39

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

ВАЛЕРКАТА ПАК ВИ СЕ ИЗПЛЮ В ПЛОСКИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ МОЗЪЦИ!ОСТАВКА--НЯМА ДА ИМА ПОД НАТИСК ОТ УЛИЧНИЦИТЕ НА БКП!!!!ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!!!!

38

Анонимен

преди 5 години

Тиквата поръчва смъртта на журналисти, Московски убива сина си, Симеонов обижда майки с деца...

37

НА ЕДИН WC ПРЕМИЕР

преди 5 години

Простакът е кремък корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае пределИ стига простакът до своята цел.Защото простаци край него вървятИ дават му знаци и дават му път.Надкласов, безкласов, без род и съюз,Без ден да протакаш, дори да кървиВойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките насКогато докопа в ръцете си властПо-страшен от спина, по-жилав от ракаСега за сега се оказа простака.Радой Ралин

36

Тинев

преди 5 години

Когато наглеца се уреди в управлението е страшно.*** се издигна и сега се приема за каймак!

35

ХА,ХА,ХАА..39

преди 5 години

ТИ ЛИ СИ "УБИТИЯ ЖУРНАЛИСТ" .....ИЛИ ЦЯЛАТА ВИ ЛЕВИЧАРСКА ГИЛДИЯ Е ВЕЧЕ УМРЕЛА...ХА,ХА,ХААААААА....

34

Далавери Симеонов

преди 5 години

Разберете, мога да правя каквото си поискам. И човек да убия пак няма да си подадем оставките с Бойко. Я вижте Московски колко време топли министерския стол, след като уби сина си. Ще ви плашим с БСП, само и само да останем на хранилката и с имунитет срещу правосъдието.

33

М, да ...

преди 5 години

Симеонката трябва за в бъдеще да си мери приказките, защото с натягане на напрежение и конфронтация не става. ---------------------Обективно погледната Това не може да стане! Симеонов е това което е и се харесва какъвто е!

32

сиромах

преди 5 години

Ако все още някой не е разбрал как се брани власт и разбира се попарката на коритото ето така става!Ще падне правителството и затова можем да си говорим както си искаме!Можем да обиждаме да псуваме да наглеем и накрая да се извиним забравяйки ,че извинявай патък не лъска! Като ти е голяма устата и не можеш да си контролираш езика отива да пасеш овцете и да ги псуваш и обиждаш колкото си искаш!Срам ме е от тая пасмина срам за целият ни народ от такива мишоци!!

31

Анонимен

преди 5 години

Заприличахме на Саудитска Арабия- правителството поръчва убийството на неудобен журналист, властта се гаври с жени и деца...

30

Анонимен

преди 5 години

Никой не е очаквал шкембе войвода да го натири нали в едно гърне ***.На следващите избори съдбата на "Реформаторския блок".В Бг кокал не се сдава.

29

Манипулатори

преди 5 години

Симеонов никого не е обидил! Не спряхте да лъжете и се опитвате да настройвате все още останалите шепа ***.Не се ли сещате, че времето вече ви свършва и никой не се връзва на манипулации.От едно изказване, вадите удобните думи и сглобявате измислен скандал...Браво на тази професия! Ако някой каже-Обичам Родината и мразя враговете, ще изкарате, че е казал-обичам враговете и мразя родината...Това сте вие! Нали знаете, че идва време да се плаща сметката?!

28

анонимен

преди 5 години

до 22 Коза Ностра е в началното училище.Тия наште са в ВУЗ Кръстьо Сарафов .Цяла държава си имат.

27

Анонимен

преди 5 години

Марешки каза от трибуната на Народното събрание:"България се управлява от ТРИТЕ ПРАСЕТА И ТРИМАТА ***"Обърна се към председателката и попита:"Да им кажа ли имената, г-жо Председател?"-Няма нужда - отговори Цвета Караянчева. (т.,е ние си ги знаем кои са)

26

Анонимен

преди 5 години

Вижте ги добре...и на следващите избори си правете сметка за кой ще гласувате.А, ако още и харесвате, толкова по-зле за вас...толкова по-зле за България...и най-зле за нас...тези, които виждат колко абсурдни са въпросните "патриоти".

25

Анонимен

преди 5 години

"Красимир Каракачанов пък заяви, че една оставка в момента означава да съборят правителството и че за него това не е решение, защото ще е връщане на ДПС и БСП на власт или трябва да се разчита на подкрепата на Марешки."Предполагам със същите мотиви пречукахте и Виктория Маринова преди да ви разкрие кражбите- да не се върнело БСП на власт.

24

М, да ...

преди 5 години

До Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИОпределено си пристрастен и гневен/страх/ към БКП! :)) ..., т.с несправедлив и толериращ простакът и антиполитик В.Симеонов!

23

Анонимен

преди 5 години

Борбата с гробарите е обща национална кауза

22

Анонимен

преди 5 години

Симеонката трябва за в бъдеще да си мери приказките, защото с натягане на напрежение и конфронтация не става. Това са запазени прийоми на *** - умее ги до съвършенство.

21

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Нинова пак е бясна...

20

турчин

преди 5 години

Безочливи популисти. ДПС им е виновно. Некадърници. Превърнаха страната в сметище.