64

Анонимен

преди 1 година

Помня как вестниците на Пеевски пишеха яки лъжи по нечия поръчка за Иванчева, веднага след ареста. Резултата е ГЕРБ първа политическа сила ДПС с добър резултат, Шиши пак на първия ред в народното събрание, а Гешев все още главен прокурор. Българския народ бавно се самоубива.

63

Joker

преди 1 година

Шест години са нищо! Корупцията е по-лошо от кражба, а кражбата е след убийството! В друга държава, тая ***, щеще да търка нара минимум 25г

62

Анонимен

преди 1 година

До Един мармотМи, докажи нещо за Шайката около Боко и го осъди. Вие две години даже и полицейско обвинение не можете да скалъпихте, камо ли да внесете нещо в съда.

61

1

преди 1 година

Стига с тези глупости, че била натопена и невинна, в моята кола, как не се озовават 75 000 евро, присъдата си е смешна, след 5 година ще е на свобода....

60

Анонимен

преди 1 година

В Китай такива ги стрелят.

59

Анонимен

преди 1 година

Честните хора в България най-много крадат..

58

Един мармот

преди 1 година

В България корумпираните не влизат в затвора, а само тези които не слушат. Иначе Шайката около Боко трябваше да има няколко доживотни .

57

Адвокат

преди 1 година

6 г е нищо за това престъпление. Просто са се смилили, защото по този състав присъдата минималната е 15 г затвор.

56

Анонимен

преди 1 година

Честните хора в България, си го получават тъпкано.

55

Анонимен

преди 1 година

Тази само като и видя суратя и ме навяват мисли за болести и г л и с т и

54

Анонимен

преди 1 година

До ...Краят на жълтопаветната дикатура се вижда, браво съда, че не се поддаде на уличния натиск на л.умпените от Орлов мост!

53

Анонимен

преди 1 година

Когато няма осъден корумпиран управник, Българина реве..Когато има осъден уоравник Българина пак реве, че небило правилно, натопен бил. Е няма угодия..

52

Епидемия

преди 1 година

Най накрая, при толкова доказателства оставаше и да не лежи. В сливенския като беше под арест се оплакваха, че по - нагли и проблемни затворнички не са имали.

51

До 47

преди 1 година

Ако не знаеш, нея я съди специализирания съд известен като съдът на ГЕРБ. Така че с много пари, всичко става. Това са интереси за поне няколко десетки милиона.

50

До 60

преди 1 година

Има и друго - лично отмъщение на Гешефт е арестът й и целият тормоз, на който я подложиха. Публично я унижиха още с публичния арест в центъра на София, после в съда я доведоха с ВЕРИГИ НА КРАКАТА... Все едно е закоравял супер опасен престъпник. А е лично отмъщение на Гешефт, понеже се оказа, че този Ваклин е свързан с жената на Гешефт. Имаше подробно разследване на Бивол мисля за това.

49

Бягай

преди 1 година

Заради нея в Младост-2 имаше някакъв въздух за паркиране и не бяха подкарали четвърта зона блокове долу на полянките при свлачището. Квартала е превърнат в бетонна яма в момента. Единственото, което ме кара да си държа там втория апартамент е, че скоро ще имам деца и е близко до детска градина и училище. Иначе водиш война за паркиране по 20-30 минути...

48

Анонимен

преди 1 година

При толкова много доказателства и записи, не трябваше да я мотаят толкова, до сега да си беше излежала присъдата.

47

Анонимен

преди 1 година

Дайте да си говорим истината. Обществена тайна е, че отстраняването, начина и на задържане, тормоза и всичко останало беше защото ГЕРБ не успяха да преглътнат загубата си в Младост и впрегнагха всички ресурси за отмъщението си. И жителите на Младост не са глупави, нито слепи. Точно по тази причина Младост НИКОГА няма да бъде управляван от ГЕРБ!!!

46

Анонимен

преди 1 година

Ако не греша Иванчева беше подкрепена от партията на Георги Кадиев.И после той се покри.

45

До 49

преди 1 година

Не е повече от 6г. Аресувана е април 2018г., сега сме 2022г. Мисля, че след като беше пусната и под гаранция, този период също не се причислява към присъдата. Т.е. ще трябва да лежи около 2г.