Audi RS5 Cabriolet. Снимка: Audi
fallback
За британските дами най-секси са мъжете, които карат автомобили от марката Audi, установи проучване, цитирано от в. "Метро" и разпространено от БТА. Във фантазиите на поданичките на Нейно Величество следват по атрактивност водачите зад воланите на BMW, Mercedes и Porsche.

В очите на мъжете най-секси са представителките на нежния пол, които шофират Mini. Следват в листата на най-привлекателните водачките на Audi и BMW.

Гореизброените луксозни возила обаче отстъпват в категорията - "Най-удобната кола за секс". Тук безспорни фаворити са автомобилите на Ford, които потвърждават избора на покойния пънк рокаджия Иън Дюри, който изпя в своя песен култовия стих - "Имах любовна афера с Нина. На задната седалка на моята Cortina!".

50 на сто от анкетираните мъже и 37 на сто от запитаните дами доверили, че са се отдавали на любовни авантюри в автомобили. Проучването е поръчано от застрахователния сайт Confused.com и обхваща 1000 пълнолетни британци.

Още любопитни новини от света на автомобилите вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 11 години

Не направиха едно проучване от какво ядене каква пръдня произлиза. Гръмоглсна, смърдяща, привличаща, безшумна, елктризирана.... Да знаем поне какво мда ядем.

10

do 10

преди 11 години

Най-много някоя ***-ка 55-ти набор. От носталгични причини

9

анонимен

преди 11 години

Ако карам почти нова възстановена Варшава 223 от 1970г дали мацките ще се лепят по мен?

fallback