Снимка: Pixabay
fallback
Продажбите на автомобили в Европа през април бяха почти заличени, след като редица правителства въведоха мерките за овладяване на пандемията от коронавируса. Това принуди шоурумовете, както и част от компаниите да затворят, пишат от Bloomberg TV Bulgaria
 
Едва 4321 коли са продадени през април месец във Верикобритания, съобщи Британското общество на производителите и търговците на автомобили във вторник. Регистрациите на нови автомобили през този месец са се сринали до 97% до нивата от 1946 г. Организацията има очаквания продажбите на автомобили да се понижат с 27% през годината до 1.68 милиона бройки. Това ще е най-ниското ниво от 1992 г. насам.
 
Този спад е най-големият в съвременната история и отразява пониженията в цяла Европа. Доставките в Италия се сриват с 98%, в Испания - с 97%, а във Франция регистрациите на автомобили се понижават с 89%.
 
Цялата статия можете да прочетете ТУК
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Много моля

преди 3 години

Или имаш пари, караш ново, или нямаш и си налягаш пapцaлитe! Има пари, има човек! Това е положението.

23

ДртПрч

преди 3 години

Пичове,Тотално сте изтрещяли. Живот без удоволствия живот ли е. Такъв вие си го живейте! Аз ще се пробвам с короната. Тя е по-добра компания от мишоци като вас.

22

Анонимен

преди 3 години

Супер. Откога го чакаме това. Айде и още по-надолу.

fallback