високоточни ракети.

38

Айде пак

преди 1 година

За 15-път им свършват ракетите

37

:)

преди 1 година

Екстра е написана статията, но е обратното, след като не могат да свалят ракети от съветско време...няма смисъл изобщо да стреляш със съвременно..

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35 ... може и да е така, ама това го казва само едната страна, която е силно заинтересована да лъже и пропагандира.... така че и ти помисли какво точно четеш...

35

Анонимен

преди 1 година

АРХИЗАБЛУДА Е,ЧЕ С-300 И С-400 СА ЕФЕКТИВНОТО ОРЪЖИЕ. САЙТА ACTUALNO ГИ КВАЛИФИЦИРА КАТО МОРАЛНО ОСТАРЕЛИ БРАКМИ,ТАКА ЧЕ УКРИТЕ ДА НЕ РЕВАТ КАТО ОЩИПАНИ БУЛКИ !...

34

До 41

преди 1 година

Много държави имат да ни дават пари! Най много има да ни дава Турция. САЩ също ни дължат сериозни суми. Русия също. Имахме и много други длъжници които им опростиха дълговете. Мисля че Ирак ни дължеше сериозни суми. Навремето и дадохме оръжия за над 2 милиарда. И те него платиха.

33

До 39

преди 1 година

А английски банки,що ни държат златното резервче,а?Или само едните ще гледаме?