Снимка: Harley-Davidson
fallback

На официалното откриване на представителството на Harley-Davidson в България се събраха десетки фенове на марката, които отпразнуваха идването на й у нас със специално организиран тест-драйв на последните 23 модела мотори от 2014 година.

Откриването на шоурума на световноизвестния производител на мотоциклети, който навлиза на българския пазар чрез своето първо представителство, се състоя в компанията на много журналисти, родни звезди и фенове.

За посетителите на салона бе подготвен специален тест-драйв на мотоциклетите, сред които бяха новия модел Fat Bob и луксозния Touring Rushmore.

Първият шоурум на американската марка в България се намира в София и вече приема посетители. Цените на гамата мотоциклети Harley-Davidson варират между 18 000 и 60 000 лева.

Компанията Harley-Davidson Inc е създадена в Милуоки, щата Уисконсин през 1906 г. Тя е един от двата големи производителя на мотори, които преживяват Великата депресия. Harley-Davidson има най-голямата Общност (Harley Owners Group - H.O.G) в света – над 1 млн. души в целия свят, която поддържа много активно чрез клубове, събития и музеи.

Още новини четете в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

неяпонец

преди 9 години

Harley не е мотор - това е легенда. Дали я харесват "познавачите" в България или не, на истинските познавачи ни е през ....... така де , "наденицата"

6

анонимен

преди 9 години

Егати откриването 40 гости и 50 мотора половината от тях японски и немски, поне кебапчета да имаше. :

5

El Rockero

преди 9 години

Успех пожелавам на хората заели се с това!!!!!!!!!!! И дано не направят някоя свинщина като тази:motoforum.bg/index.php/topic,72513.0.html

fallback