Снимка: YouTube
fallback

Бензинът върши работа и като разтворител, но преди всичко е лесно запалимо гориво. Казано иначе, ако решите да обливате колата си с бензин, за да отстраните някакви петна например, има голям шанс да направите огромна беля.

Русата дама от видеото явно не знае това. Или пък - което е почти невероятно, не знае, че от пистолета на колонките на бензиностанциите излиза гориво.

Иначе няма логично обяснение за действията й. А именно да облее колата си с горивото от пистолета. Тъй като видеото е заснето в Русия, най-вероятно горивото е бензин.

Дамата обаче определено има късмет. От една страна, служителят на бензиностанцията я забеляза навреме, а от друга - горивото не се възпламени, въпреки че непосредствено след това тя стартира двигателя на колата, както и фаровете.

Видео на куриозната случка вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 11 години

Хахаа да не е решила,че така ще си размрази ключалката?? Като я полее с бензин? По-принцип става,но е малко опасно.Другото е да е пробвала да измие нещо.

7

IND

преди 11 години

Не виждам какъв е проблема да си измиеш стъклото с бензин. Ако не знаете зимната течност за чистачки е от етанол, който също е силно запалим и си го пише на опаковките и колите ни не се запалват...Друг е въпроса, че тая е била на кирка...

6

Анонимен

преди 11 години

Eстествено, че е нагласено! Та тя се качи и си тръгна без да си плати "мивката"! :D

fallback