10

Генерал Филията

преди 4 години

Давай Поршето *** 1:1 мащаб и вървеж 911 като на ХА

9

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ сто пъти да я повторят, пак няма да си оправят граматичните грешки.

8

Иванов

преди 4 години

Бъра-бъра, сто чадъра! Едва ли не, вървиш си по улиците на Дубай, харесваш си някоя изоставена лимузина, палиш и потегляш.

7

Анонимен

преди 4 години

тая статия я имаше преди седмиц-две. Мислите ли, че като я повторите ставате по-модерни и значими?

6

пецата

преди 4 години

бил съм в дубай на автокъщите и там където са депатрирани изоставените автомобили от улиците, нямаше нито един лукс автомобил като ферари или порше , това е една легенда обикаляща вече 10-15 г интернет , защо някой ще оставя авто за 200-300хил евро на улицата вместо да я продаде ако е решил да не се връща, някакъв абсурд

5

Циклопа

преди 4 години

Да намерят собственика на изоставената кола... аха... УСПЕХ!

4

Diablo

преди 4 години

Колко хора могат да карат супер коли, курса е няколко хиляди евро. Освен това арабския е труден и пишат наобратно.И пуснаха жени шофьорки по улиците.

3

Циник арабите

преди 4 години

Богатата на петрол азиатска държава Бруней въвежда от днес наказания, основани на традиционното мюсюлманско законодателство, включващи убиване с камъни за хомосексуалност и изневяра. Заради това известни имена като Джордж Клуни и Елтън Джон призоваха за бойкот на всички хотели, в които султанът има участие, каквато е веригата Dorchester Collection.Но освен това в наказателния кодекс влизат и такива мерки като рязанена ръка за кражба и отсичане на левия крак на същия човек при повторна кражба.

2

Анонимен

преди 4 години

То па една книга работа! Да ви имам мечтите!

1

Циник

преди 4 години

Таа глупУст.... още колко пъти ще я качвате?Веднъж седмично - не е ли достатъчно