28

Анонимен

преди 3 години

До Кога 19Не е гот да изтъкваме етноса в този случай, но пък точно с Германия да даваш пример... победена страна, колония на Джунайтед стейтс. Мани ги, те са бита карта.

27

Анонимен

преди 3 години

вижте процедурите и таксите които се прибурат за да си пуснеш ток за една крушка и ще видите от къде изначално тръгва всичко.

26

Анонимен

преди 3 години

аз мисля че акцента е общински съветник а не от коя партия е, ако си мислите че само от конкретна партия си правят квото искат. А в случая ай стига глупости, дете е починало а вие си правите пиар върху гроба му.

25

до 11

преди 3 години

КМЕТЪТ на Триадица е от ДАЙ БЪЛГАРИЯ, по закона за местното самоуправление - негова е отговорността, нещо не ви отърва, а

24

Анонимен

преди 3 години

То кметът на Триадица, където е случаят е от Да България. Той трябва да дава обяснения в НС!

23

Анонимен

преди 3 години

Тия двамата - в НС? Че те не са ходили на работа, вкл. и там от месеци! Сега ще се дигнат да идат?

22

Баба мара

преди 3 години

много се задълба тази тема хаиде спрете се всеки ден стават катастрофи и сиотиват хора едните искат пари другите търсят политически реванш

21

Анонимен

преди 3 години

има си ресорен кмет да отнася плувката, Гешев няма ли да отиде на местопрестъплението или в Президентството да рови е по интересно, то щито който ще прави там далавера ше си държи бакиите на работното място.

20

Анонимен

преди 3 години

Да прокараш ток е мъка в БГ.Затова хората прибягват до закачане по втория начин.

19

Анонимен

преди 3 години

До питамНе е вярно, че всичко става с благословията на ГЕРБ. Районния кмет и неговата администрация дават разрешенията. А на район Триадица не е от ГЕРБ! Пак питай. Но питай Христо Иванов/Бойкикев/.

18

Кога

преди 3 години

Кога ли ще спрете с расистки коментари.Ако в Германия напишете коментар на расистка основа или дискриминираща,отивате.в затвора. Спрете с примитивните коментари в защита на политици,без значение какви са.

17

Анонимен

преди 3 години

Момче, ама сигле! Ако не беше римлянин и то преди избори, никой нямаше да вземе отношение. Писна ни от индо-бразилското толериране. През ВСВ са установили, че и за canyн не стават, но тука са им изборното ядро и на ГЕРБ, и на БСП, и на ДПС. Затова това трябва да им се бие шута, както и на Магарешки, Чифте Шкембак, Валери Сталин, Ад0лф Сидеров и...

16

Анонимен

преди 3 години

"Сигнали за опасни шахти и стълбове заваляха в медиите след трагичния инцидент, при който след токов удар загина 16-годишно момче. Оказа се, че вероятно става дума за неправомерно захранване с ток на търговски обект, който се намира в двора на болница. Това, разбира се, тепърва ще се установява категорично. Шахтата вече дни наред е ничия. Оголеният кабел-убиец - също."Но армията на чиновниците расте, стоят си по бюрата, клатят си краката и работа за 5 пари не вършат.

15

Не е

преди 3 години

Не е популизъм когато казваш истината. Аз никога не съм харесвал БСП и няма да ги харесвам,защото съм демократ. Но тук са прави,но не трябва да искат изслушване , а оставка. Погледнете какви и за какво си подаваха оставки в нормалните държави. На пр. В Япония влак закъснява за няколко секунди и Министър на Транспорта си подава оставка. В Европа колко Министри на Здравеопазването си подадоха оставка. При нас ежедневно умират хора....

14

Анонимен

преди 3 години

Районния кмет е от ДБългария! Защо Фандъкова и ББ? Айде стига! Там са минали десетки хора и е чистено от сняг! Защо точно чаааавето го е тръцзнало?

13

Анонимен

преди 3 години

Че политизират проблема е ясно - избори предстоят. Но че Фандъкова е крайно некадърна, изключително крадлива и плачевно некомпетентна кметица, която превърна града ни в абсолютна клоaка също е безспорен факт. Не познавам нито един истински софиянец, който да е гласувал за нея. Нито един, а съм питала всички приятели и познати.Моля се да допуснат до кметското място интелигентен човек с висок морал, за да оправи за няколко години РАЗРУХАТА след герб.

12

Анонимен

преди 3 години

Кърджалийското "цвете" пак ще бъде попарено от Карадайъ

11

питам

преди 3 години

Кое от това не е вярно???"Борисов беше две години кмет на Столична община, след това Фандъкова застана на този пост 12 години. Хората се интересуват чия собственост са тези павилиони, а сега всички българи могат да си помислят защо Караянчева крие собствениците на тези павилиони"Колко години са това? Всичко в София става с благословията на ГЕРБ, то в България всичко става с благословията на Борисов, така че крайно време е някой да носи и отговорност, а не само да трупа пари в чекмеджета!

10

Да

преди 3 години

Да предизборна е със сигурност. Но у нас самомтогава се върши.работа.Време е някой голям да поеме отговорност.Достойните хора си подават оставка и след това масово се правят проверки.Бойко да си подава оставка и служебното правителство да направи масово проверки на всичко. Като се казва от А до Я и да започнем по-добре да живеем. Първото което да направят е да се заемат със съдебната власт. Там има най-много работа, след това корупцията,след това здравеопазване,образование и ....

9

Предприемач

преди 3 години

БСП гледа от всичко да прави популизъм. Да не разсъждават много, има си разследващи, стига са разтягали локуми по тази история. Изтърка се вече