59

Катастрофа

преди 2 години

Дане излезе че сами сме си свалили самолета...

58

Анонимен

преди 2 години

Черната кутия излъчва сигнал до 30 дни, какви 4 дни. Освен това е мислено, че може да падне в океан. Все пак 2/3 от Земята е вода.

57

До 42 и 43

преди 2 години

За нальота всичко е ясно - нямат го! Но и да го имаха, когато това "дърво без корен" не е технически изправно, когато разни ТКЗС-ари се упражняват и словоблудстват по теми, които далеч не са в техните компетенции, когато участват в откровени корупционни схеми и източват бюджета в полза на трети страни, когато разни съдийчета ги оправдават "по разпореждане с висше", тогава даваме жертви, свидни, справедливост и възмездие липсват. Разграден двор сме, прогнила ***, и сега комшулъка ще ни пази ..

56

Бедната НРБ

преди 2 години

Купуваш през няколко години по цели ескадрили или полкове 20, 40 самолета наведнъж. Най-старите самолети бяха на 20г

55

Eni4er

преди 2 години

Нали беше унищожил целта и преди да изчезне от радара докладв. Ако ракетата се е взривила преди да излети,с лък ли е унищожил целта?

54

Анонимен

преди 2 години

бил се взривил, дрън дрън и никой нищо не чул. Фрегата Смели като води стрелба със 100 мм ак726 се чува на 10 мили, тътените, та в тихата нощ ще се взриви самолет и никой няма да види и чуе, при положение че има и кораби отцепление в морето.

53

Ужас

преди 2 години

Ако се е взривил преди падението значи е ударен от ракета?!

52

Анонимен

преди 2 години

Както пишете "НАЙ ВЕРОЯТНО" *****Най вероятно ще ви трябват още 10 години да се образовате !!!- Или винкел в пр0ститте глави !!!

51

1982

преди 2 години

СССР подари 10 самолета, нови излязли от завода. САЩ даже бракмите, които стоят в пустинята под открито небе, бракувани не дава без пари.

50

До 44

преди 2 години

Ти изобщо не следиш за кво иде реч. Ан обяснява, че не може да е жертва на приятелски огън, аз му отговарям, че съм участвал в такъв. Земи чети, преди да солиш ...

49

typ milicioner

преди 2 години

До Тъпунгенне е двигателят, милицейка! но ти си повтаряй опорката

48

АнонимеН

преди 2 години

ОЩЕ НА ВТОРИЯ ДЕН ВИ НАПИСАХ, ЧЕ СЕ Е ВЗРИВИЛ! ВИНАТА Е ИЗЦЯЛО ЗА ТОЯ ДЕТО ПРОВЕЖДА УЧЕНИЯ В 1 ЧАСА ПРЕЗ НОЩА

47

Мислеща

преди 2 години

Че е мъртъв пилота беше ясно още на следващата сутрин. Щом не са го открили в студената вода, и да беше катапултирал нямаше голям шанс. А това , че се е взривил , е нямало как да не го знаят всички участници в учението, това не е светулка в небето, а взрив на самолет с гориво. Просто ни подготвяха за истината като ни даваха " на час по лъжичка". Цялата истината никога няма да я разберем. Жалко за пилота.

46

До 49

преди 2 години

И ти си доста неграмотен!Пише се ВЪВ,а на В в случая!

45

До ракета от Крим

преди 2 години

Абе,що не проверят Сидеров-Кримски?!Той се закани да чисти Черно море от натовците.Нали по едно време мъкнеше два пищова със себе си.

44

До бла бла

преди 2 години

Кво се нервиш бе колега,нали затова е този сайт,всеки да каже каквото има

43

Анонимен

преди 2 години

До 40Стига се излага :) Вижда се че си инвалид в военната техника. Не ти е ясно ... нито какво означава ф16 блок 70 ... нито как се продават самолети. А твърдението, че е подобре да няма самолети миже да го каже само една жена. Ако като държава неможеш да си купиш 10 самолета.... значи такива като теб са се издънили яко в живота и държавата е бедна кято судан.

42

В Абсурдистан

преди 2 години

Каквато е нашата колония на САЩ е така. Сега ще оправдаят турски и гръцки самолети да "пазят" от Русия

41

Анонимен

преди 2 години

Дали не е свален от руснаците?

40

До бла бла

преди 2 години

Хайде тогава обясни как никой не видял изчезването на машината от радарите ?