29

Ауто билд за 2 лева

преди 6 години

Концерна Киа-Хюндай 6 места!Поинтересувайте се какъв бранд са такситата в US(как ни стигнаха американците).Вижте най-продавания в Русия бранд.Помислете коя азиатска икономика е във възход и сравнете кой работи в европейските заводи.Тогава ще ви станат ясни резултатите на IIHS.Апропо, ако нямаше политика на протекционизъм на собственото производство, то в страни, като Франция, Германия(с уговорки), Румъния,Италия, автопарка щеше да е малко по-различен.

28

1

преди 6 години

Къде е ситроена в тази класация ?Аз все си мисля, че нашият таралясник е скапан, но като гледам в никойя класация го няма та сигурно не е само нашия. Може би ако има класация за най - бодходящ заместник на москвича ...

27

Щирлиц

преди 6 години

До Професионален шофьорАуу,верно ли?А други освен тЕя две марки знаеш ли?

26

Анонимен

преди 6 години

Истинските мъже карат Опел. Надеждна кола, може да разчиташ на нея. Върви дори счупена и с тежки повреди. Като собственикът си-върши си работата точно стриктно и усърдно без излишни шумове и лигавщини.

25

GolemPraz

преди 6 години

До Анонимен 23Не баш. Една тойота съм имал и не мога да призная това нещо за истинска кола. Скучно, сиво, недодялано автомобилче с малко или почти никакви екстри (сравненно с европейски марки същата година), чупи се колкото и другите, никакво удоволствие от шофирането. Трупче за евтино придвижване от т. А до т. Б. Имитиращ продукт, за бедняци.

24

Анонимен

преди 6 години

До Тотокакво е това субару методи,не зная такъв модел,ако имаш предвид субару либеро- може ,супер хипарски колички ама ич ги няма в булгарията,иначе бих си взел

23

Анонимен

преди 6 години

Тия дето плюят японски коли никога не са карали такива. От 15 години карам само Тойота, Мазда и Ниссан.Никакви проблеми.

22

Ганчо Ал Мактум

преди 6 години

На кравар и пияница вяра нямам!

21

Ганчо Ал Мактум

преди 6 години

Лада и Москвич в коя графа са?

20

Тото

преди 6 години

До коментар 12 Субару методи, но икономията на гориво я забрави.

19

?$

преди 6 години

Пари ми дай акъл не ми давай 😨

18

?$£&#16

преди 6 години

Мериканското ДЗИ ми го говори :)

17

Професионален шофьор

преди 6 години

Всички просветени знаят, че Волво и Тойота са най сигурните автомобили на земята! Тея две марки имат най много изобретения и иновации в областа на безопасноста за пасажерите.

16

BMX

преди 6 години

BMW най-безопасна кола звучи като Сирия най-безопасна държава.

15

Анонимен

преди 6 години

Зависи кой е шАфьора. Ако е неграмотен, но с честно придобита книжка и 2-3 промила алкохол сигурността е гарантирана.

14

Свинаря

преди 6 години

Изобщо не е вярно,че БМВ е лятна кола,моята си върви идеално и през зимата. Само слагам 5 чувала с пясък в багажника и вс.е ок.

13

Щирлиц

преди 6 години

А тест за /не/нормални водачи,фучащи с "най-безопасните автомобили"?Питам за нашите условия,кога ще проведе някой такъв...ммм..тест?

12

Анонимен

преди 6 години

я направете една статия,коя е най здравата ,безаварийна, с евтина поддръжка ,икономична кола и ако може да е комби или обемист багажник,на нас ни трябва кола за всичко-да не гори много,да може да събира много и да не ходи често в сервиз - а да ви видя сега

11

de

преди 6 години

абе интересно, що в германия не се трепят толкова много с bmw?,"матеряла" тука е ***, няма спасение

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7Че тя Россия има ли коли хахахахаха тия произвеждат само одеклон и тук-таме някой невървящ танк.