18

Анонимен

преди 4 години

Зад блока ми да се състезават на паркинга , ше си пусна да гледам мач дори да е миньор срещу ботунец

17

До АТАКИСТ и Mayhem

преди 4 години

Абе, що не си вземете стая?

16

Анонимен

преди 4 години

Кой 10 годишен има 900 долара?

15

АТАКИСТ

преди 4 години

Mayhem, затова говорех!Както не харесвам Дизел-а като актьор, така и тази музика не я харесвам- даже в пъти повече! Казах ти, доста сме различни откъм симпатии към дадени актьори, а сега се оказа и че откъм музика!

14

Mayhem

преди 4 години

Fredi викаш, уважавам ги, те са част от истирията на музиката (рок и нагоре). Аз през годините се ъпгрейтвах :D, започнах с *** метъл и Металика, после death metal, doom metal, black metal. Слушам и grind core, но само избрани банди. За мене е много важно вокала да ми реве, чисти вокали не ми харесват от 20 години :)Чуй тази песен и ми кажи какво мислиш (ако искаш де :) )Abbath - Harvest Pyre (има клип в тубата)

13

бг трафик

преди 4 години

Всеки ден гледам "бързи и яростни", на живо, все пак в бг по подходящо би било названието "*** и прости цъpвyли".

12

АТАКИСТ

преди 4 години

до 11 MayhemИма много велики филми.Кажи жанр за да ти кажа за мен кой е номер едно в този жанр.Иначе в музиката- Куин и Фреди Меркюри!

11

Mayhem

преди 4 години

До АТАКИСТДобре брат, дай най-великия филм, който си гледал на този свят, аз първо мислих да са трите нахй-велики, но ...ще забравя много велики.Филм и банда :)аз ти ги казвам1 Deer Hunter / Metallica (до 91)

10

АТАКИСТ

преди 4 години

до 9 Робин Уилямс не ти хареса в " Добрият Уил Хънтинг"? Той там изиграва себе си- когато гледаше пълната мивка с мръсни чинии на чаша уиски на масата! Толкова депресиран и замислен от думите на Мат Деймънт тогава във филма. И знаем после какво се случи в реалния му живот.

9

Mayhem

преди 4 години

НЕ, ти ме прецака :). Аз казах най-големите, но сър Антъни е ......Морган Фрийман ....но го обичам, честно !!!!!!!!!! Джон Малкович не ми хареса много, предпочитам Джони Деп, който е от новата генерация. Робин Уилямс е един от най-противните ми актьори , не знам защо, още от Джуманжи не ми хареса, но човека го няма, така че ще кажа , добър актьор. А иначе , какво да кажеме за сър Роуен Аткинсон, или пъk za Джон Клийз (ОГРОМЕН) :)

8

АТАКИСТ

преди 4 години

До 7 Mayhem А, тук вече съм съгласен с предпочитанията ти + Антъни Хопкинс, Робин Уилямс, Джон Малкович, Морган Фрийман...много са!

7

Mayhem

преди 4 години

До АТАКИСТЛюбимите ми актьори са Луи Дьо Финес, Ал Пачино , Роберт де Ниро и Кристофър Уоалкан (заради Deer Hunter и Мъртва Зона, сещаш се) :). Слушам блек метъл също така :Д

6

АТАКИСТ

преди 4 години

до MayhemРазбрах те от първия път още, че двамата имаме различни вкусове за актьорска игра.Забравих да включа и Скот Адкинс, той допълва картинката на тези герои станали идоли на тийнчетата.

5

истината

преди 4 години

Ако никога не си карал или возил на кола може и да повярваш, че някой от нещата в филма са възможни.Същото е с актьорите ако не си гледал други тези са най-добрите.

4

Mayhem

преди 4 години

Атакист, гледай сега брат, аз съм 40+, мене мусколи не ме впечатляват, аз си имам. Просто когато излезна първия Пълен мрак, и го гледах, направо бях потресен, страхотно беше, Някаъде в тези години гледахх и Смъртоносен хоризонт съъс Сам Нийл, който съм го гледал да играе после Мерлин , Жоал Хавеланж и т.н. Аз харесвам филми, и на хубавите филми запомням актьорите. Признавам, че само заради Вин Дизел гледах няколко от "бързи и яростни", не ми харесаха. А иначе с Дхейн не съм гледал нито един филм

3

АТАКИСТ

преди 4 години

Маyhem, Дизела е същият типаж, като оня Дуейн Джонсън- Скаличката.Напъват се горките с тяло и мускули и дотам.Нямат онази харизма на големи актьори.За 15 -20 годишни пубери са страхотни актьори, да!

2

Mayhem

преди 4 години

Колега, аз не харесвам тоя смешен филм, но Вин Дизел не е ***. Едни от най-великите филми, които съм гледал са с него, а имменно Pitch Black 1, 2, 3. Това е невероятна фантастика. 2ката е ***, но 1 и 3 са мега класики. Ридик :)

1

АТАКИСТ

преди 4 години

Да ми се махате от главата с тия фантасмагории "Бързи и яростни" и тоя *** Вин Дизел, че не се търпите вече!Кралят в този жанр е филмът "Шофьорът" от 1978-*** година с Райън О'Нийл в ролята на шофьора.Без компютърни ефекти, без помпане на мускули...просто страхотна режисура и зверско шофиране без ефекти.