11

Анонимен

преди 11 години

Не направиха едно проучване от какво ядене каква пръдня произлиза. Гръмоглсна, смърдяща, привличаща, безшумна, елктризирана.... Да знаем поне какво мда ядем.

10

do 10

преди 11 години

Най-много някоя ***-ка 55-ти набор. От носталгични причини

9

анонимен

преди 11 години

Ако карам почти нова възстановена Варшава 223 от 1970г дали мацките ще се лепят по мен?

8

стефан

преди 11 години

ценностите са екстра в днешно време...може да е дрът пръч и дебелак,но има ли хартийки в джоба всяка добра женица е готова да си дигне краката. то лошо няма де...какво ще и стане от секс. ако правиха обувки от женски полови органи,да знаете нямат изтъркване -вечни са

7

до 6, 7

преди 11 години

Интересно, ама френските дараци за нищо ги нямат ;-)

6

сектор Кабул

преди 11 години

Няма да остана никак, ама никак изненадан, ако разбера, че това проучване е направено по поръчка на концернна Ауди, а в касата въпросният застраховател, цитиран в пасквила, е постъпила сериозна сума веднага след публикуването на резултатите от "анкетата".

5

Анонимен

преди 11 години

демек падат си по мъже ,дето не разбират от коли... анонимен 3 , отиди в Англия и се разходи по улиците, има страшни мадами.. проблема им е, че от 13 годишни се обличат като магистрални ***. В турция процентът на красивите жени е доста по-малък, разбира се навсякъде има красавици и зверове.

4

до Анонимен

преди 11 години

Недей така - знаеш ли кви готини туркини има!

3

Анонимен

преди 11 години

британските "дами" и туркините са най-грозните жени на земята

2

Estesveno

преди 11 години

няма да си паднат по някой, който бръмчи на ситроен или пежоа руските каруци-ладите изобщо не ги мислим, само рускиня може да си падне по шофьор на лада (волга, заз, москвич), апропо ****ин ква кола караше, че забравих

1

ХА ХА ХА

преди 11 години

И тия са едни жени