Снимка: Wellcometomykitchen
fallback

Необходими продукти:

2 задни свински джолана

2 глави стар лук

2 големи моркова

250 г пресни печурки

6-7 скилидки чесън

100 г пушена сланина

сол

червен пипер

2 дафинови листа

100 мл червено вино

100 мл олио(за кетоварианта олио от гроздови семки)

Начин на приготвяне вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Перо

преди 5 години

Тажин е арабски глинен съд за готвене, като нашите гювечи, само че с източен нагоре капак с дупка в средата.

3

Костов

преди 5 години

А това "глинен тажин", на български ГЛИНЕН ГЮВЕЧ ли означава???

2

Анонимен

преди 5 години

Ткава порция си е направо европейското "за борба с тероризма". Ако се прибавени и некоя свестна ракия или винце, направо ще бъде двоен удар в сърцето на тероризма.

fallback