70

Анонимен

преди 5 години

Каква е разликата? Едната можела да се потопи с 30 метра повече... всяка една от тези подводници може да унищожи половината планета на кой му пука на колко метра може да далдиса...

69

8 инча

преди 5 години

не знам за военните неща, но Рускините превъзхождат Американките и то с много голяма преднина!!

68

Да

преди 5 години

До БГ АЛФА ЛЪВОВЕ Абе аланколю .Срам и позор .Те и в Японската война така са си мислели и са им пуснали аванта на Япончетата ама 1 милионна армия е била на път .Спряна е по съображение ,че загубите и разходите са неоправдани за две консерви потопени от Японците.Японците са в паника и искат примирие предварително.Та и нашата щеше да е същата ако не бяхме стратегически важни та да се настройва населението срещу Русия.Щото ако ни бяха драли щяха да загубят влияние тук -тоест бъдещ съюзник на Балкан

67

*_*

преди 5 години

Пишат така, сякаш от другата страна нямат и те подводници и ракети. Акулата щяла да унищожи половината свят, а другите ще заличат другата половина. Тогава тролетариатът къде ще се дене, не знам.

66

Анонимен

преди 5 години

И ко да напрайм ся?

65

до 140 Къде е курск

преди 5 години

Прекалено много плямпаш та живота епълен с изненади и всичко може да се случи , не мислиш ли ?

64

А бе

преди 5 години

Бая се послъгва тука!Това ми напомня Параграф 22 и историята за немското зенитно оръдие,което стреля с лепило и залепва цяла ескадрила самолети наведнъж.Реално Руската мощ се свежда до възможността да нанесат такива щети на САЩ,че да прекратят ЗАВИНАГИ световната им доминация.За победа и дума да не става.Естествено,от война САЩ-Русия веднага ще се възползва Китай,за да се качи на върха.Затова актуалната US-военна доктрина предвижда едновременен удар по Русия и Китай.

63

*_*

преди 5 години

Хибридизацията продължава ;-)Важно е какви оръжия имаш, но също така е важно как живеят хората ти. Американците живеят добре. Европейците живеят добре. Руснаците пият за да забравят колко зле живеят. Факт.

62

Акула

преди 5 години

Путин изобщо няма се занимава те ще го чакат да нападне Европа той ще изстpеля поне 2 000 ракети през Севeрния полюс и от другата страна ще ги очатка в гръб краварите на ЕС само ще им спре газта и умират.

61

Тодор

преди 5 години

Проектирането на 4 поколение съветските подводници е започнато през 1977 година .Следващото поколение подводници се очаква след 2025 година През 2004 се замразяват подводниците от клас Акула , като вече неефективни .Всяка една от съветско руските подводници се знае в момента къде се намира .Вече е почти невъзможно да останат скрити от американските сателити .Но като няма с друго да плащат гаргите , все още надуват балона с подводният си флот !

60

12345

преди 5 години

Така е! И спътниците им летят под водата

59

до 123 Страхил

преди 5 години

Стига сороска пропаганда бе . Омръзна ми.

58

Анонимен

преди 5 години

Телеканал Звезда бг:)

57

Анонимен

преди 5 години

Да, българската азбука ползват.

56

до 120 Къде е курск

преди 5 години

Рано си се дрогирал !

55

Крим е руски

преди 5 години

Другарят Ким ще качи една атомна бома на един Ан-2 той има много от тия модели от ВСВ, ако Лети ниско и бавно ще го мислят за обикновен пътнически двуместен самолет и пуща бомбата над оня вулкан .

54

Страхил

преди 5 години

Стига руска пропаганда ! Засрамете се. Вие Български сайт ли сте ? Пълни измислици и лъжи сте написали. Руски подводници ходили до кея на Манхатън.... що за измислици ? Тази опорка от руското посолство ли я спуснаха ? От " статията " ви излиза, че само руснаците имат подводници и термоядрено оръжие. В грешка сте таварищи. И други имат. За тая платена пропаганда на Кремъл, трябва да ви разследват сайта. Такава явна кремълска пропаганда е вече прекалено.

53

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо ИнджиктипляктторДА И 4 ПОДВОДНИЦИ БОРЕЙ СА ПОВЕЧЕ ОТ 32 ПОДВОДНИЦИ ОХАЙО ТАКА ЛИ?.....Братле, яко си се нашмъркал, в ранни зори!Държиш се като 12 годишен- "Наште срещу ваште")))Просто посочих, че статията е неточна и манипулативна!А колкото до това, кой се готви за война-кои са с по-войнствени намерения?Тия дето имат 32 ударни подводниции амнайсе самолетоносача, или тия дето имат 4?

52

Анонимен

преди 5 години

"Руснаците идват"- филм от 1966, велика комедия. Вчера пак го даваха по АМС.

51

Анонимен

преди 5 години

Гледайте филма След утрешния ден там се говори много за глобалното затопляне, най-вероятно ще придизвикат природен каклизъм за да намалят населението на земята и после ще се спасят в страните от третия свят на юг затуй приемат бежанците.