60

Демократ

преди 4 години

САЩ са наши партньори и ни мислят доброто, ако дадат визи на българите, всички българи ще се изнесат в САЩ и България ще се обезлюди, затова нашите парнтьори са загрижени за добруването на Бъглария и затова не дават визи.

59

Анонимен

преди 4 години

Какви царе сме имали, първи в битките за защита на Родината, не са свеждали глави пред никое племе или народ, а днес...... Станете Симеоне, Круме, Калояне, Петре и Асене да видите кои съсипват България.....

58

Анонимен

преди 4 години

Първата руска газ по Турски поток ще потече преди нова година.

57

Анонимен

преди 4 години

Дания даде окончателно разрешение за строителството на Северен поток 2 през нейните морски територии.

56

Анонимен

преди 4 години

Ще има проблем с пенсиите през следващите години.

55

Василев

преди 4 години

Диверсификация на енергийните доставчици в България може да има единствено, само ако Великата Империя Турция ни дава газ и петрол, те имат собствени находища имат и договори с Ирак ,Саудитска Арабия и Иран!!!Това е истината, другото е пунтипластика и на магарето ластика! Турция изпраща морски и технически флот, за да проучва бреговете край Кипър, и всички наддават глас истерично и налагат санкции!!!И защо Турция да няма право да добива нефт в собствените си екваториални води???Пейн Барнс!ЦРУ

54

Анонимен

преди 4 години

Настъпващият отказ от долара.

53

Тато

преди 4 години

Ще борят зависимостта от близката, братска по култура, език, религия, дори етнически Русия, за да сме кажи-речи американски щат и тоталнл зависими и подчинени на Сащянците.

52

Анонимен

преди 4 години

Банките с печалба от 1.3 млрд. лв. към 30 септември.

51

Анонимен

преди 4 години

При социализма нямаше тоалетна хартия и банани, а при демокрацията и американското партньорство имаме тоалетна хартия и банани.

50

Анонимен

преди 4 години

Русия и Украйна все още не са постигнали споразумение за продължаване на договора за транзит на руска газ след 01.01.2020 г. Ако Русия не се съгласи да продължи договора тока и парното у нас след нова годима може да скочат десеторно.

49

Факт

преди 4 години

До 13Роби бяхме вече при комунистите !!! Ти , като си още роб , бегай у Сибир !

48

Анонимен

преди 4 години

Тръмп ще говори, бабуинът ще слуша. Това е положението.И американски газ няма да има. Нито втеченен, нито втвърден, нито къфто и да е.Нито за нас, нито за Хърватска. Който не вярва, да пита Полша и Литва - изпозадлъжняха и си построиха терминали за американски втечнен газ, които в момента внасят руски газ. Малко са им тръбите, ами и танкери... Полша и Литва това. Какво остава за нас, дето освен Русия, ами и Близкият изток ни е по-близо.

47

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗа какво ти е безвизов режим за щатите? По-добре е така,да е с визи,поне българите като излизат,ще е наблизо някъде в Европа,та ще има по-голям шанс да се върнат в България.

46

Анонимен

преди 4 години

Токът поскъпва.

45

Анонимен

преди 4 години

Точно така, хранете фашистите на Тръмп. Хайде да ви видим до къде ще я докарате. Вие сте позор за Свободата и демокрацията. Ало, на вас говоря, овце.

44

Анонимен

преди 4 години

Русия е на път към независимост от щатския долар, пише френското издание Les Echos. Русия започна да изоставя американската валута преди пет години, през 2014 г. Не само Русия намалява дела на долара в резервите си, много други страни правят това, както е видно от световната статистика на МВФ.

43

Бате Гойко

преди 4 години

"За мен няма никаква логика да се прекарва такава стока на хиляди километри"Всичко зависи от гледната точка, за американците има логика, за нас няма.

42

Анонимен

преди 4 години

България е колония на САЩ, за тях сме смачкана колония, а населенето е със статут на туземни скотове, нещо като вреден дивеч.

41

Доктор

преди 4 години

Докато Борисов си обсъжда с Тръмп какво може България да вземе от САЩ , в същото време Нинова обсъжда с нейните пудели в коя нейна дупка ще е по-добре да влезе Борисов.