Снимка: Facebook

Имате достатъчно свободно време и сте сигурни, че можете да локализирате изоставени супер коли в една от най-богатите страни в Близкия изток? То онлайн дилъра на луксозни автомобили hushhush.cоm има перфектната работа за вас.

Близо 3000 супер коли биват изоставени по улиците на Дубай всяка година. Хиляди ферарита, ламборгинита, поршета и бентлита събират прах по паркинги и улици. Те са толкова много, че привлякоха световно внимание, а много хора в социалните мрежи се възмущават, че бизнесмените в Дубай са толкова богати и глупави, че не ценят нещата, които притежават. Но за тази тенденция има и логично обяснение – повечето от тях не могат да си платят глобата, която им е наложена за нарушение на някой закон на Шериата.

От hushhush.cоm предлагат по 30 хил. паунда на година за онзи, който е готов да издирва изоставени луксозни коли из Дубай.

Обикновено, полицията задържа автомобилите, които открие, но има и легални начини, по които някой може да придобие машините, преди това да се случи, а след това – да бъдат продадени. Работата се улеснява и от факта, че много от машините са изоставени с ключовете, които висят на таблото.

И това не е единственото предимство – целта е желаещият позицията да намери възможно най-много коли. За всеки продаден автомобил онлайн, той ще получава комисионна. Към предложението са включени и всички разходи за пътуване, живот и настаняване в Дубай.

Разбира се, работата изисква и добри познания за моделите луксозни коли и тяхната стойност, както и способност да се проследи, кой е легалният собственик и какво дължи на Емирствата. Чувството за отговорност и таланта в преговорите също не са за изхвърляне.

Коментари Напиши коментар

10

Генерал Филията

преди 3 години

Давай Поршето *** 1:1 мащаб и вървеж 911 като на ХА

9

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ сто пъти да я повторят, пак няма да си оправят граматичните грешки.

8

Иванов

преди 3 години

Бъра-бъра, сто чадъра! Едва ли не, вървиш си по улиците на Дубай, харесваш си някоя изоставена лимузина, палиш и потегляш.