98

1885

преди 2 години

Българите сме били сърбите.............ако трябва, пак ще ви бием..............само със запасняците...............защото сте дебели дървени глави и шовинисти............затова всички съседни народи мразят сърбите..............това е ясно!!!

97

за Югославия

преди 2 години

Защо се разпадна Югославия:Има много причини, ще кажа само две от тях!1.Югославия си беше една мини-империя, нещо като СССР в малък вариант!2. велико-сръбския шовинизъм...............той винаги е пречел на братята - сърби

96

До Сърбоман

преди 2 години

В цялата си жалка история Сърбия винаги се е командвала от БГ-царе от Велико Търново...........преди това от Плиска и Велики Преслав!!!

95

Анонимен

преди 2 години

Сърбоман, я обясни защо се разпадна Югославия и падаха американски бомби с обеднен уран?!? Знаеш ли колко болни хора от бившата република виждам по морето и ми е жал за тях. Няма значение, че съм Българин, говорим си като братя и се разбираме, споделяме общи ценности. Рано или късно ще приемат Македония в ЕС, за това не се тревожи. По-бива да се тревожиш да не се повтори сценария с България, където управляват шайка продажни разбойници, едрия бизнес е собственост на чужденци, хората мизерстват...

94

1885

преди 2 години

Един български капитан струва много повече от един сръбски генерал.................това е извода от сръбско-българската война!!!

93

Юрий

преди 2 години

Винаги е имало и ще има ***. Извършва се национално предателство в момента. 2 български делегации целуват *** на Ердоган и му поставят част от България на тепсия , а вие македонците в устата. Ей затова на България и казват пропаднала държава

92

1885

преди 2 години

Сръбско-българската война..............България побеждава Сърбия, въпреки че руснаците оттеглят инструкторите си от БГ-армия..........войната на БГ-капитани с/у сръбските генерали.............ако не бяха великите сили, Белград щеше да е български!!!

91

Аз

преди 2 години

Заев казва, че не може да има разбирателство, защото ако има, задължително ще е предател. Така е изграден сръбският шовинизъм и македонизъм - винаги против България.

90

До Сърбоман

преди 2 години

В коя война сте победили...........я кажи!!!Бихме ви в сръбско-българската война.............ако не бяха великите сили да ви спасят.............сега Белград щеше да е български.....................много си про.ст!!

89

Анонимен

преди 2 години

На Борисов властта му е нужна навсяка цена.За да избегне съдебно бъдеще.За да задоволява лудото си,болно его,играейки бащица,който дава и се разпорежда с един народец и държавица.За да прибере уютно едни милиарди от ЕС.За да се прави на международник,излагайки България по цял Свят. Отиде при Ердоан,за да целува ръка,техните знамена и да проси подкрепа.Сигурен съм,че подмолно,в негов си стил,вече е декларирал и подкрепа за РСМ,само и само САЩ и ЕС да са щастливи.

88

До Сърбоман

преди 2 години

Сърбия била велика.......................хаха....................територията й е колкото 50 % от българската.............ако продължавате с тоя шовинизъм, скоро ще останете само с Белградски санджак............хаха..............голям си тъ.пак!!Тенисът е само една игра..............разбра ли??

87

Анонимен

преди 2 години

Макетата си нямат на идея какво ги чака като влязат в еврогейския съюз.. цялата им икономика ще бъде засмукана от транснационални корпорации и хората ще обеднеят, а управляващите ще слушкат какво кажат "умните" кратуни у Брюксело. В момента има в пъти повече македонци на Халкдики, отколкото българи.. просто почивката е скъпа и много българи немогат да си го позволят. Може да се каже, че в момента България им прави услуга. Умишлено се създават вражди между славянски и балкански народи да печелят.

86

Анонимен

преди 2 години

До Сърбобан кога Сърбия ще има спортна взезда като Стоичков, Костадинова , Пулев, 100 злата в щангите , 100 злата в гимнастиката, безброй злата във всички спортове :))) Чалгапотека на Балканите се прави на спортист хахахаххя

85

oz

преди 2 години

Сърбите имат да ни връщат територии..............западните покрайнини....................аз не съм привърженик на ново териториално разпределение на Балканите.............но и това не е вариант за изключване!!!

84

До сърбина прост

преди 2 години

България до ден днешен има повече олимпийски медали от цяла бивша Югославия и страните, които излязоха от нея. Хайде на върбата!

83

Анонимен

преди 2 години

Русия прави опит да раздели България на две завинаги и да има вечен конфликт. После се опитва да откъсне Пирин от България, като налага макееонизиране на цяла Пирин. Това е една мракобесна за България държава и няма място при нас докато не умре и последния болшевик.

82

Барселона

преди 2 години

До Сърбоман103 Пий си редояно хапчетата,не през ден а всеки ден защото виждаш че започваш да плещиш глупости...*** непоръбен..

81

Юрий

преди 2 години

Всеки народ има история. Македонците не са нито българи нито гърци нито сърби или албанци. Това че говорят диалект на български или сръбски нищо не означава. Все едно да кажем за България че е руска република , защото много хора това мислят. Какви национални интереси , какви 5 лева търсим във съседите ни . И защо е този национализъм. Единствено което се иска е да няма претенции , в крайна сметка това е . Ама ние барабар Петко с мъжете. Нашите проблеми трябва да решим.

80

Калеко Алеко

преди 2 години

Точно така Заю Баю - истински севеномакедонец си, потомъмък на Александър северноМакедонски, дете заченато от брака на Сталин, Тито с любезното съдействие на Гошо Тарабата ... дете заменило българската си майка с обща коминтерновска за сръПски динари ... с това наследство няма как да посегнеш на нашите български майки и историята която сме наследили он нашите български бащи, защото те са свещени и няма да бъдат омаскарени от коминтерновски изтърсачета ... !!!

79

Ами,

преди 2 години

Г-н Заев Баев, ние в момента може да нямаме правителство, но също имаме национални интереси! Или искате да потъпчем нашите, за да не се нарушат вашите? Е, такъв филм няма! Всички разбраха, че пред нас правиш мили очи, а зад гърба на България плюеш наляво и надясно!