50

Зозо

преди 2 години

...............управление на "Възраждане", "Български възход" и БСП?............... Хахахахаааа, пак са се размечтали на широко руските полезни изкопаеми :))))))))))))))))))) Те тези дали в парламента ще влязат изобщо??? :))))))))))))))))))))))) Пълен резил по руски!!!

49

Сержант

преди 2 години

Пази боже.

48

До 44

преди 2 години

Воже, можеее...но без раша и ***!!!!!!

47

Анонимен

преди 2 години

До 20 Абе гавриш са, ама какво е това? Акциз на ракия? Моооля!!!! Предците минправят ракия от хиляди години. ХИЛЯЯЯДИИ!

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 "Може, можееее! Ще дойде ден и България ще св оправи. Ще е с много болка, но това малодушуе ще приключи!" Кое "малодушие"? Липсва ти това да те мачка тока на руския ботуш ли? Измъкнаха те оттам и се паникьоса, защото не си виждал от изправено положение света никога ли?

45

Анонимен

преди 2 години

Ше дойди вазраждани и ша има чиска чисткаааа

44

ъхъъъъ

преди 2 години

Определено е по-удачният вариант от ПеПе-то!

43

Анонимен

преди 2 години

да освободим България от просто Киро и Кокорчо преди да са нанесли непоправими щети

42

Анонимен

преди 2 години

Ако осъмнем с това управление, направо сме осъмнали в Евразия, бъдете сигурни! Край с демокрацията и европейското бъдеще на България! Народът в 80 % е толкова изпростял от мизерията, че вместо да подкрепи едно проевропейско правителство, ще връща олицетворението на бай *** и мутрите - Б.Борисов. И протежето на Путин. Кой ще го зачете този в Евросъюза, те направо ще ни изгонят, все едно сме внедрени агенти на Путин.. Срам БГ!

41

дааа

преди 2 години

Натам отиват нещата........

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - жалка държава с прости граждани, няма какво друго да кажа, ако стане това. - ___ - Няма "ако стане това", констатацията за държавата отдавна е реалност!

39

klod_si

преди 2 години

Аз предлагам всеки българин да си направи партия. Може и някой лев да изпадне. Само ще обещавам и после нищо няма да направя. Ей така работят "политиците" и "партиите".

38

Анонимен

преди 2 години

Може, можееее! Ще дойде ден и България ще св оправи. Ще е с много болка, но това малодушуе ще приключи!

37

Анонимен

преди 2 години

До SDI "А невероятното унижение, на което сме подложени от ЕС и САЩ, за да махнем ветото за рсм изобщо не искам и да го коментирам" Обидно е, че руските ви господари СЪЗДАДОХА РСМ на базата на анти-българизма и вие нищо не казахте. Обидно е, че сръбските им мекерета провеждаха и провеждат геноцид срещу българите в РСМ и вие не само, че нищо не казахте, ами и при всеки удобен случай подкрепяхте сръбските националисти, отново на базата на уж някакви сантименти към "братята" сърби. ТОВА е ОБИДНО!

36

До 32

преди 2 години

Защото БЪЛГАРИЯ се разведе с раша!!!

35

С други думи

преди 2 години

Ще направят ли кремълските слуги поредното узурпиране на властта под водачеството на Юмручето. Ами, ако българите допуснат това, си заслужават съдбата, точно както руснците си заслужават това, което ще ги сполети в близките десетилетия.

34

Анонимен

преди 2 години

Толкова ли много станаха избирателите от рода на : "на нас кой ще ни даде пари", жалка държава с прости граждани, няма какво друго да кажа, ако стане това.

33

NoirFire

преди 2 години

Невъзможно е при предсрочни избори и реални нефалшифицирани резултати втора политическа сила да доближи изборния резултат на ГЕРБ .

32

Край

преди 2 години

Няма бе. Машинките ги управляват от Козяк. Ристе Русофобо ще е премиер след нови избори а Иво Инджев ще го изкъпят и операт за да му е говорител.

31

Анонимен

преди 2 години

До съра Изобщо не се прибирай