52

Анонимен

преди 4 години

Имбецилни са македонските псевдо-националисти, защото няма македонска нация! Никога не е имало "македонски" народ, а "македонци" са хората живеещи в тази географска област. По същия пример наричаме нашите "шопи", "банскалии", "макета", "заралии", "майни", "власи"...... Може много да ги боли макетата, но не разбирам поради що се срамят да се наричат "българи"?!? Явно комунизма тотално е увредил на генетично ниво ДНК-то им, българското им ДНК!! Срам, особено когато уж интелигентни хора са ***..

51

Анонимен

преди 4 години

Ахил е българин, мирмидонец. Както и повечето герои от Троянската война.Това го твърди и гръцкият историк Йоан Малала.

50

Анонимен

преди 4 години

Скоро пътувах до Охрид. От Скопие нататък има по 3-4 джамии във всяко село и десетки в градовете! Не разбират ли че са на крачка от това да станат албанска провинция! Като им сложат ***.те ще реват като магарета с тая "античка" история!

49

Един от Северозапада

преди 4 години

Много правилен въпрос си задават. Може да дам на прима виста два-три отговора:1.Как се нарича в средновековните хроники гръцкия император, ослепил войниците на Цар Самуил? Василий ***, или Василий македоноубиец? Между друугото, има такъв камемем надпис, в македонски музей в Охлрид, но е скрит далече от погледите, за да не се задават неудобни въпроси.2.Към какво са се стремяли дейците на ВМРО, самостоятелна държава, или присъединяване?3.Дядо ми-граничар на Българо-албанската граница.

48

Анонимен

преди 4 години

Ох горките "македонци". Какво ли е когато това което учиш в учебниците по история да не го признава нито един историк по света! Няма историк западен или какъвто е да е, който да твърди че има средновековна македонска държава. Столицата на Александър Велики - Пела се намира на територията на Гърция, а днешна Македония е в покрайнините на тогавашната македонска държава и единственото общо е името. Воеводите който искат да си присвоят - почти всички са били родени в България и какви да са по народн

47

Лечението е едно:

преди 4 години

Ветото за ЕС много бързо ще опресни родовата памет на всички предатели като цитираният Сашо Тасековски! Гарантирам че само една (1) седмица след получаването му въпросният Сашко ще декламира "Аз съм българче" с мегафон яхнал Буцефал редом с адаша си в центъра на Скопие.

46

aa1830

преди 4 години

Вие си сменихте името на държавата и знамето, сега за некви градове се кахърите сърбизирани северномакедонци.

45

Анонимен

преди 4 години

До 41Точно така. Тоя вуйчо е мой, тая стринка е твоя... Пълни глупости.

44

Анонимен

преди 4 години

Скоро ще ги смените с имена дадени от арнаутите.

43

Анонимен

преди 4 години

Време е и ние да изхвърлим смехотворната съветска история от учебниците си. България е основана където е сега още в края на 5-ти век след смъртта на Атила. Първата война между БЪлгария и Византия е не тази на Аспарух, а още през 499г при река Цурта, като българите побеждават и изколват елитната войска на Константинопол в реката. Аспарух, чийто баща не е никакъв Кубрат от Фанагория е цели два века по-късно.

42

Анонимен

преди 4 години

Спрете им български паспорти и гледайте сеир.

41

Сашо Ташаковски

преди 4 години

В България само за един етнос дошъл от Индия е характерно да кръщава децата си с умалителното обръщение вместо с пълното име. Тоест Сашо и Сашко вместо Александър, Митко вместо Димитър, Ицо вместо Христо и т.н.Ясно е какъв точно "египтянин" е въпросният господин от Северен Бюрмистан.

40

преди 4 години

не четете ли-тоя е бивш директор . Днес не е директор. Уволнен е, има повече свободно време. не се занимавайте с разни безработни, чудещи се как ди си уплътнят времето!

39

Анонимен

преди 4 години

Тази делба с така наречените македонците, е все едно, с брат ми да си делим родата.

38

избирател

преди 4 години

А Христос,къде остана?!За Христос и Бог нищо не сте казало още!Сигурен съм,че и те са македонци......Да е.... и лудите хора без корен и история!!!

37

Анонимен

преди 4 години

А защо демократичните свободни български медии когато стане дума са САЩ пишат "САЩ направили това и това", а не пишат в заглавията "амитата пак зстреляха 17 ученика в училище"?

36

Makedonec

преди 4 години

Македония е по-стара от България само в античките сънища на гюбреядците.

35

Анонимен

преди 4 години

В България не се учи, че през ВСВ с помощта на Хитлер българските войски са окупирали Македония чак до Скопие и Битоля и се обяснява на българите, че македонцте ни мразели просто така, защото били луди. Като се оправя историята трябва да се оправи всичко, включително от лъжите за славаните - няма как да сме братя с македонците, ако ние сме измислени славяни, а не траки, пък те не са славяни.

34

Анонимен

преди 4 години

Еми пишете макетата, те там не четат български медии..., после се чудите защо те пък обиждат българите...

33

Анонимен

преди 4 години

Право стреляла - точно случилабаш тиранинот, сърбин Прелича.И се убила Мара Бунева,зарад скопяни, зарад българско.