54

Анонимен

преди 3 години

До Не!И когато се "рестартира" икономиката знаеш ли как ще се "рестартира" - с най-евтините възможни методи, което означава и едни от най-замърсяващите.Как мислиш, един човек, който преди локдауна си е имал нормални доходи, карал е сносна кола и си е мислел за електрическа, след като локдауна му е разбил финансите дали ще тръгне да си купува електричка в близко бъдеще?

53

Анонимен

преди 3 години

До 40Да слагаш мол,фитнес и чалготека под един знаменатал показва колко ти е акъла. И за мен чалготеката е простотия. Но молът е удобство. Да си платя сметките след работа. Да си напаазарувам храна. Може и някоя дреха. Или казваш да си пазарувам от интернет и да се моля да ми стане. На фитнес не ходя,но подкрепям който иска да спортува. Няма лошо в това. Ама нищо не спомена за училищата. Щото от тях тръгват заразите. Като има 20 деца в една стая какво очакваш да стане. Един болен и готово

52

Анонимен

преди 3 години

"Народ който жертва сигурността в името на свободата си, ще загуби и свободата и сигурността"Ейбрахъм Джеферсън

51

Анонимен

преди 3 години

До Тая е *** фиткаА тия които все пак искат да посещават възрастните си роднини, те как да ограничат досега си с хора, които ходят по фитнесите?Не разбрах защо изтриха коментара ми, но ти написах, че някои от нас все още искаме да посещаваме семействата си, без да ни е страх, че някой "фитнес-маниак" може да ни е лепнал нещо, защото един час е дишал учествено въздуха на още 20 бичета като него.

50

Не!

преди 3 години

До НеИ как точно със затварянето на икономиките се върви към "зелено" бъдеще?Обяснявам, глобалният туризъм е отговорен за 14% от вредните емисии, него вече го няма. Градовете със строг локдаун и маски на открито свалят още 7%. За да се рестартира икономиката първо трябва да се занули. Потреблението трябва да е само до това, без което наистина не може. Има един вирус, срещу който взимаме едни мерки, които правят точно това.

49

До50

преди 3 години

Половината от посетителите свалят маската под носа или брадата като влязат в мола

48

Тая е тъпа фитка

преди 3 години

Имам решение. Тия, които живеят при майките и бабите си, да не ходят по молове и фитнеси!Останалите да си живеят нормално!

47

Анонимен

преди 3 години

До IT-спецНе си наред защото Исландия е една плюмка народ и е остров в средата на нищото. Ако това ти е стандарта, значи не си наред.

46

Анонимен

преди 3 години

До Не!И как точно със затварянето на икономиките се върви към "зелено" бъдеще? Ако става въпрос, колкото повече обедняват страните, толкова по-вероятно е да се върнат към традиционните замърсители!

45

АнонимеН

преди 3 години

ГЕРБ СКАПА ПОЛОЖЕНИЕТО КАТО ВЪРНА ПРИСЪСТВЕНО НАД 1 МИЛИОН УЧЕНИЦИ!!!СЕГА ЗАРАДИ ТЕХНИТЕ ГРЕШКИ ПАК ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ ЩЕ ПЛАЩА ВСЯЧЕСКИ!!!

44

IT-спец

преди 3 години

До Анонимен 41Кое не ми е наред? Живея в Исландия от 22 години, едва ли знаеш повече от мен за тази страна...

43

Анонимен

преди 3 години

Вчера ме пратиха за едни рендета в Кауфланд. ------Не ходи в кауфланд.Току виж си се закашлял и опищиш света.

42

Анонимен

преди 3 години

затваряй всичкода живее щабада почват фалититеКиро Брейка подкрепя меркитеЧовекът ви го каза, за който има акъл

41

Не!

преди 3 години

До АнонименОт първия ден на кризата елитите от Давос прихнаха, каква уникална възможност се е задала да се рестартираме към нещо по-добро и зелено. Няма тайна, няма заговор. Има договори - споразумение за климата и зелена сделка. Това е.

40

Анонимен

преди 3 години

До IT-спецИсландия? Ти не си в ред.

39

Анонимен

преди 3 години

Молове, фитнеси и чалготеки - стълбовете на българската турбофолк инстаграм култура. Закъде сме, ако не ходим на шопинг за надценени дрешки и дрънкулки? Как да живеем, без да помпаме бицари във фитнеса? Как, о, всемогъщи боже, можем да сме наистина хора, ако не друсаме гюбеци на мазни ориенталски ритми в ***, смърдящи дискотеки?

38

сигурно

преди 3 години

На 04.04 . ще има пълна забрана за овцете да не мърдат от домовете си !!!

37

Тая е тъпа фитка

преди 3 години

До До Тая е *** фиткаАбе ако ти живееш при баба си, нормалните хора си имаме собствени жилища.

36

Анонимен

преди 3 години

До Не!Нещо смислено ще кажеш ли?За каква "гео-политика" говориш или и ти си от конспираторите с дийп стейт и големите еврейски заговори?

35

джави

преди 3 години

Да ги затварят!