7

неяпонец

преди 9 години

Harley не е мотор - това е легенда. Дали я харесват "познавачите" в България или не, на истинските познавачи ни е през ....... така де , "наденицата"

6

анонимен

преди 10 години

Егати откриването 40 гости и 50 мотора половината от тях японски и немски, поне кебапчета да имаше. :

5

El Rockero

преди 10 години

Успех пожелавам на хората заели се с това!!!!!!!!!!! И дано не направят някоя свинщина като тази:motoforum.bg/index.php/topic,72513.0.html

4

партиен член

преди 10 години

Тия ме кефят като работят на място.Егати вибрациите егати тресенето.Едно време ИЖ планета работеше по глатко.Чудя се ако караш цял ден такова сечиво, после дали можеш да ядеш супа? От вибрациите невярвам да си уцелиш устата.От извесно време гледам че ги карат и вBG. и то предимно богати хора но с никакво понятие от мотори.Седят като бастуни на тях трудно ги управляват.Но нали престижа е важен.Друго е да събудиш всички съседи рано сутрин с тоя трактор.Не искам да обидя истинските моторджии!

3

HONDA

преди 10 години

мaслaрникa се появи и у нaс ТРAГЕДИЯ

2

swim

преди 10 години

Първият шоурум беше открит от г-н Епле преди 5 години в Балкан-Стар София. Цените бяха много добри за нашия пазар но продажбите бяха малко. Дано при новите е по-добре и да не затворят скоро.

1

Газпром

преди 10 години

Тц-тц е можели такива работи.Това си е чиста пропаганда на американо-юдейската култура.Срамота.Я дайте нещо по прогресивно като например Урал - може и с кош да е.