fallback

Aмериканският застрахователен институт за безопасност на движението (IIHS) списък с най-безопасните автомобили на 2018 г. В него са включени новите, по-строги изисквания, който влизат в сила от началото на следващата година.

Всички автомобили в списъка са получили възможно най-високата оценка по време на тестовете - Top Safety Pick+. Те са се справили с изпитанията, които вече включват по строги оценки за работа на предната оптика и за защита на пасажера до шофьора при удар.

Най-високата оценка - Top Safety Pick+, експертите са присъдили на общо 15 модела, които са и най-безопасните. Други 47 автомобили получават Top Safety Pick (без плюс).

Трябва да се отбележи, че сред отличниците има само един американски модел - Lincoln Continental. А с най-много представители в Топ 15 е японската марка Subaru – четири.

Кои са топ 15 на най-безопасните автомобили на 2018 г. вижте в сайта на Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Ауто билд за 2 лева

преди 6 години

Концерна Киа-Хюндай 6 места!Поинтересувайте се какъв бранд са такситата в US(как ни стигнаха американците).Вижте най-продавания в Русия бранд.Помислете коя азиатска икономика е във възход и сравнете кой работи в европейските заводи.Тогава ще ви станат ясни резултатите на IIHS.Апропо, ако нямаше политика на протекционизъм на собственото производство, то в страни, като Франция, Германия(с уговорки), Румъния,Италия, автопарка щеше да е малко по-различен.

28

1

преди 6 години

Къде е ситроена в тази класация ?Аз все си мисля, че нашият таралясник е скапан, но като гледам в никойя класация го няма та сигурно не е само нашия. Може би ако има класация за най - бодходящ заместник на москвича ...

27

Щирлиц

преди 6 години

До Професионален шофьорАуу,верно ли?А други освен тЕя две марки знаеш ли?

fallback