78

МНЕНИЕ

преди 2 години

Ако ЕС имаше интерес да вкара РМС в съюза , досега да е факт .Справка - Турция .

77

Анонимен

преди 2 години

Тези хора са заслепени в българофобията си, шиптърите хитро им пригласят, защото знаят че така скриват умело основния проблем на Македония, тоталната албанизация от вътре. До десетина години ще има превес в албанците и македония ще е ислямизирана. Така и Турция е доволна ,през Родопите, Македония до Албания и адриатика ислям.

76

До Сърбоман

преди 2 години

Ей сега разбирам защо сърбите загубихте Косово...............защото сте шовинисти, дебели глави...................и плачете за бой.................скоро ще загубите и Войводина............там вече командват унгарците....................това е ясно!!!

75

Анонимен

преди 2 години

На Сърбобана няма нужда да му задавате въпроси. Той е неук и неграмотен. Част от Сърбия също е Българска земя. Говорят нашия език. Те също нямат език.На времето сме ги биели за добър ден, после и хърватите ги набиха, накрая и САЩ им хвърлиха един бой. По Тихи бъдете ... не сте голяма работа. Имате парцел на нивата.

74

До Сърбоман

преди 2 години

Косово е призната държава от 1/2 държави в света................и от всички съседи на Сърбия...........замисли се защо всички съседни народи мразят сърбите.........защото хич не са стока............сърбите...........шовинисти и дебели глави са...........затова !!

73

toti

преди 2 години

От тебе ЗАев нищо не зависи!!! Оправи си опозицията или се простете с Европа.Никой сте и никой ще си останете без НАШАТА ПОМОЩ!!! Но май става като поговорката,,ти мо помогни ,а той ще те потопи ''..няма как драги !!! ТИЯ НЕ НА НАС !!!

72

Анонимен

преди 2 години

Аз сърбомана ще го питам само едно- като тия дето живеят в област Македония не били българи, защо твоята Сръбска комунистическа партия ги пребиваше за да се откажат от българското си самосъзнание и при преброяването да се пишат сърби? Защо биеш някого, вкарваш го в затвора, изхвърляш го от работа за нещо което не съществува? Вие това от съдизъм ли сте го правили? Защото ако не е за да унищожите българското самосъзнание, значи е от съдизъм!

71

Анонимен

преди 2 години

Българите не обичат болшевишката Русия. Тя работи против нас и Македония. Ако макетата истински вярваха,че не са Българи никога нямаше да си сменят името и да се унижат така :)))

70

До Сърбоман

преди 2 години

Много си зле..............тениса е само една игра.................Сърбия е с територия, колкото 1/2 България.................без Войводина................Войводина не я смятай за сръбска............там командват унгарците!!!!

69

Анонимен

преди 2 години

Защо не кажат на хората в РСМ истината?За това че от 1941г до 1944 г всички полицаи и началници на територията на РСМ са били от местното българско/тогава не са знаели че са македонци/ население,армейските части също са били окомплектовани от това население!Защо не кажат че България гони всички сърби колонизатори на които е дадена земята в РСМ и я връщат на местното население! Как България строи пътища,училища, жп линия т.н!Как след 1944 бяха избити от сърбите хиляди,интелигенцията които не

68

България над всичко

преди 2 години

Македония, Мизия, Тракия....................са били географски области в територията на България..................значи са били част от България..................това са азбучни истини...............някои хора се опитват да пренапишат историята и географията..........това няма как да стане!!!!

67

та тъй

преди 2 години

До СърбоманДа де,ама основите на Македония са в България.Хераклея синтика,градът на Ал.Македонски е до Петрич,а Филипополис,градът на Филип Македонски е кръстен от него още 3 в пр.н.е.

66

Анонимен

преди 2 години

Да де само че ,като са дошли буквите е нямало Македония. Хахахахахха То това е проблема. Сърбобан а как ще обясниш тогава, че само България пише на кирилица, а Сърбия и окръг Македония пишете на шлюкавица? Какво ти е обяснението :)))

65

Анонимен

преди 2 години

Борисов втрещи и свои, и чужди, след като отиде при Ердоган седмица преди вота у нас. Неслучайно дежурните "кънчовци" са в ступор и никой още не е коментирал безумния ход на бившия премиер.Обади се единствено потресеният Ангел Джамбазки, който акцентира на двете турски знамена от общия фотос на двамата приятели.А Борисов не престава да изумява. Той видимо страда по изгубената си роля на международник и лансира паралелна реалност, каквато му изнася. Разбира се, с тъжния дъх на минало свършено. И най-вече на отчаяние и безизходица.

64

Маке

преди 2 години

Браво Заев няма да се предадеш ако се предадеш публичен линч

63

Анонимен

преди 2 години

Коридор 8 се превърна в тоалетна 8.

62

До Сърбоман

преди 2 години

Много си зле................за психиатър си..............буквите идват от България.............дори да идват от македонските земи.............това пак значи България................защото държава Македония е нямало никога...........има такава псевдодържава от няколко години............Св. Климент Охридски е бил българин ....................Македония за истинските българи е само географско понятие!!!

61

Анонимен

преди 2 години

Сърбоманче, страшен православен се избаца. Ха и най-простия православен знае че първата православна патриаршия е гръцката. Що така ти не го знаеш. Да не си всъщност албанец? Или си православен колкото комунистите от сръбско, палейки църкви и горейки Библии? Ходи си пусни една сръбска чалга, яж си плескавиците, гледай си евтините жени и не сех бъркай в българската политика. Това е приятелски съвет.

60

Анонимен

преди 2 години

До Сърбоман 71...Правилно от Македония защото по онова време...МАКЕДОНИЯ Е ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ..промит

59

До Анонимен

преди 2 години

Православието не може да се ограничи само в Русия и Сърбия..............това е ясно.............православни държави са България, Гърция, Грузия, Армения и т.н. ..............не само Русия и Сърбия!!!