8

Анонимен

преди 11 години

Хахаа да не е решила,че така ще си размрази ключалката?? Като я полее с бензин? По-принцип става,но е малко опасно.Другото е да е пробвала да измие нещо.

7

IND

преди 11 години

Не виждам какъв е проблема да си измиеш стъклото с бензин. Ако не знаете зимната течност за чистачки е от етанол, който също е силно запалим и си го пише на опаковките и колите ни не се запалват...Друг е въпроса, че тая е била на кирка...

6

Анонимен

преди 11 години

Eстествено, че е нагласено! Та тя се качи и си тръгна без да си плати "мивката"! :D

5

тт

преди 11 години

И аз мисля, че клипа е нагласен. Ако шофьорката е куха лейка, то какво да си помисля за човека, който притича и и взе маркуча. Ако аз работя на бензиностанция и някой така ми разлее гориво около колонката, надали ще седя там на място, да чакам да се изчисти само разлятото гориво.

4

магистрална ку.ва

преди 11 години

То русото не е присъствало явно в часовете по Химия.Кой знае през това време колко са я оправяли един след друг в тоалетната....Бая трябва да са я разпрали за да си полива колата с бензин.

3

Анонимен

преди 11 години

Ох, мн ясно, че клипчето е нагласено, след като приятел чака да заснема "великото дело"! Или си мислите, че някой седи и снима с телефон всеки зареждащ?

2

Анонимен

преди 11 години

Странно, кара японска кола, което е признак на интелигентност, а не европейска *** като селяните. Явно е била пияна.

1

Mailo

преди 11 години

Или е била нагърмяна, напушена свински. ИЛИ е искала да се запали. Друга причина няма.