47

Анонимен

преди 2 години

До 51След като сме върнали капиталистическата форма , защо искат такива високи концесии при 2 месеца сезон ? Как тоа бизнес да избие парите, да спечели и евентуално да вложи в подобрения? А и 8 месеца трябв да живее с някакви пари . Ама ти не ги мислиш теа неща нали ... само плюенее му е майката

46

Анонимен

преди 2 години

Какъв е смисъла да ходи човек да лежи на пясъка и да се пече на слънцето? При това да дава и пари за чадър да го... пази от слънцето! И на всичкото отгоре да работи цяла година като cкот за да може да си го позволи това нещо? Това нормално ли е?

45

Анонимен

преди 2 години

Ами явно конциесиите вече трябва да се плащат на договорените цени! Никакви отстъпки и мерки за туризма! НАП дали проверяват и хотелите и къщи за гости какво плащат?

44

анонимен

преди 2 години

Не разбирам как може едни хора да се бият да ги обират. Това с чадърите и шезлонгите по морето си е абсолютен рекет, но курортистите плащат и си се пекат спокойно. За това ни управляват измамници, защото ние пасуваме.

43

Анонимен

преди 2 години

Значи има казус, които пак го създава държавата. Щом е позволено да се продават коли и да се увеличава бройката .... редно е да мислят, къде ще паркират. Все пак държавата ти изисква данък за автомобила и отделно гражданска и винетка. Значи данъци събират, но на плаж без кола да сме ходили :))))

42

Гроби Таласомо

преди 2 години

До АнонименА, през седмицата бе, ква събота и неделя, не ми се мисли за тогава;))) Още повече, че по едно време спря водата на всички големи градове по Южното Черноморие и тий почнаа да вият на умрело;))) Сички те са захранвали от един язовир. Абе, фалата я Странджата, *** не знаят колко е безводна. В една планина, нема ли през 2-3 километра чешма, не ми я фали;)))

41

До 41

преди 2 години

Не става въпрос за паркиране на плажа,а че и в самите курорти няма места за паркиране. Вчера едвам паркирах на един платен паркинг в Несебър. А този паркинг е огромен-имаше места за стотици коли.

40

Муахаха

преди 2 години

Или Има Много Луди или това е Много Фалшива Новина!

39

Анонимен

преди 2 години

До 42Не е че няма нищо. Има и много хубави неща и брегова ивица. Просто трябва да се изискване от властта простянно да е подобрява. Неможе да говорят само за Метрото в София. В крайна сметка морето печели пари на държавата и трябва да се действа по адекватно там.

38

Гроби Таласомо

преди 2 години

Не ходете, по плажовете е Ад;))) Аз само минах, напрайх един алай, без дори да натопа пръстето. ..Не стига, че е горещо, ами и кат копърки в консерва са *** до *** по плажовете на Южното Черноморие. Абе, кат отвързани са;))) чи то съ ни знай, наесен, па мой ги запре, новият Бойко;)))

37

До 37

преди 2 години

Е ти с колата си се набил в курортен град ( град, а не село) в пика на сезона и ревеш, че няма места за паркиране ми *** сега в Сен Тропе, Майорка, Монако да видиш, там какво задръстване те чака, и хич няма да можеш да паркираш където решиш, че ти е удобно. И ква е тая мания с колата ако може върху плажа отгоре

36

Анонимен

преди 2 години

Мен си ме кефи нашето море. Нашата храна .Верно е има и инфраструктурни проблеми, на които София продължава да не обръща внимание и се движи твърде бавно спрямо развитието там. Липсват парко места на повечето плажове, няма велоалеи и пешеходни зони, няма хубаво направени душове с минерална вода , липсват масово тоалетни . Има какво да се прави зимата, но трябват незабавни действия и мащабна програма.

35

До 35

преди 2 години

А то понеже немските и френски пенсионери не ходят да си мятат кърпите по шезлонгите около басейна в 06:30. Тая селяния с кърпите преди 25 години в видях в Коста Рика от едно холандско семейство и бая ме потресе - явно сме научили тъпите привички

34

Анонимен

преди 2 години

Вчера се върнахме от Созопол - там е ад ! Няма места за паркиране, няма места на плажа, вечер като започнат всички да се къпят не стига налягането на водата и тя спира по височките етажи на хотелите. На практика почти никъде не може да се ходи с кола, защото всичко е задръстено. Утре заминавам за Гърция.. нямам търпение да видя дългите и празни плажове ! Малко почивка без други хора.. А ако си мислите, че българите са бедни - отидете на морето да се нагледате на скъпи коли и скъпи жени

33

Анонимен

преди 2 години

Ква причина бе нашите плажове се пръскат. Това че от 30 плажа на един станало нещо и пак е замесен мръсенн руснак .... нищо не значи. Аре стига с вашите филми. То пак на вън няма *** и схеми нали .... много си ходил да знаеш. На всякъде по света има всякакви тъпотии.

32

Анонимен

преди 2 години

Това е причината Българите да ходят на море в Гръция и Турция. У нас всичко е Байганьовщина

31

хахаха

преди 2 години

Някой вярва ли на поръчковите статии още?

30

Слагайте камери бе

преди 2 години

При "фалиралите" мутри са отдавна.

29

Сиво Сивов

преди 2 години

курортен Комплекс ФАНАРИ.. ==== При моят стар прятел Барба Гианнис от Орестиада...Човека има къщурка вътре във Фанари . Дава ми ключа, за 20 евро на ден !....ЗИТО МЕГАЛО ХЕЛЛАС !....ПЪЛНЯ БАГАЖНИКА ОТ ЯМБОЛ СЪС ПИЕНЕ И ЯДЕНЕ, И ГААЗ НА ГАЛЛАЗОС (СВЕТЛО-СИНЬОТО МОРЕ) НА ХЕЛЛАДА .

28

морски

преди 2 години

Вчера в Несебър се заформи бой, но бдителни граждани го спряха.Днес нЕкои дрогари понакуцват...пада им се!!!