56

Васко

преди 1 година

Рашаните като нямат друго решение,премахват с новичок. Стар Руски обичай срущу неудобните. Другаря Медведев първо изпраща SMS.

55

Анонимен

преди 1 година

50 ЕС комунизмът налива милиарди в европейските страни и в тези, които кандидатстват за членство, а руският граби държавите, отнема суверенитета им и обрича народите на безправие, бедност и войни.

54

Бесилото

преди 1 година

Зеленски уби някой пленени азовци зада не свидетелстват за престъпленията на режима в Киев но се оказа че са запазени видео и на хартия признания.

53

На стрикера

преди 1 година

Медведев го очаква или смърт на родна земя и световно признание или само световно признние. За Зеленски със сигурност го очаква живот с охрана до края или евентиално да стане първият мъж, изнасилен и убит от украинска майка! :)

52

Анонимен

преди 1 година

Такива като тоя на снимката се озлобиха наимоверно, защото вместо мечтаната позиция на световни водачи признавани от цивилизования свят и правещи каквото си искат, се озоваха в списъка на изрдиваните престъпници и терористи и освен под гигантска охрана в някоя параноична диктатура, никъде не могат да отидат. Бъдещето зад стените на сталинистките здания в Москва не изглежда никак вълнуващо, мдааа.

51

Zеленски

преди 1 година

Този олигоффрен така и не може да разбере, че Украйна не е еднолична диктатура като просията и няма особено значение дали президент е Зеленски или някой друг.

50

Тричо 1

преди 1 година

Скоро в Донецк и Луганск може да има референдум за връщане в Украйна. Като виждат в какво се превръща Русия.

49

тези не ги разбирам

преди 1 година

Не искат Руски куманизъм,искат ЕС куманизъм!

48

Българка

преди 1 година

Ужасно много се забавиха.

47

Анонимен

преди 1 година

Трибунал за Зелето.Направо горе на небето да го съдят.

46

?!?

преди 1 година

Русия ще се бие до последният сепаратист! Ако знаеха какво ще се случи, щеше да е друго.

45

Striker

преди 1 година

Зеленски го очаква или смърт на родна земя и световно признание или само световно признние. За Медведев със сигурност го очаква живот с охрана до края или евентиално да стане първият мъж, изнасилен и убит от украинска майка! :)

44

Медведев

преди 1 година

Едно време го пр..ба....ха и така успяха да пречукат Кадафи. Много е наясно какво прави и защо.

43

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е труп вече, просто още не го е разбрал и е ходещо зомби.

42

Анонимен

преди 1 година

Дима, пак си прекалил с препарата за вана....

41

Азимов

преди 1 година

Отдавна трябваше да се справили със Зеленски. Руснаците като цяло се излагат с това забавяне. Не трябва да влизат изобщо в словесни полемики, защото губят от това.

40

Анонимен

преди 1 година

На трибунала срещу фашизма в Украйна в Мариопол в краят на месеца Зеленски ще бъде осъден на смърт, задочно по многобройни свидетелски показания на Азовци, воени от ВСУ и граждански жертви.

39

Анонимен

преди 1 година

Всички се страхувад от Джудже номер 2.Страх ги е да не им изпие пиенето.

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34 "Успокояващо е че след 30г промоване на моз>>>>а<<<<ци ... " Човек, който не знае как се пише "мозъци", взел да рИве за това колко много му е отнела "демокрацията". Погледни се в огледалото, другарю, и се виж какво представляваш. Не ти е "демокрацията" виновна, че си мързелив, неграмотен и некадърен.

37

н2о

преди 1 година

Зеленчука няма да изкара до "пенсия", знае твърде много неудобни факти и ако се разприказва...., мда!