56

За смартфон има пари

преди 7 години

Ако оправданието е, че няма пари за квартира, как се обяснява телефонът за 1400 лв?!?

55

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 37"Погледни Испания" Работил съм в Испания, там не работят само мързеливите, иначе заплатите са в пъти по високи от нашите. Какво сравняваш не знам?

54

Анонимен

преди 7 години

Строителството е безумно скъпо. Само допреди 50 години, хората в селото се събирали и заедно правили за всяко младо семейство солидна къща, каменна, която надживява всички калпави нови строителства. И забележете - без банкови кредити, без лихвари, без посредници, брокери, без Акт емнайсе.

53

Българка

преди 7 години

До Анонимен 37Ако наистина вярваш, че безработицата в Испания е три пъти по-висока отколкото в България, няма какво да се коментира! От БГ по-висока безработица никъде няма в ЕС! Ти видял ли си испанка да бере ягоди у нас или гъркиня да гледа баба ти!? Ку-хи лей-ки!

52

НационалБатка

преди 7 години

Още заглавието намеква за тенденциозна статия.Говори се само за мъжкия пол.Е мен ми е чудно тогава жените да не би да са самостоятелни,еманципирани и независими от родители и съпрузи,а?Масово се пише как мъжа трябва да е финансово мегастабилен,да е паралия,да плаща сметките на всички ,защо не и на тъщата,да подарява подаръци,на всеки празник се говори и намеква само какво мъжа би било добре да купи и какво ли още не.А после се говори за равенство на половете.Еми драги джурналистки-ко прайм?

51

наблюдател

преди 7 години

ами какво да ви кажа.. голяма вина имат майките -няма какво да се лъжем. Все нейното отроче най мило, най - добро. Все го защитава от другарчетата на детската площадка, от съучениците, от лошия съсед, от приятелката му, от жена му... той никога за нищо не е виновен. Все са другите.. ЕЕЕ какво очаквате тогава?! Как да поема отговорност и да е самостоятелен, когато мама е до него. И с малката ренсийка - тя е длъжна щото на нашия ръцете му са в г**а наврени. Не е малката заплатка виновна, не е..

50

Анонимен

преди 7 години

По времето на комунизма и Тодор Живков всеки 1ърви българин беше мамани синковец, но тогава нямаше демокрация и интернет и комунистите криеха това от народа!

49

Край

преди 7 години

Расналите с ключ на врата и игра до тъмно по улиците станаха независими хора, сегашните деца не смеем да ги пратим да изхвърлят *** сами - как да станат самостоятелни.

48

Към автора на статия

преди 7 години

А я ти Златко мили ми авторе разкажи как живееш и на каква възраст се изнесе от вкъщи, ако изобщо си го направил!

47

Анонимен

преди 7 години

Може би защото най-евтиният едностаен апартамент струва колкото 15 годиши средни работни заплати ?

46

Професор

преди 7 години

За всичко са виновни Орешарски и Станишев!

45

Мислете !!!

преди 7 години

За какво точно да ти дават 2000 евро заплата.И тук и на запад има успели хора с амбиции и неуспели завистници -мързеливци. Поколението е глезено/не всички/ и необразовано.Многознайковци които нямат представа от реалния живот и на изток и на запад.Който го може гоможе и тук и там. Същото е и за неможещите дървени философи-плювачи

44

Край

преди 7 години

Е ви новината и тук - 17годишен наръган с нож в Младост. Градът ни е враждебен към слабите /стари, малки, или сакати/.

43

край

преди 7 години

Колкото по-несигурна е една държава - толкова по-малко родителите са склонни да оставят децата си да се оправят сами. Градовете ни са опасни за деца - много коли, кучета, бездомни и хора с отклонения скитат из тях. Всеки си държи отрочето до полата и така до 40г.

42

Българин

преди 7 години

О, да, по-немобилни от нас няма. Население на България - 7 млн., българи извън България - 2,5 млн. Не се сещам за друга държава, на която 30% от населението да се подвизава извън нейните предели. Представете си 100 млн. американци да живеят извън САЩ, 30 млн. германци извън Германия и т.н. Това е абсурдът, за който всички ние сме виновни: управление, население - всички!

41

Анонимен

преди 7 години

Проблема е че стандарта на живот във апартамент под наем ще е по-нисък от стандарта на живот в апартамента на родителите ти.При една минимална заплата живота под наем ще е пълен с лишения.

40

бай Спиро

преди 7 години

Има "младежи", които въпреки, че разполагат с жилище, често наследство от дядо и работят, продължават да живеят при маминка. Прибира се, подритне обувките и вика - Кво има за ядене !? Писна ми от манджи ! Ходи вземи няква луканка, а и бира и цигари ! Картофи да ми изпържиш, ама по бързо, че след малко почва мача ! Баща ми, ти ква бричка ми купи бе, нещо тропа отпред ! Ходи я виж, че ми писна !...Добре Гоше, само не се ядосвай. А, Гошенцето е на 38 .....С "младежките" е аналогично...

39

Истина е!

преди 7 години

Проблема не е в това че живеете при мама и тате,а в това че те ви хранят и отглеждат. 95% от постоянните в сайтовете нямат и един работен ден или са се хващали тук -там но ,,не ги кефи."Само с висене в нета и философстване ще си седите долу. Какво знаеш,какво можеш че да ИСКАШ!.На никой не му пука за фалшивото ви самочувствие докато не се докажеш.Пълно е с мързеливи неудачници с претенции.Успелите нямат време да ,,кесят" по цял ден пред клавиатурата .Само с нескопосани лакардии ,не става юнаци!

38

вятър на устата

преди 7 години

Много ясно че ще живее при мама,а къде другаде при заплата 20 лв на ден? Защо изобщо ни сравнявате със скандинавски страни и т.н. дето заработват за един ден нашенската месечна заплата? Нерде Ямнол..нерде Стамбул...

37

Анонимен

преди 7 години

Заглавието е обидно! Нормално е хора живеещи в апартаменти рано или късно да се изнесат от него. Да си закупят свои или под наем. Трудно се живее в апартамент с две или три семейства. Положението е друго с къщите. Защо ми е да се изнасям като живея в триетажна къща? Да преместя в някаква панелка с 2-3 стаи? И какво като живея с родителите ми? Как това ме прави мамин синковец като къщите ни са правени според децата?