Необходими продукти:
2 задни свински джолана
2 глави стар лук
2 големи моркова
250 г пресни печурки
6-7 скилидки чесън
100 г пушена сланина
сол
червен пипер
2 дафинови листа
100 мл червено вино
100 мл олио(за кетоварианта олио от гроздови семки)
Начин на приготвяне вижте в Tialoto.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
4
Перо
преди 5 годиниТажин е арабски глинен съд за готвене, като нашите гювечи, само че с източен нагоре капак с дупка в средата.
3
Костов
преди 5 годиниА това "глинен тажин", на български ГЛИНЕН ГЮВЕЧ ли означава???
2
Анонимен
преди 5 годиниТкава порция си е направо европейското "за борба с тероризма". Ако се прибавени и некоя свестна ракия или винце, направо ще бъде двоен удар в сърцето на тероризма.