Снимки: БГНЕС

Харесвате ли филмите от поредицата "Бързи и яростни"? А какво бихте казали, ако някой ви плати 900 долара и ви обещае допълнителни награди, за да ги изгледате отново? Точно такова предложение направи един дилър на Honda в Йонкърс, щата Ню Йорк - и всеки може да кандидатства, съобщава Automedia.

Идеята на Yonkers Honda е да плати сумата на щастливия победител в конкурса им, който после ще изглежда филмите на един дъх и ще пише във Facebook и Twitter за преживяването. По този начин компанията ще подгрее публиката за задаващия се нов филм от поредицата.

Кандидатите за Fast Saga Binge-Watch Contest се приемат до 6 май на сайта на дилъра. Желаещите трябва да отговорят на няколко прости въпроса: кой е любимият ви автомобилен филм за всички времена, какво най-много харесвате в автомобилите и в шофирането, и накрая да обясните защо смятате, че вие сте идеалният човек за тази задача.

Победителят ще трябва да изгледа всичките осем епизода на "Бързи и яростни", както и миналогодишния Hobbs and Shaw, в седмицата преди премиерата на деветия филм на 22 май. От компанията ще ви дадат специални въпросници, които да попълвате, докато гледате, оценявайки всеки филм в сравнение состаналите. Трябва да пишете за впечатленията си и в социалните мрежи. Honda Yonkers ще ви снабди с копия на всички филми, както и с достатъчни количества енергийни напитки и чипс, за да издържите изпитанието.

Интересът на дилър на Honda към "Бързи и яростни" е разбираем, защото във филмите се появяват доста модели на японската марка - доработени Civic, Acura NSX и Honda S2000.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase